Dodaj do ulubionych

Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem

IP: 80.53.120.* 27.04.05, 15:13
Zdałam wreszcie. Już nie muszę jeżdzić do tego ośrodka i męczyć się, aby
zdać. Koniec z jazdami "L". Teraz ulice są moje. Pozdrawiam wszystkich
zdających i tych, którzy już zdali.

P.S Zdawałam w DG
Obserwuj wątek
    • Gość: kleo Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 16:02
      Gratulacje !! ja tez bym chciala juz byc szczesliwym posiadaczem prawa jazdy,
      ale coz... niedlugo 4 podejscie... moze sie uda.
      • Gość: An Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 19:45
        Szczere gratulacje !
        Tylko zbytnio nie rozbijaj się na drogach w D.G. jak już odbierzesz swoje
        prawko.
        Pozdrawiam i szerokiej drogi !
    • Gość: sarah Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 27.04.05, 18:06
      a moze nie powinnas sie tak cieszyc??oprocz tego ze 5 podejcie nie nalezy do
      szczytu dumy to jeszcze twierdzisz ze ulice twoje-ja mysle ze te 5 razy znaczy
      ze nie jestes zbyt dobra w tym co chcialabys robic czyli w zdobywaniu ulic!!to
      ze masz prawko nie oznacza ze jestes kierowca teraz powinna sie zaczac
      prawdziwa nauka i doswiadczonym kierowca w baardzo trudnych warunkach czyli tam
      gdzie nikt nie bedzie zakladal ze powinien na ciebie szczegolnie uwazac bo masz
      L!!nie wiem skad ta euforia po 5 podejsciach ja juz nie chcialabym sie z toba
      spotkac w niejasnej sytuacji na drodze...:/
      • Gość: Lillia Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: 80.53.120.* 27.04.05, 18:20
        No ja mam nadzieję, że nigdy się nie spotkamy.
        • Gość: sarah Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 27.04.05, 18:26
          tez zdawalam w DG i wiem jak tam sie zdaje..wiem ze mozna za 1 razem....wiec
          wierz mi ja bede sie bardziej cieszyc jesli sie nie spotkamy....
          • Gość: sarah Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 27.04.05, 18:26
            dla wlasnego bezpieczenstwa...
    • Gość: Arch Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: 213.155.191.* 27.04.05, 21:01
      Heh. Ciesze się twoim szczęściem. Ja sam zdałem za 5 razem i wiem co to znaczy
      meczyć sie z tymi egzaminami:) Gratki.
      • Gość: Aska Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.aster.pl 27.04.05, 23:49
        Ludzie,proszę Was,dziewczyna się cieszy że zdała,a Wy tu wyjeżdzacie że to nie
        powód do dumy,że za 5 razem!?!?!Pewnie że powód do dumy,skoro zdała to mniemam
        że jeździć potrafi,co z tego czy za 1 czy 5??
        Realia u nas w kraju sa takie a nie inne,dobrze wiecie,że od zdania egzaminu
        zależy wiele czynników,nie tylko same umiejętności jazdy.I tak połowa Polaków
        nie potrafi jeździć-czytaj zachować sie na drodze tak jak nakazują przepisy lub
        chociażby kultura jazdy.Tak więc nie ma co szykanować kogoś,że zdał za 4
        razem,ludzie!!
        Są ludzie,którym zabrano prawo jazdy,za punkty np.Podchodzili do egzaminu
        wielokrotnie,aby znowu uzyskać prawko,mimo że jeździli wcześniej wiele lat.
        Ja zdałam za 4 razem i nie czuje sie jakąś kaleką.Wiem,że prawdziwej jazdy
        nauczę się w praktyce a nie z instruktorem u boku.
        Gratuluję zdania za 5 razem:)
        • Gość: An Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: 195.8.101.* 28.04.05, 08:12
          Zgadzam się w zupełności z opinią Aśki !
          Czytając takie posty nie mogę zrozumieć skąd w ludziach tyle jadu.
          Lilla jeszcze raz gratulacje !
          • Gość: kleo Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:43
            Dokladnie, to za ktorym razem sie zda zalezy od wielu czynnikow m.in. od
            szczescia, od umiejetnosci panowania nad stresem na egzaminie, od egzaminatora.
            Sarah jest strasznie niemila osobka! A to, ze mialas szczescie zadac za ktoryms
            z pierwszych razy to sie ciesz, a nie krytykuj innych!

Jeszcze raz gratulacje dla nowoupieczonego kierowcy !

• j0204 Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem 28.04.05, 10:53

Gratuluję !!!!!!!!!!!
      ja jutro robie 4 podejście, nie wiem jak mi pójzdie, bo jestem starsznie
      przeziebiona, ale moze sie uda!
      • Gość: do j0204_kleo Re: Powodzenia jutro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:17
        Zycze powodzenia jutro !! Ja mam 4 podejscie 18.05 A w ktorym zdajesz osrodku ??
    • Gość: agge Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 13:53
      A ja oblałam wczoraj swoje drugie podejście...buuuuuu
      Nerwy mnie zjadły :(
      • j0204 Re: do Kleo 28.04.05, 14:13

ja zawsze zdaję na Powstańców, a Ty?
        nie wiem jak mi jutro pójdzie, bo strasznie jestem przeziebiona, ale za późno
        by odłożyć egzamin, zresztą potem czekać znów 2-3 tyg, podejdę, moze się uda.
        • Gość: do j0204_kleo Re: do Kleo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:23
          Ja zdaje na Oblewniczej. Po moim 3 razie czekam 4 tygodnie na kolejny egz. Nie
          martw wie, bedzie dobrze, wazne to opanowac stres, wiem, ze nie jest to latwe,
          ale trzeba sprobowac. Napisz jutro jak Ci poszlo.
          Pozdrawiam i zycze powodzenia (tylko nie dziekuj).
    • Gość: karolcia Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 16:37
      jejku gratuluje serdecznie!!
      ja 25 kwietnia mialam 2 podejscie w D.G niestety zakonczone fiaskiem
      a co do ludzi wypowiadajacych sie ze w dabrowie zdaje sie latwo i sa takimi
      egocentrykami z tego powodu ze zdali sobie za pierwszym razem, serdecznie mam w
      tyle!! dla waszej informacji zdanie to nie tylko umiejetnosci ale takze
      szczescie!!
      • Gość: Lilla Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: 80.53.120.* 28.04.05, 19:38
        Dzięki za miłe słowa. Też zgadzam się z tym, że to, że ktoś zdał za pierwszym
        nie świadczy o tym, że jest lepszy od kogoś kto zdawał 4-5 razy. Ja cieszę się
        moim osiągnięciem i nikt mi tego nie zepsuje (czyt. sarah). Życzę powodzenia
        wszystkim życzliwym, którzy się tu wypowiadali, i nie możemy czuć sięgorsi od
        tych, którzy zdali za 1 razem. Pozdrawiam
        • j0204 Re: Do Lilli 29.04.05, 09:04
          Ja Ci bardzo gratuluje i nie ukrywam, troszeczke zazdroszczę, ze masz te
          męczarnie już za soba.
          Całkowicie podzielam Twoje zdanie, jesli chodzi o ilość zdawania i podchodzenia
          do egzaminu - nie jest to ważne, ważne,ze się zdało.
          Ja dziś idę na 4 podejście, moze tym razem się uda zdać.
          PZDR
          • Gość: Do j0204 Re: Do Lilli IP: 80.53.120.* 29.04.05, 09:28
            Życzę powodzenia! Teraz na 100% się uda.
            • Gość: Lilla Re: Do j0204 IP: 80.53.120.* 29.04.05, 09:29
              Sorki, miało być tak. Pomyliłam sie.
              • Gość: j0204 Re: Poległam IP: *.devs.futuro.pl 29.04.05, 16:12
                Klapa!!!!!!!!!!! konkretna klapa.
                Wszystko ładnie sżło, manewry bdb, wyjazd na miasto również, jeździłam, byłam
                opanowana choć robiłam małe błędy, ale jakoś szło, no i tuż przed samym
                ośrodkiem "rzekomo", bo nie wiem jakim cudem, zajechałam komuś drogę i klapa,
                wróciłam do ośrodka i nie zaliczyłam.
                Mam narazie dość. Chyba musze odpoczać od tych jazd, za dużo dodają mi stresów.
                A manewry były - parkowanie prostopadłe przodem i zawracanie na 3.
                • Gość: do j0204_kleo Re: Poległam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:21
                  Jolu, nie przejmuj sie... po oblaniu tak to jest, ze jest sie wscieklym (wiem
                  cos o tym), ale pozniej mija...nie poddawaj sie -pomysl ile juz czasu i
                  pieniedzy na to poswiecilas ? jak teraz przerwiesz to zapomnisz manewry i
                  zabawa od poczatku.
                  Pozdrawiam i glowa do gory!!
                  • j0204 Re: Poległam 29.04.05, 16:32

Nie przerwę, bo mas zrację - szkoda kaski. następny egz mam 18 maja.
                    Tylko nie wiem, czy brac dodatki czy sobie darować, bo przyznam szczerze jakoś
                    mam już dość tych jazd.
                    • Gość: do j0204_kleo Re: Poległam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:39
                      Ja tez mam nastepny egamin 18.05 tylko, ze na Oblewniczej (na powstancow widac
                      czeka sie krocej). Jesli nie chce Ci sie juz jezdzic to wykup sobie z godzinke
                      albo 2 przed samym egzaminem -przypominisz manewry i troche sie rozjezdzisz. Ja
                      za to mam wielka ochote sobie pojezdzic -zaparlam sie na to prawo jazdy- juz
                      nie moge sie doczekac az bede miala kolejny jazdy :-) czy ze mna jest wszystko
                      halo ? :-)
                      • Gość: Lilla Do J0204 IP: 80.53.120.* 29.04.05, 17:11
                        Nie załamuj się. nastepnym razem na bank się uda. Ja też miałam chwile
                        zwątpienia, ale się nie poddałam. I ty zrobisz tak samo. Zobaczysz, jeszce
                        kiedyś się będziesz z tego śmiać.
                        Życzę powodzenia 18-05. Teraz musi się udać. Jesteś już przecieżtak blisko.
                        • Gość: anulek Re: Do J0204 IP: *.jmdi.pl 29.04.05, 17:48
                          To jakis znak!! Ja też mam ezgamin 18.05, na Odlweniczej.... 7 podejście.Musi
                          się udać.... W urodziny Naszego Ukochanego Papieża!!!
                          • Gość: do Anulek_kleo Re: Do J0204 IP: *.aster.pl 29.04.05, 17:54
                            a o ktorej zdajesz ??
                            • Gość: An Re: Do J0204 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 18:10
                              To miałaś pecha !
                              Rozumiem, że czujesz się rozgoryczona ale się teraz nie poddawaj !
                              Przed samym egzaminem weź sobie jeszcze dodatkowe jazdy.
                              Głowa do góry następnym razem napewno się uda !
                              Pozdrowienia
                            • Gość: anulek Re: Do J0204 IP: *.jmdi.pl 29.04.05, 22:35
                              o 18!!!! a Ty?
                              • Gość: kleo Re: Do Anulek IP: *.aster.pl 29.04.05, 22:55
                                a ja o 12...
                                • Gość: anulek Re: Do Anulek IP: *.jmdi.pl 29.04.05, 23:30
                                  W takim razie powodzenia!
                                  • Gość: kleo Re: Do Anulek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 08:55
                                    ja tez Ci zycze powodzenia i nie stresuj sie !!
    • Gość: wars Re: Zdałam wreszcie!!! Za 5 razem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 23:56
      gratulacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka