Dodaj do ulubionych

egzamin wewnetrzny

IP: *.chello.pl 11.08.04, 23:17
Co to jest egzamin wewnetrzny????? Jak slysze niektorzy mowia, ze musza go
zdac, zeby byc dopuszczeni do egzaminu, jestem w trakcie szkolenia i nic nie
wiem o takim egzaminie w moim osrodku (Warszawa), myslalam ze moja szkola
wystawi mi zaswiadczenie po wyjezdzeniu jazd i po teorii, czy ten egzamin
jest obowiazkowy? Bo przeciez w osrodku egzaminacyjnym teoretyczny i tak sie
zdaje, prawda? Oswietlcie mnie prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: egzamin wewnetrzny IP: *.pusta / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.04, 23:20
      Wg nowych "30-godzinnych" zasad teoretyczny wewnetrzny jest konieczny do rozpoczecia jazd, a praktyczny wewnetrzny jest konieczny do ukonczenia kursu.
      • Gość: alfa Re: egzamin wewnetrzny IP: *.chello.pl 11.08.04, 23:22
        Asia dzieki, u mnie nie bylo przed jazdami zadnego wewnetrznego, ale teoria tez
        byla niestety na skroty i sama sie musze douczac, pewnie dlatego
        • Gość: lil Re: egzamin wewnetrzny IP: *.pl / *.77.classcom.pl 14.08.04, 15:19
          ja mam egzamin wewnetrzny (tzn mniej wiecej taki jak na prawdziwym egzaminie -
          teoria a potem praktyka) po ukonczeniu 30-u godzin jazd... dziwne jest to, ze
          aby byc dopuszczonym do jazdy trzeba zdac teorie...
    • Gość: aga Re: egzamin wewnetrzny IP: *.chello.pl 12.08.04, 09:16
      No to się zdarza, ja zaczynałam kurs niestety jak się później okazało
      beznadziejnym ośrodku (Warszawa) i niby tez kładli nacisk na wszystko a żadnego
      egzaminu wewnętrznego nie było i nikt nic nie mówił i nie pytał, przejeździłam
      20 godzin (starymi zasadami) jak tylko dostałam zaświadczenie zmieniłam ośrodek
      i już mam prawo jazdy. A sam egzamin wewnętrzny jest to po prostu taki sam test
      jak masz na egzaminie ,możesz go również zainstalować na swoim kompie i ćwiczyć
      ( jest do kupienia na płytach około10 zł ) to się sprawdza ,polecam!!! A
      zdawalność egzaminu teoretycznego wcale nie jest taka pewna, jak ja zdawałam
      (zdałam bezbłędnie) to na 15 osób 6 nie zdało teorii
      • Gość: Asia Re: egzamin wewnetrzny IP: *.pusta / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.04, 10:35
        > jak masz na egzaminie ,możesz go również zainstalować na swoim kompie i ćwiczyć
        > ( jest do kupienia na płytach około10 zł ) to się sprawdza ,polecam!!!

w porzadnych osk daja to za darmo.
        ale mi sie szybko znudzilo, bo ciagle sie pytania powtarzaly, a z kolei wiele sie nie pojawialo.
        wolalam przerobic ksiazeczke (ktora tez dostalam za darmo) – pytania sie nie powtarzaly, kazde poznalam i moglam sobie zapisac i powtarzac tylko te, z ktorymi mialam problem.
        • galwani Re: egzamin wewnetrzny 14.08.04, 12:00
          ja miałem na kompa.... ksiazke tez mialem ale mi sie do niej zaglądac nie
          chcialo ;) posiedzialem 3 godziny przy tych testach na kompa a teorie zdałem w
          4 minuty :)) 0 błędow :) za peirwszym razem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka