Dodaj do ulubionych

LEDAN co myślisz o tej szkole

IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:45
Co myślicie o tej szkole jak dużo osób zdaje za pierwszym razem.Uważacie że
dobrze uczą.Przykładają sie chłopcy,musze ich pochwalić za kilka dni będe
mieć egzamin w Opolu zobaczymy czy są efektywni. pa
Obserwuj wątek
    • Gość: b-b Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:02
      Ja też tam robiłam kurs,są bardżo wymagający,ale uwieżcie nie będziecie mieli
      problemu przy egzaminie,na początku denerwowało mnie to że mieli takie
      wymagania w innych firmach idzie wszysko załatwić tam trzeba sie nauczyć.Jes to
      rodzinna firma bardzo mili ludzie niech was nie przeraża właściciel bo on ma
      troche dziwne metody nauczania ale skuteczne opoieprza, krzyczy ale na drugi
      raz zapamietasz i nie robisz błędów.Na początku uważałam go za świrnientegi
      faceta,nie rozumiałam jego postawy wobec klienta przeciesz płacimy kupe
      kasy.Ale w efekciejest to facet z zasadami,tylko jak by ię troche częściej
      uśmiechał to było by super.
      • Gość: ki-k Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:36
        dwa miesiące temu robiłam tam kurs zdałam za drugim podejściem.
        Są tam fajni faceci, karzdy na swój sposob interesujący. poleciłabym ten
        ośrodek uwaga nie chaćcie do szefa.
        • Gość: KURSANTKA!!! Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:08
          Nie zgadzam się z opinią: "UWAGA, NIE CHODŹCIE DO SZEFA", gdyż jest ona bez
          sensu. Może i czasem podniesie głos, ale nic nie dzieje się bez powodu. Szef,
          zarówno jak i wszyscy pozostali instruktorzy są naprawdę świetnymi ludźmi.
          Bardzo będę mile wspominać okres kursu. Pozdrawiam Henia, Bartka, Piotra oraz
          SZEFA :-)
          DZIĘKUJĘ!!!
          • Gość: ;-) Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 16:17
            Okres kursu był bardzo fajny. Wprawdzie na początku wydawało mi się, że trochę
            się on ciągnie, a teraz stwierdzam, ze mógł on trwać jeszcze dłużej. Czasem
            żałóję nawet, że zdałam egzamin za pierwszym razem i nie będę się już z Wami
            tak często widywać.

LEDAN - jesteście najlepsi.
            • Gość: Pati Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.swidnica.us 26.04.05, 08:57
              Nie rozumiem dlaczego tak im smarujecie ja zdałam za drugim razem
              I widze wiele wad w nauczaniu nie traktuja wszystkich jednakowo
              zdaje sobie sprawe że nie wszysce mogą mieć taki sam tok nauczania.
              Ale pomimo tego jednym kursantom zostawiają godziny przed egzaminem a
              drugim nie,to bardżo mi sie nie podobało.Nastepnym problemem są godziny
              jazd wyjezd z pod szkoły dziesięć minut po i za dziesięć minut przyjazd,w takim
              razie ja mam opcięte dwadzieścia minut.
              • Gość: KURSANTKA Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.swidnica.us 26.04.05, 09:09
                Ja bardzo ich lubie ale niepodobało mi się to iż godziny dodatkowe są tak drogie
                rozumie po 40zł. dla osób których nie uczą w swojej szkole ale dla swoich
                kursantów to zbyt wygórowana cena.Jeśli już zdecydujecie sie na nich na
                początku choćcie do szefa,ale po 15 lekcji idzcie do Piotra, Bartka lub
                Henia.Szef uczy dobrze podstaw ale na ciągle te samą trase, reszta przygotuje
                was do egzaminu na mieście.POWODZENIA
                • Gość: X Y Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.swidnica.us 26.04.05, 09:15
                  Z tego co czytam nie chce mi się wierzyć w tak podzielone opinie.
                  Ja robiłam u nich kurs 2lata temu,o dodatkowych lekcjach płatnych nie było
                  mowy,szef robił je za darmo,teraz wyrobili sobie renome i zlewają. Kasa bije na
                  głowe.Dziewczyny nie wieszcie w ich miłe słowa oni smarują każdej.UWAGA
                  • Gość: lala Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.swidnica.us 26.04.05, 17:13
                    Ja zdałam za drugim razem, uczą dobrze ale i dobrze ściemniają,synkowie szefa.
                    A z tego co wiem mają dziewczyny , moje kondolencjie czy wy jesteście asz tak
                    ślepe.
                  • Gość: OK Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 19:16
                    popieram
      • Gość: zbyszek Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 23:05
        możesz startować
        • Gość: b-b Re: LEDAN co myślisz o tej szkole IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:25
          Zbyszku niema do kogo startowac jedyna osoba rosedna jest ich ojciec.Synek
          jeden niapek a drugi nie atrakcyjny i powalpne w głowce nie zle.Potr stary
          dziwny kawaler bez nadziejnie sie ubiera.i za kogo sie tu brac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka