28.09.14, 00:13
Gorąco polecam szkołę, ceny rozsądne lokalizacja szkoły bardzo dobra (obok Metra Ratusz Arsenał) co do samego szkolenia, oba państwowe zdałem za pierwszym razem po 30 godzinach jazd, więc oceniam bardzo dobrze. Przyjemna atmosfera, świetni instruktorzy w szczególności pozdrawiam pana Dariusza, który przygotował mnie na prawdę świetnie do egzaminu i co ważniejsze, wytrzymał ze mną te całe 30 godzin.
osk-yeti.pl/prawojazdy/

Dominik
Obserwuj wątek
    • jm-2 Re: osk Yeti 11.10.14, 13:19
      My również polecamy Pana Darka! W trakcie szkolenia tłumaczy wszystko w bardzo klarowny sposób, do tego jest wesoły i otwarty. Kiedy trzeba zwróci uwagę ale często obraca to wszystko w żart. Atmosfera w trakcie jazdy jest bardzo fajna. Nam również udało się zdać za pierwszym razem, tak jak wielu innym jego kursantom.
      Gorąco pozdrawiamy!
      Asia i Marcin
    • nata190 Re: osk Yeti 27.10.14, 13:36
      Bardzo polecam OSK YETI, a w szczególności p. DARKA;). Zawsze uśmiechnięty, z poczuciem humory, miły, a co najważniejsze bardzo cierpliwy. Wszystko bardzo dobrze mi wytłumaczył i świetnie przygotował do egzaminu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam:)
      • kierowca20142 Re: osk Yeti 21.02.15, 11:14
        odradzam. każdemu kto chce zapisac się do jakiegoś isntruktora powiem tak: pytajcie znajomych kogo polecają. i upewnijcie się ze jeździli z dana osoba w ramach kursu, bo ten sam instruktor potrafi być chamski na kursie a cud miod i orzeszki na doszkalaniu... wiec dopytajcie. w forum nie wierzcie, bo często pisze konkruencja albo szkola sama sobie laurki robi i potem widzi się 'asia i marcin, polecamy:)' buhaha
    • maria8880 Re: osk Yeti 28.02.15, 15:08
      Pozytywne komentarze pisza sami sobie... naprawde to dziadostwo, wlasciciel chamski, kase kursantom zabieraja... unikac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka