Dodaj do ulubionych

nie zdałem po raz 3

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 01:15
nie zdałem po raz 3 i dziś znów na mieście we wrocławiu:( ile jeszcze można
się bawić w ten cyrk?
zna ktoś we wrocku jakoś spox szkołę w której można kupić dodatkowe jazdy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorcia Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.wroc.gazeta.pl 23.09.04, 13:19
      ja też 3 razy nie zdałam mieście,
      potem wzięłam kilka godzin (5 trzeba wziać na pewno)w kursancie- reklamują się
      koło WORDU i jeździałm przed samym egz. i za 4 razym poszło- teraz we wrzesniu.
      Pozdrawiam - nie załamuj się
    • Gość: dobra rada Re: nie zdałem po raz 3 IP: 217.96.48.* 14.10.04, 01:34
      zobacz www.alfsa.pl
      • Gość: Gość Re: nie zdałem po raz 3 IP: 195.205.45.* 18.10.04, 11:29
        Lub raczej nie sprawdzaj strony www.alfsa.pl - mam dość nieciekawe przeżycia z
        tą firmą i jestem uboższy o kilkaset złotych. Ściema na maxa - raczej polegaj
        na renomowanych i dużych firmach.
    • Gość: butterfly Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.ust.tke.pl 21.10.04, 17:22
      nie przejmuj się ja nie zdałam juz cztery razy a w środe mam następny egzamin i
      pewnie znowu nie zdam
      • Gość: ona Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.zvid.net 22.10.04, 13:00
        ja tez nie zdalam dzis za 3 razem :/
        zalamka totalna :(((((((((((((
    • metka44 Re: nie zdałem po raz 3 22.10.04, 19:33
      ja zdalam we wroclawiu za drugim razem, ale wierz mi, ze dlugo mozna sie bawic
      w ten cyrk - moj kolega zdawal 5 razy, a kolezanka 9 i ostatnio skonczyla jej
      sie waznosc teorii. a dodatkowe jazdy trzeba wykupic w jakiejs szkole w
      strefie, np. Kursant. Ja jedzilam przed egzaminem w szkole "TEST" i bylo
      naprawde ok - instruktor wyrozumialy, wszystko tlumaczy, zwraca uwage na
      wszystkie pulapki, gdzie oblewaja, zna najpopularniejsze trasy egzaminacyjne,
      itp.
    • Gość: krzysiek Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.10.04, 01:05
      cześć a czemu w strefie??
      Ja kupiłem w Autoklub i znów zdaje po raz 4 29.10. mam nadzieję że się uda!
      • Gość: metia Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 25.10.04, 18:07
        polecalam szkole w strefie egzaminacyjnej, bo nie trzeba wtedy do strefy
        dojezdzac, co przy zakorkowanym wroclawiu jest wielka zaleta. nie wiem, gdzie
        miesci sie Autoklub, ale jak probowalam dojechac do strefy z Legnickiej (Szkola
        TAK), to zajmowalo mi to 45 min w jedna strone. i to bez wzgledu na to, czy
        jechalam przez plac 1 Maja czy przez Gądowiankę!
        • Gość: krzysiek Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.10.04, 00:00
          metia a zdalaś w po jazdach w TAK?
          Bo ja też tam mialem i jakoś tak teraz średnio to wspominam.
          • Gość: metia Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 26.10.04, 20:42
            moj chlopak zdal po kursie w TAKu za pierwszym razem i to bez kupowania jazd
            przez egzaminem, ale on ma szczegolne zdolnosci do jezdzenia :) ja natomiast w
            TAKu tylko ukonczylam kurs, a potem jak najszybciej moglam, to ucieklam i
            omijam ta szkole szerokim lukiem! jezdzilam z Romanem Jakimstam, ktory uwielbia
            jezdzic na plac manewrowy, bo tam moze pogadac z kolegami. w strefie
            egzaminacyjnej bylam moze dwa razy i to po wielkich klotniach (bo przeciez wg
            pana "wszystkie elementy strefy mamy na miejscu" i nie ma potrzeby tam
            jezdzic). poza tym ten pan ma zwyczaj wypelniania swojego kalendarza jazd na
            miesiac naprzod - mowi ci "musi pan/pani jeszcze pojadzic" a potem ze nastepna
            jazde masz np. za 35 dni... poza tym na 20 godzinie zmienili mi samochod, przez
            co wymusili na mnie dokupienie dodatkowych jazd, bo nie bylam w stanie zdac
            egzaminu wewnerznego na zupelnie nowym aucie. ogolnie jestem b.niezadowolona i
            nikomu tej szkoly nie polece. ale to im raczej nie zaszkodzi bo i tak maja
            tysiace chetnych z Popowic, Kozanowa, Kosmonautow...
            a jazdy przed egzaminem mialam w szkole TEST i bylo b.fajnie :)
            • Gość: krzysiek Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.04, 01:23
              CZESC! wiesz ja też najpierw z Romanem jeździłem. Ale najpierw micra była potem się zmieniło na pande w środku kursu. Potem roman poszedł na urlop i mialem z innym i do romka nie wróciłem. Wiesz ten inny mnie lepiej nauczył na placu i jakoś tak lepiej było ogólnie. Potem kupilem dodatkowe ale nie zdałem na mieście, potem znów plac:( i znów miasto. I teraz przy PKS w AUTO KLUB mialem jazdy. Jeszcze 2 mi zostały w piątek a potem w piątek examin mam. Może się uda.
              TAK też wspominam tak średnio:) ale najbliżej był gdzie mieszkam dlatego tam się zapisałem. Pozdrawiam
    • Gość: Radek Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 01:16
      Mój znajomy (który jest jednym z lepszych kierowców jakich znam i który prawko
      ma chyba z 8 lat) zdawał aż 8 razy (6 razy oblał manewry). Było to jednak w
      czasach, gdy na porządku dziennym egzaminatorzy na egzaminie chodzili z
      linijką. Ja zdawałem dwa razy (pierwszy raz oblałem na mieście za niewykonanie
      polecenia egzaminatora, chociaż niczego niebezpiecznego ani niezgodnego z
      przepisami ruchu drogowego nie zrobiłem).
    • Gość: krzysiek Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.04, 18:12
      kurde nie zdałem po raz 4:( lipa:(
      • Gość: butterfly Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.ust.tke.pl 29.10.04, 18:35
        a ja zdałam !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: eda Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.chello.pl 19.11.04, 08:21
          Gratulacje ze zdalas, dla Krzyska odrobina cierpliwosci i wyluzowania.ja
          zdalam za 4 razem w Wawie .I z tego co zauwazylam jak mialam stresa to byl
          kanal uwali na placu a na miescie pan egzaminator poiwedzial ze nie tym
          razem;) Ale juz mam za soba pozdrawiam i zycze poowdzenia i cierpliwosci.
    • Gość: ME Re: nie zdałem po raz 3 IP: 82.160.48.* 18.11.04, 15:37
      cienias!!!!
      • Gość: mimi Re: nie zdałem po raz 3 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 19:14
        Nie podchodź do egzaminu z negatywnym nastawieniem,wyluzuj sie i odpręż.Jestem
        pewna,że nastepnym razem Ci sie uda!!!trzymam kciuki.Pa!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka