Dodaj do ulubionych

Warszawa - egzaminatorzy

26.05.05, 00:28
U kogo zdaliście, a kto Was oblał?
Obserwuj wątek
    • marrtawu Re: Warszawa - egzaminatorzy 26.05.05, 00:30
      Ja zdaąłm u pana, którego nazwisko brzmiało chyba.... Włodarczyk? Na Odlewniczej. Bardzo miły pan, wprowadził luźną i niestresującą atmosferę, po drodze zarówno się zachwycał jak i lekko krytykował. Wzór egzaminatora!
      • Gość: michasio Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 10:14
        Witam
        Oblany u Pana Kichlera (jakoś tak) a zdany u takiego młodego (nie pamiętam jak
        się nazywa) :) (oczywiście odlewnicza)
        Pozdrawiam
        • Gość: Miśka Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:13
          Oblałam u pana Zborowskiego a zdałam u pana chyba Czajka.Odlewnicza.
          • melba76 Re: Warszawa - egzaminatorzy 27.05.05, 06:50
            Oblałam u P. Szweda a zdałam u p. Roberta (młody), nie pamiętam nazwiska ,
            jakieś długie... ;) Odlewnicza.
    • Gość: mag Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.spray.net.pl 06.06.05, 17:45
      oblałam u Pana Piotrowskiego (Odlewnicza)
      • Gość: kleo Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.aster.pl 06.06.05, 23:49
        ranking egzaminatorow ?? a czemu to ma sluzyc ?? :-)
        • Gość: An Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: 195.8.101.* 07.06.05, 14:39
          a po ci to ?
          Chyba, że szukasz dodatkowego stresu !
          Jak się nauczysz jeździć, to nie ma powodu żeby cię oblał !
          Uważam, że to nieporzebne podgrzewanie atmosfery.

Kierowca od 30.05.2005r.
          Po długich bojach, zdałam wkońcu u mało przyjemnego pana ezgaminatora, który w
          porównaniu z innymi był wyjątkowym szczególarzem, ale i tak oceniam go
          pozytywnie, bo to mnie tylko zmobilizowało do zwiększonej uwagi.
          Na koniec egzaminu kręcił jeszcze nosem, że na mieście zgasł mi 2 razy silnik,
          poza tym nie zrobiłam żadnego innego nawet najdrobniejszego błędu ale mnie
          przepuścił.
          Także nie kieruj się tym, czy egzaminator jest przyjemny bądź mniej przyjemny
          Ty masz go przekonać, że można ci powierzyć kierowanie pojazdem.
          Pozdrawiam

• Gość: Melba Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:04
            Dzięki za wykładzik ;)
            Jako że zdałam tydzień przed Tobą mało mi się przyda - topik miał słuzyć
            poplotkowaniu o egzaminatorach ;)
            • Gość: An Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: 195.8.101.* 09.06.05, 11:24
              Melbo, tym bardziej nie rozumiem po ci to ?
              W takim razie pomyśl o innych ...

• Gość: Melba Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:33
                No właśnie myślę :)
                Inni - egzaminatorzy są super :) Nie bójcie się :)
                • Gość: An Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: 195.8.101.* 09.06.05, 11:39
                  A tak na marginesie, gratuluję ci zdanego egzaminu !!!
                  • Gość: kleo Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.aster.pl 09.06.05, 12:13
                    wszyscy egzaminatorzy sa ok (moze poza drobnymi wyjatkami, ktorych nie znam) i
                    to, ze ktos nie zdal u pana xyz to nie znaczy, ze nastepne osoby tez u niego nie
                    zdadza :-) Pozdrawiam.
                    • yunnan Re: Warszawa - egzaminatorzy 09.06.05, 14:21
                      Bravo "An" i "kleo"...sensowne i bardzo pozytywne głosy na forum...
                      pozdrawiam i szerokiej drogi
                      • Gość: An Re: do yunnana IP: 195.8.101.* 10.06.05, 14:27
                        nie wiem, co mam powiedzieć ale bardzo mi miło
                        również pozdrawiam
                      • Gość: kleo Re:Do yunnana IP: *.aster.pl 10.06.05, 17:26
                        Dzieki :-)

Pozdrawiam i tez zycze szerokiej drogi :-)
                  • Gość: An Re: Warszawa - egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:59
                    Wzajemnie :)
                    • Gość: Melba Korekta - miało być do An a pisałam ja ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:07
                      też chciałam Ci pogratulować zdania prawka :)
                      • Gość: An Re: do Melby IP: 195.8.101.* 10.06.05, 12:31
                        Dzięki i szerokiej drogi !
          • gosbi Re: Do An 09.06.05, 23:22
            Skoro już zdałaś to oświeć mnie kochana jak to jest... Ja dopiero zaczynam i
            mam przed sobą jeszcze jakieś 25h jazd (!) ale jest ok i strasznie mnie rajcuje
            jazda po mieście...ale ja nie o tym. Chodzi mi o to, ile czasu czeka się od
            zakończonego kursu tj ostatniej godziny jazdy do egzaminu? czy trzeba się
            zapisać i czekać na jakieś info czy od razu podają termin egzaminu...a kiedy
            testy?
            • Gość: An Re: Do Gosbi IP: 195.8.101.* 10.06.05, 08:17
              Odrazu z marszu możesz się zapisywać ! Oczywiście jak tylko dostaniesz swoje
              papiery z ośrodka.
              Jesli chodzi o terminy to jest róźnie i zależy gdzie zdajesz, bo jeśli chodzi
              o Wawę to śr., 3 tygodnie a ostanio nawet 2. Nie wiem o czego to zależy.
              Jest możliwość zapisania się jenocześnie na teoretyczny i na praktyczny,
              a osobno podobne terminy.
              Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka