mdwe 28.09.04, 19:04 Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy! Za drugim razem, ale co tam.. :) Jeszcze tylko 3 tygodnie odczekania i wyruszam w pierwszą trasę :))) A ja Wam poszły egzaminy? Mieliście już, macie? Na czy oblaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: topfacet Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 22:40 Ja zdałem wczoraj za 2 razem na Odlewniczej w Wawce. Głowa do góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:38 Gratuluję. Ja też zdałem dopiero przy drugim podejściu, choć miałem ambicję zdać przy pierwszym. A za co obliali Ciebie za pierwszym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topfacet Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 12:14 oblałem na własne życzenie gdyż pomyliły mi się słupki w parkowaniu równoległym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:02 Dwukrotnie? Bo manewry parkowania można dwa razy powtarzać. Pewnie stres... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.orsay.de 29.09.04, 12:16 GRATULUJĘ!!!! ja zdalam juz miesiac temu ale nadal sie cieszę! Powodzenia na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marza Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.aster.pl 29.09.04, 13:08 Ja tez dzis zdałam!!! Za czwrtym razem.Na Odlewniczej o 10. ALe fajnie:)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! 29.09.04, 17:04 Dzieki za gratulacje i równiez gratuluje tym, którym sie juz udało! Za pierwszym razem oblałam w bardzo głupi sposób. Zatrzymałam się dalej niż 0,4 m od końcowej lini przy łuku. Wstyd. Tez zdawałam na Odlewniczej, wczoraj o 8:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:05 Ja też zatrzymałem się na łuku więcej niż 0,4m przed linią. :-) Ale ten manewr, podobnie jak i manewry parkowania można powtarzać, więc zrobiłem go drugi raz i było ok. Manewry zaliczone. Czemu nie próbowałaś drugi raz? Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: Dzisiaj ZDAŁAM !! !! !! 29.09.04, 19:41 bo za drugim razem wyleciałam za linie :/ Odpowiedz Link Zgłoś