Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 16:28
czy wiecie kto dobrze uczy jazdy motocyklem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: prawo jazdy IP: *.chello.pl 17.12.04, 17:08
      Zapewne instruktor, który zdał egzamin instruktorski na kat. A...
    • Gość: m1305 Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:10
      W Sarbo na Powst. Śląskich prowadzą kursy i z tego co wiem mają plac pod dachem
      do ćwiczenia w każdą pogodę. Wejdz sobie na ich stronkę www.sarbo.waw.pl i
      poczytaj. Pozdrawiam
    • elizabeth_21 Re: prawo jazdy 12.10.17, 09:42
      No pewnie - SJ Kursant! :) Jeszcze pytanko czy chcesz po prostu zrobic kurs na kat. A czy masz juz kat. B i chcesz tylko ogarnąć motocykl. W tej drugiej sytuacji wystarczy, że zrobisz jednodniowy kurs doszkalający: kursant.wroclaw.pl/prawojazdy/doskonalenie-techniki-jazdy-motocykle Ten kurs, to tak naprawdę mega frajda. Uczysz się jeździć na jedno, a nie dwuśladzie. Łapiesz triki i uczysz się, jak nie zwariowac ze szczescia, kiedy motocyklem wyprzedzasz auta ciągnące się w korku ;) Fajny kurs i przede wszystki swietny pomysl na szybkie przemieszczanie sie ruchu miejskim.
    • elizabeth_21 Re: prawo jazdy 15.12.17, 12:14
      Motocyklem dobrze uczą w Szkole Jazdy Kursant :) Oni są wymiataczami. Mają też kurs doszkalający - oczywiście w sezonie, bo teraz jest już za zimno. Właśnie sprawdziłam - ogłosili, że zamykają ten sezon, ale wracają jak się zrobi ciepło, czyli pewnie na wiosnę. te kursy doszkalające oprate są o tak zwaną Gymkhanę. Na stronie u nich piszą tak: Trening rozwija umiejętności podnoszące bezpieczeństwo motocyklisty podczas jazdy na drogach publicznych, szczególnie w ruchu miejskim, gdy kierowca jednośladu bywa zmuszony przez nieoczekiwaną sytuację na drodze do wykonania nagłego uniku, ominięcia przeszkody, ciasnego wejścia w zakręt. Z tego też powodu Gymkhana jest elementem szkoleń policjantów w Japonii i USA, gdyż dzięki nabytym w niej umiejętnościom mogą oni sprawniej i bezpieczniej przemieszczać się po mieście. Myślę, że jak się uczyć, to od najlepszych i najlepszymi metodami. A oni są ewidentnie najlepsi w swojej kategorii.
      • elizabeth_21 Re: prawo jazdy 19.02.18, 11:39
        Mały update. Są już kursy dostępne na wszystkie kategorie A i co więcej... jest super możliwość -> treningi motocyklowe Slovakia Ring czyli jazda na jednym z najdluzyszych torow w Europie. Slovakia Ring wyróznia się spośród innych obiektów sportowych tym, że posiada homologację w obydwu kierunkach, a ponadto jest jednym z najdłuższych torów w Europie i umożliwia jazdę nawet w 12 różnych konfiguracjach. Ten tor jest obiektem nowoczesnym, jednym z szybszych, jeśli weźmiemy najdłuższą „nitkę”, ale również techniczny. Tor jest idealny zarówno do szybkiej jazdy, jak i również dla osób chcących doskonalić swoje umiejętności jazdy na motocyklu. Jazda na torze pozostawia niezapomniane wrażenia i zapewnia sporą dawkę adrenaliny. Zapisy i szczegoly na stronie Kursanta: kursant.wroclaw.pl/kurs/treningi-slovakia-ring-04-05-lipca-2018
        • konreador Re: prawo jazdy 09.03.18, 12:40
          Wow, świetny pomysł i genialna opcja! :) Urlop na lipiec murowany! Dużo słyszałem o Slovakia Ring i mega sie ciesze, ze wezme w tym udzial. Ktos jeszcze jest chetny? Moze warto lepiej sie poznac wczesniej, cos pogadac? Bo mam jeden stres - czy dam rade i czy podołam opcji D – Turystyczna (tylko motocykle turystyczne) + SZKOLENIE. Ciekawy jestem szczegolow. Nie chce spowalniac grupy i z drugiej strony nie chce sie tez nudzic. Moze mozna by rozwazyc jakąś kwalifikację wstępną? Droga szkoło Kursant ( kursant.wroclaw.pl/ ) planujecie coś takiego? :)
    • etuinaokulary Re: prawo jazdy 20.02.18, 11:28
      instruktor ;P
    • jacek1267 Re: prawo jazdy 15.03.18, 08:42
      Ja tam sobie chwalę nauka jazdy Toruń, fajne miejsce i profesjonalna ekipa. Zdawałem tutaj jak kogoś to interesuje www.auto-prawko.pl
    • elizabeth_21 Re: prawo jazdy 14.04.18, 13:32
      Instruktor? dobre sobie. Wiadomo, że instruktor, ale jeden drugiemu nierówny. Warto najpierw poczytać - fora na przykład. A wlasnie, ja duzo siedze na forach (to chyba juz jakies uzaleznienie ;). Staram sie pomagac ludziom w temacie dobrze mi znanym, lubie polecac sprawdzonych nauczycieli, miejsca, pojazdy, ale powiem szczerze, ze tez czesto sama szukam ciekawych i sprawdzonych rozwiazan. I tak soebie mysle, ze chyba warto stworzyc ranking: najlepszych instruktorow i szkol jazdy wg 20 najbardziej popularnych forow internetowych? Co Wy na to? Kto za? :) I jak myslicie, ktora szkola bylaby na pierwszym miejscu?
    • anitapjrso Re: prawo jazdy 20.09.19, 15:53
      Szukasz prawdziwego prawa jazdy ???
      Dobrze trafiłeś!!!
      Współpracuje z holenderskimi szkołami jazdy oraz egzaminatorami .

Uzyskanie prawdziwego , legalnego prawa jazdy w Holandii jest możliwe i bardzo proste ,gdyż według statystyk właśnie tam jest największa zdawalnosc .
      Jak to działa ?
      Podajesz nam swoje dane z ważnego dokumentu osobistego (jeśli jesteś mieszkańcem Holandii wtedy również numer z Uittreksel!).
      Natomiast jeśli nie posiadasz meldunku ani zaświadczenia - ZADEN PROBLEM - załatwiamy je.

Do wszystkich etapów naszej pracy masz wgląd na bieżąco - Co jest bardzo ważne - wysyłam do Ciebie mailem dokumenty (Uittreksel, zaświadczenie ,badania ,egzaminy ), które załatwiamy do prawa jazdy jako potwierdzenie naszej wiarygodności ,abyś był spokojny i miał pewność ,że dokument jest zarejestrowany !

Czy można jeździć w Polsce ?
      Oczywiście!
      Prawo jazdy holenderskie to dokument europejski ,także jest uznawany w każdym kraju UE .
      anageschaft@protonmail.com
    • 101lulilaj90 Re: prawo jazdy 19.11.19, 09:28
      Posiadanie prawa jazdy w dzisiejszych czasach już nie jest motywowane indywidualną potrzebą, ale koniecznością. Takie są wymogi obecnych czasów, że bez prawa jazdy człowiek ma o wiele trudniej. Prawo jazdy daje poczucie niezależności, ułatwia wykonywanie codziennych obowiązków. Na stronie tego artykułu, zobacz więcej, dowiesz się jak się przygotować do tego trudnego egzaminu oraz ile kosztuje kurs.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka