Dodaj do ulubionych

OSK Colina Warszawa -Radarowa

08.07.13, 10:00
Czy ktoś chciałby zapisać się na kurs w tej szkole w najbliższym czasie?
Przy zapisie grupowym (3 osoby) cena to 990 zł
Jeśli znajdzie się tu osoba zainteresowana proszę o kontakt na forum lub mailowo.
Ja chciałabym się zapisać na kurs od 15 lipca.
Obserwuj wątek
    • jmartin Re: OSK Colina Warszawa -Radarowa 09.07.13, 13:51
      Wstępnie jestem zainteresowany. Zastanawiam się właśnie nad "Coliną" lub "Motokursem". Wiesz może coś więcej na temat coliny np. jak jest z podejściem do kursanta, jaka jest jakość zajęć praktycznych?
      • kate_sz28 Re: OSK Colina Warszawa -Radarowa 09.07.13, 15:21
        Informacje na temat szkół jazdy czerpałam stąd:
        www.superprawojazdy.pl/szkoly-jazdy.htm?nazwa=colina
        Colina ma sporo pozytywnych opinii, poczytaj:)
        • Gość: Bartek Re: OSK Colina Warszawa -Radarowa IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 06:34
          www.superprawojazdy.pl/patentynamanewry-instruktor-dariusz-nauka-jazdy,10418.htm
          patentynamanewry.blogspot.com/
          Ja znalazłem jeszcze takie strony.
          Też jestem zainteresowany kursem w tej szkole.
    • Gość: ABBA Re: OSK Colina Warszawa -Radarowa IP: *.bemowonet.pl 17.10.13, 23:06
      Szkoła do niczego, gbur siedzący w budzie i szef, który ma instruktorów za śmieci i nie wypłaca im pieniędzy ! A do tego samochody calkowicie inne niż egzaminacyjne!!! NIE POLECAM NIKOMU !!!! Tą szkołę powinni zamknąć !
    • terpsyxora Re: OSK Colina Warszawa -Radarowa 26.06.14, 14:30
      Nie radzę nikomu iść do szkoły nauki jazdy Colina. Oszukują i traktują swoich klientów jak śmiecie. Bezczelnie kłamią w twarz. Zajęcia z instruktorem Adrianem - to był koszmar. Niczego nie wyjaśnia. Cały czas pali w samochodzie.
      Jazdę skończył pół godziny wcześniej. Instruktor powiedział, że pierwsza jazda zawsze trwa pół godziny, ale w kartce napisał, że trwała godzinę. Gdy zadzwoniłem do dyrektora, aby dowiedzieć się, dlaczego jazda była nawet w połowie krótsza, twierdził, że jazda tak naprawdę trwała godzinę. I że ja samodzielnie podpisałem kartę, gdzie stoi godzina jazdy. Więc teraz nie mogę nic udowodnić. Ha-ha.
      Nigdy w życiu nie chodźcie do szkoły nauki jazdy Colina! Lepiej przepłacić, ale iść do renomowanej szkoły, gdzie uczniowie są przestrzegane i naprawdę czegoś nauczyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka