Dodaj do ulubionych

INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:48
Zaczęłam kurs w Zielonym Listku w Warszawie... Jazdy z młodym
instruktorem, "wyluzowanym", można było pogadać ale... Te rozmowy zaczęły się
robić trochę dziwne - tym bardziej, że na początku odbierałam je jako
żarty... Ale to chyba żarty nie są. Tym bardziej, że skory do romansów pan
instruktor w życiu prywatnym samotny nie jest!!! Głupio przepisać się teraz
do kogoś innego, tym bardziej, że jeździć uczy dobrze. Ale ignorowanie Jego
tekstów już nie pomaga, a zrozumieć, żeby dał sobie spokój też nie potrafi :(
Co robić??!
Obserwuj wątek
    • Gość: qlka Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.spine.pl 04.11.04, 13:18
      a chociaż przystojny?
      • Gość: moniajakas Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:57
        Jeżeli nie odpowiada Tobie to co on robi to powiedz mu to, a jak to pogorszy
        sprawe to zmień instruktora innego wyjścia nie widze. Co innego gdyby Tobie on
        się podobał. Pozdrawiam
        • Gość: iza Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.11.04, 21:05
          Uważam, że to jakiś bezczelny typ.Ja wybrałam takiego starego dziadka i
          zachowywał się spoko.
    • Gość: Radek Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:59
      A to nie jest przypadkiem osławiony Artur K., o którym jakiś czas temu parę
      osób pisało? :-)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=16784594
      • Gość: gggggggg Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.11.04, 16:14
        dlatego ja mam zamiar wybrać kobiete na instruktora,żeby później nie było:)
        • Gość: aneta Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:55
          Ja miałam takiego "fajnego" instruktora, że sama bym sie do niego
          poprzystawiała. Bardzo miło wspominam jazdy, mimo że były czasem stresujące, bo
          jestem "mistrzynią" jazdy pod prąd. Szkoda, że juz zdałam i nawet nie miałam
          szans na dokupienie godzin.
          • Gość: era Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.pronet.lublin.pl 18.11.04, 17:08
            jako początkujący kierowca możesz sobie jeszcze dokupić jazdy doszk.;), żeby
            poćwiczyć pod opieką instruktora, no ale zawsze to dodatkowy wydatek...
        • mmeva :) 15.11.04, 15:30
          E tam, jesli już to sa pojedyncze przypadki; jezdziłm z 2 świetnymi
          instruktorami; nie ma co się obawiać instruktorów facetów.
    • Gość: ani Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.crowley.pl 15.11.04, 10:45
      ciesz się
      • Gość: Wiola Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:00
        Jesli jest przystojny to czemu nie, jesli jest wolny czemu nie. Jesli wyzej
        wymienione odpowiedzi nie potwierdzaja sie to SZCZEL GO W PYSK i ZMIEN
        INSTRUKTORA> POZDRAWIAM
        • Gość: INSTUKTOR Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 18.11.04, 17:16
          A ile masz lat ?
          Daj mu jednym w pysk a drugi do ręki.
          Napisz do mnie na swirkrosnice@gazeta.pl
    • Gość: xxx Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.aster.pl 20.11.04, 10:04
      Do mnie też się przystawiał mój instruktor, ale nie w sposób nachalny,więc było
      to bardzo fajne:))) a do tego miałam gratisowe godziny doszkalające:-)
      • ali32 Re: gratisowe godzinki? znam! 01.02.05, 09:22
        moj sie nie przystawial, opowiadal komplementy, biegi zmienial "za raczke" -
        ale to mial w standardzie; i ewntualnie cos o wywozeniu kursantek na
        Muchowiec... ibyloby dobrze - ale sie poklocilismy i poszlo jak woda; tez
        mialam gratisowe godziny - bo nie zdawalam kolejnych egzaminow, nie - nie by to
        przedluzac; taki maly romans... i zejak skonczysz i zdasz to... sie dopiero
        mialo zaczac. i co? zadalam. mielismy sie umowic na piwo. stalam na tym placu
        jak idiotka pomiedzy pozostalymi instuktorami i czekalam. przyszlam i drugi
        raz. jego kolega dal mi do zrozumienia ze nie ma po co czekac. a ja jescze
        dzwonilam; jescze dlugo wysylalam sms-y "K. co sie stalo,kochanie?" i nic.
        nawet nie umial powiedziec "to czesc".
        co mam? mam prawie 600 zl w kieszeni bo mielismy sie rozliczyc po. mam
        zawiedzione oczekiwania i nauczke, ze instruktor to instruktor. nie chce
        obrazac pozostalych instruktorow bo sporo z nich to normalni, porzadni faceci.
        uwazaj kochana zanim sie nie znajdziecie w wyrku...
        mnie sie tego jednak udalo uniknac...
    • mati_77 Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! 20.11.04, 18:23
      No jak sie przystwia to chyba dobrze, znaczy ze jestes atrakcyjna. Daj mu i po
      sprawie ;-)
    • Gość: @ Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.acn.waw.pl 20.12.04, 00:51
      Może więcej szczegółów, któż to taki, jeśli można?Nie chciałabym na takiego
      trafić.Z góry dziękuję!
    • Gość: Złtówa Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:38
      Szczelić go w pysk:)))))
    • Gość: Lucy Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:46
      Skoro tak cie to gryzie to czemu nie zgłosisz tego w ośrodku??Czyzby juz odwagi
      zabrakło?A może nawet tam nie chodziłaś i jesteś tylko jego wrogiem lub
      naprzykrzającym się sąsiadem...???
      W każdym razie smieszne sa takie oszczerstwa,bo tak sie dziecko składa,że ja
      jeździłam tam z 3 instruktorami-w tym z włascicielem Listka-i jedynie Artura
      jestem w stanie polecić.Jest rewelacyjnym instruktorem i swoją głową ręczę,że
      nikomu żadnego sexu nie byłby w stanie zaproponować-to co piszesz o
      <przystawianiu się> jest śmieszne i żenujące.
      Lepiej sprawdź czy lekcje odrobione,spakuj książki i po dobranocce idź spać,a
      nie bawisz sie na forach.
      • Gość: abbc Re: Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:12
        Moze mu sie po prostu nie podobalas?...:)))
        • Gość: Lucy Re: Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:42
          Może po prostu nie sieje popeliny na forum bez potrzeby...???
          I może faktycznie z nim jeździłam,a nie tylko bzdury wypisuję,he...??;P
          • Gość: Lucy Re: Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:03
            Aha-ja mam faceta i nie muszę się dowartościowywać spojrzeniem instruktora...
            Poza tym wiem w jakim celu ide na kurs prawa jazdy i nie wyobrażam sobie nie
            wiadomo czego.
            ps.A egazminator też się do ciebie przystawiał?I samochód tez na ciebie leciał??
            hehe...;P
    • Gość: Sawka Re: INSTRUKTOR SIĘ DO MNIE PRZYSTAWIA! IP: *.pl / *.pl 28.01.05, 15:39
      Jak ci sie nie podoba to po co z nim jeździsz, a jak jednak podoba to daj mu
      całusa i bedzie po sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka