Dodaj do ulubionych

Zdałam!!!!!!!!!!!!

IP: *.devs.futuro.pl 03.06.05, 15:43
Przede wszystkim bardzo dziekuję Wam za trzymanie kciuków i za dobre
fluidy!!!!!

Musze się Wam pochwalić - przed godziną zdałam prawko, ale jestem szczęśliwa.
W końcu sie udało.
Trafiłam na tego samego egzaminatora u którego przedostatnim razem mi sie nie
powiodło. Dzis miałam tę samą trase i starałam się nie zrobić błędów takich
jak poprzednim i udało się !!!!!!!!!!!!

na placu poszło jak po maśle, (z jedną korektą parkowania skośnego), potem
par równoległe i na miasto.
Ale czuje ulgę, choć nadal w to nie wierzę. Ale te osoby które zdały, wiedzą
co czuję.
To bardzo miłe uczucie i życze wszystkim podchodzącym (nieważne ktory raz do
egzaminu) zdania i nie poddawania sie przy kolejnych porażkach.
pozdrawiam, jola.
Obserwuj wątek
    • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:45
      Gratulacje !!! a widzisz - satysfakcja jest ogromna :-) Pozdrowionka !
      • Gość: An Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: 195.8.101.* 03.06.05, 15:55
        Gratulacje Jola !!!!!!
        Bardzo się cieszę, że zdałaś !!!! I co koniec z dodatkami !!!!!!!
        A nie mówiłyśmy ci, że radość jest nie do opisania ...
    • tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 15:52
      A ja myślałem, że spanikowałaś, bo Cię nie spotkałem. Wiem, że zdawałaś u pana
      Władka Tomczyka. I byłaś wylosowana jako jedna z pierwszych.

Pozdrawiam i życzę serokiej drogi

Sz"Che"Pan
      • Gość: jola Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.06.05, 15:58
        dokładnie, komp mnie tak szybko wylosował, ze nie zdążyłam nawet popatrzeć na
        ściągę i zdawałam u niego. Było miło i sympatycznie.

ale za to ja Ciebie widziałam. :-) byłes jak zwykle zajęty...
        no cóż, teraz ten mój "drugi dom", bedzie omijany z daleka, chyba kątem oka
        bede patrzyła na plac i ludzi na nim zdających jak bede jechała na zakupy do
        carrefura.

• tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 15:57
      Jak nic, pójdę na bezrobocie :-(
    • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:18
      Jola, to teraz szykuj 71 zl + 7,50 -opl. skarbowe i za 2 tygodnie odbior
      prawka :-) Ja tak naprawde uwierzylam, ze zdalam, jak odebralam prawo jazdy :-)
      Pozdrawiam.
      • tszche do kleo 03.06.05, 16:20
        A już je wypróbowałaś?
        • Gość: kleo Re: do tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:24
          Czesc Szczepan :) no jeszcze nie... mam nadzieje, ze niebawem :-) Pozdrowionka !
          • tszche do kleo 03.06.05, 16:38
            No to mam nadzieje, że od 18-ego nie zapomniałaś jak się jeździ ;-) A tak
            poważnie to uważaj na Siebie. To samo dotyczy Was - Jolu i An.

Życzę Wam szerokich i pustych dróg (obyście mnie na nich nie spotkały :-)

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: kleo Re: do tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:44
              Hej, spoko -nie zapomnialam :-) Teraz sobie wykupie pare jazd z parkowania na
              miescie i bedzie dobrze :-) Np. na chodniu na Pulawskiej :-) i moge zaczac
              jezdzic sama ... Bede uwazac -obiecuje :-) Mam zamiar jezdzic przepisowo, bo
              mam tylko 11 pkt. w tym roku, wiec nie mam wyjscia :-) Sz"Che"Pan, jak juz
              zaczne jezdzic sama, to moze nawet Cie odwiedze :-).... Hm.. dlaczego nie
              chcesz mnie spotkac na drodze ?? Jakies watpliwosci odnosnie oceny Pana
              Konrada ?? Pozdrawiam, kleo.
              • tszche do kleo 03.06.05, 16:54
                A ja bym radził nie brać jazd tylko pojeździć "swoim" autkiem (najpierw po
                jakis spokojnych trasach) a potem zwiększać częstotliwośc i trudność. Najlepiej
                moim zdaniem jest wybrać się na wycieczkę (krótką np. do Kampinosu lub dłuższą
                np. do Arkadii lub Płocka). Taka podróż jest bardzo relaksująca i bezstresowa
                (no może trochę na początku). Zobaczysz jak zachowują się inni użytkownicy
                dróg, jak łamie sie przepisy i co robić by nie jeździć tak jak oni.
                Potem będziesz mogła sie zdecydować czy potrzebne są Ci dodatkowe jazdy.
                • Gość: An Re: do tszche IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 17:11
                  Cześć Szczepan !
                  Ja też odebrałam swoje prawko i jutro próba generalna !!! Może nawet zaryzykuję
                  parkowanie przed supermarketem ...
                  Teraz to naprawdę radzę ci uważać na drodze, bo masz dużą szansę spotkania mnie
                  na drodze. To był oczywiście żart
                  Pozdrawiam
                  • tszche Re: do tszche 03.06.05, 17:32
                    No to zaczynam się bać. Trzy kobiety z prawem jazdy zdanym za którymś z kolei
                    razem szalejące w tym samym czasie po Warszawie to na prawdę strach z domu
                    wychodzić ;-) Oczywiście żartuje. Ale na wszelki wypadek zakupy jutro zrobię w
                    przydomowym sklepiku a nie w supermarkecie ;-)
                    • Gość: kleo Re: do tszche IP: *.aster.pl 03.06.05, 19:50
                      Szczepan, Ty lepiej uwazaj teraz co piszesz... bo ktos moze Ci zajechac droge
                      przypadkiem ;-)
                      • tszche do kleo 03.06.05, 20:08
                        Hmm. No tak, jestem w mniejszości... A Wy mnie w dodatku znacie. Chyba wyjże
                        czy mój samochód stoi jeszcze CAŁY na parkingu... :-)
                      • tszche do kleo 03.06.05, 20:23
                        Jeżeli będziesz próbowała zjechać z ronda ze środkowego pasa, tak jak jeden z
                        forumowiczów, podczas gdy ja będę spokojnie jechał prosto trzymając się
                        krawężnika to na pewno się wścieknę ;-) Klakson będzie w robocie :-0
                        • Gość: kleo Re: do tsche IP: *.aster.pl 03.06.05, 21:53
                          Ronda mam "obcykane" -nidgy nie mialam problemu z jazda po rondzie :-)
                          Natomiast na jazdach mialam problem z zajezdzajacymi droge kierowcami :-)
                          Pamietam jak nie tak dawno jadac chcialam byc uprzejma i przepuscilam pieszego
                          na przejciu dla pieszych, natomiast koles ktory jechal za mna juz nie byl taki
                          uprzejmy.... przejechal ciagla i zaczal wyprzedzac mnie na pasach ... o malo co
                          by pieszego przejechal ... takich mamy kierowcow :-) Pozdrowionka !!
                          • tszche Do Kleo i An 05.06.05, 15:58
                            I jak się jeździło?
                            • Gość: An Re: Do Kleo i An IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 21:17
                              Cześć Szczepan !
                              Pewnie na twoje szczęście nie byłam pod supermarketem !
                              Byłam jednak wczoraj na długiej przejażczce i jadąc z Woli było ok ale na
                              rondzie Starzyńskiego dałam palmę, zgasł mi silnik i pomyliłam, nie wiem jak to
                              zrobiłam, ale wrzuciłam czwarty bieg zamiast drugiego, nigdy przedtem mi się to
                              nie zdarzyło. Dwa razy miałam podobną sytuację !!! Naszczęście i o dziwo nikt
                              mnie nie strąbił, pewnie to przez to, że obok siedział mąż. Pojechałam trasą na
                              Gdańsk a zawróciłam dopiero przy skęcie na Nowy Dwór. W trasie jest trudniej
                              niż po mieście, takie jest moje odczucie !!! A denerwowałam się strasznie !
                              Może później będzie lepiej !
                              Pozdrawiam
                              • tszche do An 06.06.05, 08:38
                                No to gratuluje. Gaśnięcie silnika i mylenie biegów jest normalne na początku.
                                Mi też ciągle gasł silnik (zwłaszcza na rozndach). To samo ze zmianą biegów.
                                Ale po pewnym czasie wyczujesz auto i nie będziesz popełniała technicznych
                                błędów. Poza tym nie są one niebezpieczne dla innych użytkowników. Bardziej
                                niebezpieczne jest niesygnalizowanie kierunku jazdy czy zmiany pasa.
                                • Gość: An Re: do tszche IP: 195.8.101.* 06.06.05, 09:01
                                  Wiesz co, wydaje mi się że trochę się pospieszyłam z taką trasą, może powinnam
                                  przedtem pokręcić się trochę na jakimś placyku ..., a nie tak odrazu na żywioł
                                  Jedździłam punciakiem, także autkiem podobnym do corsy. No i ten dodatkowy
                                  stres - mąż w roli pasażera i nauczyciela.
                                  Co do zmiany pasa to jak na pierwszy raz starałam się trzymać prawego pasa i
                                  nie wyprzedać. Nie czułam się jaednak pewnie za kierownicą, może później bedzie
                                  lepiej, bo zamierzam szlifować jazdę w miarę możliwości, niezależnie od pogody,
                                  pory dnia i najlepiej codziennie. Dobrym rozwiązaniem byłoby kupno do nauki
                                  jakiegoś taniego autka.
                                  Pozdrawiam
                                  • tszche Re: do tszche 07.06.05, 09:13
                                    Moim zdaniem właśnie jazda w "trasy" jest najlepszym szkoleniem. Nie jest tak
                                    niebezpieczna jak próba przejazdu przez miasto w godzinach szczytu, a
                                    jednocześnie daje większe możliwości nauczenia sie i trenowania jazdy
                                    niż "placyk" przed supermarketem. Zawsze można dawkować długość i trudność
                                    trasy. Na prawdę polecam.
                                    A co do autka to nie polecam.

Sz"Che"Pan

• Gość: kleo Re: do Tszche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:31
                              Nawet dobrze, pojechalam do moich rodzicow pochwalic sie prawkiem. oni
                              mieszkaja pod wawa i jezdzilam po podwarszawskim miasteczku :-) nie jest to
                              takie male miasteczko, nawet jest rondo i swiatla :-) ale tez duzo skrzyzowan
                              rownorzednych i przydalo sie to na co Pan Wojtek mnie uczulal, ze mam hamowac
                              przed tymi skrzyzowaniami, bo widocznos c byla kiepska :-) Ale i tak moj ojciec
                              stwierdzil, ze myslal, ze lepiej jezdze.... ale ani razu mi nie zgadl, ale za
                              to pierwszy bieg myslil mi sie z 3 :-) Pozdrowionka, k.
                              • Gość: jola Re: do Kleo i An IP: *.devs.futuro.pl 06.06.05, 10:18
                                Ale sie ciesze ze już smigacie sobie samochodami!!!!!!!
                                Ja jestem jeszcze leszczu, ale niebawem to sie zmieni.
                                Jak tylko odb prawko, zasiądę za kółko (najpierw chyba nocą) i pod okiem męża
                                poćwiczę samodzielna jazdę.

Dziewczyny - jeździjcie ostrożnie i szerokiej drogi!!!!!!!!!!
                                • Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 06.06.05, 10:32
                                  Dzięki Jola ! niebawem i ty się doczekasz na swój dokument i będziesz śmigać po
                                  Wawie. A gdzie zamierzasz jeździć ?

• Gość: kleo Re: do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:42
                                  Jola, otrzymanie prawa jazdy to dopiero poczatek nauki :-)Ostatnio czytalam na
                                  forum "Auto", ze dziewczyna jechala w nocy i przejechala pijanego studenta,
                                  ktory spal na drodze.... Boje sie takich rzeczy... boje sie ze komus cos
                                  zrobie.... Nawet zaczelam ogladac "Drogowke" - to taki program na Polsacie...
                                  ludzie robia takie glupie rzeczy na drodze, tak latwo o wypadek...
                                  Pozdrawiam !!
                                  • Gość: jola Re: do Kleo i An IP: *.devs.futuro.pl 06.06.05, 11:06
                                    Domyślam się,ze nie trudno młodemu kierowcy o wypadek.
                                    Wparwy nabiera sie po przejechaniu jakiś 10tys kilometrów. Ale trzeba przełać
                                    sie i zacząć jeździć.

An, bede jeździć po bielanach, chomiczówce, woli i bemowie - to moje strony.
                                    A Ty? pewnie biosz sie abym nie wjechała w Ciebie, co? nie bedzie tak źle!!!!!!

Ale niebawem umawiamy sie gdzieś na kawkę - oczywiście samochodami!!!!!
                                  • tszche do kleo 06.06.05, 21:33
                                    Jak chcesz zobaczyć "Drogówkę" na żywo to pojedź sobie w sobotę w stronę Mazur
                                    lub Gdańska. Na pewno napotkasz na jakiś pokiereszowany samochód i ciała
                                    kierowców w czarnych workach. Jazda po pijanemu, brawura, prędkość.
                                    Wyprzedzanie na pasach, na trzeciego, itp...

Szerokiej drogi...
                                    • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.aster.pl 06.06.05, 23:36
                                      Szczepan, dziekuje bardzo za slowa otuchy :-) Wiesz, moj poziom wrazliwosci
                                      jest dosc niski, jak na takie opowiesci....
                        • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:34
                          a odnosnie klaksonu to... nie uczyli Cie, ze mozesz mnie wystraszyc ? :-)
                          • tszche do kleo 06.06.05, 21:28
                            Masz rację. Ja uważam sie za osobę opanowaną i nigdy nie używam klaksonu. Nawet
                            na osoby zajeżdżające mi drogę ;-)
    • Gość: Magda Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.frevay.pl 03.06.05, 17:38
      Serdecznie Ci gratuluję i muszę Ci się przyznać, że troszeczkę Ci zazdroszczę.
      Ja dopiero zaczęłam jazdy na kursie (3 godz) i bardzo się denerwuję.
      Czytam Wasze wypowiedzi i troszeczkę jest mi lżej, że nie tylko ja robię
      okropne błędy.
      Pozdrawiam wszystkich uczących się jeździć i tych, którzy już zdali egzamin.
      • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.jmdi.pl 03.06.05, 18:02
        ja również gratuluję!!!!! szerokiej drogi!!!!!
    • kalooo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 20:34
      Gartulacje!!!;D
      No to miłego bezkolizyjnego jeżdżenia teraz!;)
      Tsche ma racje-najlepiej teraz pojeździć trochę po spokojnych trasach-ja mam
      od niedawna też prawko (od 18-go maja) i pierwszy raz wyjechałam na miasto po
      północy ( do Centrum) i teraz juz pomału normalnie.Ale jedno jest pewne-na
      razie trzymaj się przepisów-dopiero zrobiłas prawko i jak coś się stanie na
      drodze to zawsze będą na to podejrzliwie patrzeć-i będziesz w gorszej sytuacji.
      A tak swoją drogą to to,jak kierowcy łamią przepisy faktycznie jest załamujące-
      ja dziś miałam babkę przed sobą,która w korku jechała 2 pasami naraz- nad linią
      po prostu i nie mogła się zdecydowac na nic i w ostatniej chwili zmieniła pas z
      lewego,przez środkowy,na prawy BEZ KIERUNKU nawet...;[
      Mam nadzieje,że ty nie będziesz zbyt często takich czubków spotykac na
      drodze..;)
      Powodzenia!
    • Gość: agge Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.05, 11:56
      Gatuluje !!!!!!!
      I zycze szerokiej drogi :)
    • inezz_a Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 13:16
      gratukuję, tak sobie czytałam wasze relacje z kolejnych wizyt w WORDzie i
      wreszcie się wam poudawało. Pozostałym też życzę powodzenia.

A dla wszystkich świeżo upieczonych posiadaczy praw jazdy, tych co pomimo że
      mają prawko dawno nie jeździli a także starych wyjadaczy - życzenia
      Szczęśliwych powrotów...
      • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.jmdi.pl 06.06.05, 21:59
        hę i ja zdałam:)
        • Gość: jola Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.06.05, 22:30
          Aniu, bardzo sie ciesze i mocno gratuluję!!!!!!!!
          Fajne uczucie, co?
          szerokiej drogi i gumowych słupów ślę !!!!!!!!!!!
        • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.aster.pl 06.06.05, 23:48
          Gratulacje !!! a kiedy ??
          • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.jmdi.pl 07.06.05, 01:00
            dziś o 18!!!!
            Dziś miałam mieć 2 godziny jazd z panem Henrykiem z Bartka, ale okazało się,że
            się zwolnił i miałam jazdy z panem Adamem- naprawdę solidnym intruktorem.A co do
            egzaminu to nie mogłam uwierzyć w to że zdałam i poryczałam się egzaminatorowi..
            Miałam dość prosta trasę, zadnego ronda, hamowania awaryjengo- za to najeździłam
            się na skrzyzowaniach równorzenych. Jak dojechałam do ośrodka to juz prawie
            nikogo nie było i zaparkowałam w garażu WORDA.Jestem taaaaaaaka szczęsliwa!!!!
            aha egzaminator był bardzo w pozrądku, podczas jazdy nic się nie odzywał, ale ja
            się z tego cieszyłam, bo nie było żadnych tekstów. SUPER dziewczyny teraz w
            drogęęęę!!!!!!!!!
            3m ajcie się !!!
            • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:03
              Jeszcze raz gratuluje !! Trzymaj sie i szerokiej drogi !!
            • tszche do Ani 07.06.05, 09:08
              Gratuluję i życzę szerokich dróg.

Sz"Che"Pan
            • tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania 07.06.05, 09:31
              No ładnie. Pan Bartek z Henryka (czy Henryk z Bartka ;-) poczytał sobie
              wypowiedzi na forum i stwierdził, że nie chce już więcej być instruktorem ;-)
              • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:33
                Pan Henryk odszedl z Bartka ??
                • tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania 07.06.05, 09:36
                  No, tak wynika z relacji Ani.
                  • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:38
                    moze tylko sie zwolnil, bo mial cos do zalatwienia ... :-)
                    • tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania 07.06.05, 09:47
                      Raczej skłonny byłbym wierzyć w moją teorię. Coraz mniej osób zapisuje sie na
                      kursy, bo myśli, że będzie łatwiej. Tym czasem zmian nie widać, a jak przyjdą,
                      to raczej będą to zmiany na gorsze (w sensie trudności zdania egzaminu, nie w
                      sensie sprawdzania kwalifikacji)
                      • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:52
                        Szkoda.....Przynajmniej ja mialam szczescie, ze mnie uczyl... a robil to
                        dobrze, z zaangazowaniem i skutecznie... A chcialam do niego jechac w tym
                        tygodniu z czekoladkami... za trud jaki wlozyl w moja nauke.. i gdzie ja go
                        teraz znajde... Coz taki ten swiat.. ludzie przychodza i odchodza.... (Bardzo
                        filozoficznie to zabrzmialo :-)
                        • tszche Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania 07.06.05, 09:58
                          Pogrzebaliśmy człowieka żywcem, a nawet nie wiemy czy jest to prawdą. Może Ania
                          sie przejęzyczyła i pan Henryk nadal pracuje w Bartku. Albo pomyliła imiona ;-)
                          • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.jmdi.pl 07.06.05, 10:07
                            wczoraj miałam jazdy przed egzaminem. byłam zapisana do pana Henryka jednak jak
                            przyszłam do biura, to pani w sekretaracie powiedziała, że " pan Henryk się
                            zwolnił- już tu nie pracuje"- i oświadczyła mi że mam za to jazdy z panem
                            Adamem- więc chyba jednak już nie pracuje.........
                            dziękuję Wam wszystkim :))))
                            • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:09
                              a jednak ... nie pracuje... Panie Henryku, gdzie ja teraz Pana znajde ??
                              • tszche do kleo 07.06.05, 10:11
                                To może przyjedź do mnie z tymi czekoladkami ;-) Bardzo lubię słodycze
                                • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:14
                                  ja tez lubie slodycze :-) ok, juz mowilam, ze pewnie ktoregos dnia Cie
                                  odwiedze... tylko, nie wiem, gdzie jest to Powstancow :-)
                                  • tszche do kleo 07.06.05, 10:18
                                    Na przeciwko Carrefoura na Bemowie. Zapraszam. W tym tygodniu 14-20 + sobota 8-
                                    14
                                    • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:23
                                      Nie wiem, gdzie to jest... nigdy tam nie bylam... :-) a jest tam jakis barek,
                                      bo na Odlewniczje jest :-)
                                      • tszche do kleo 07.06.05, 10:26
                                        Jest. Ale właściciel zamyka go już po 16-ej, bo nie ma klientów.
                                        • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:27
                                          to na Odlewniczej biznes lepiej sie kreci :-)
                                          • tszche do kleo 07.06.05, 10:32
                                            Na pewno. Tam jest ze trzykrotnie więcej zdających. Pamiętam, że jak ja zdałem
                                            egzamin (było 35C w cieniu) to pierwsze kroki skierowałem do barku.
                                            • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:38
                                              a i wlasciciel barku jest symatyczny, chociaz czasami ma ciezki dowcip... jego
                                              ulubiony to o drazkach do przekladania biegow i egzaminatorach :-) ale w sumie
                                              to zawsze porozmawia sobie z oczekujacymi, co jest sympatyczne w sytuacji, gdy
                                              sie denerwujesz..
                                              • tszche do kleo 07.06.05, 10:48
                                                To tak jak ja ;-) Też lubie sobie porozmawiać z egzaminowanymi. Tyle, że
                                                częściej po egzaminie ;-)
                                                • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:57
                                                  :-) to nie wiem czy masz lepiej, bo przed egzaminem zawsze jest nadzieja na
                                                  zdanie i lepszy humor kursanta, niz po ... ale chyba jednak najgorzej maja
                                                  egzaminatorzy.. nikt ich nie lubi ze zdajacych, a jesli juz ktos z nimi
                                                  rozmawia to po to zeby ulatwic sobie zdanie :-)
                                                  • tszche do kleo 07.06.05, 11:05
                                                    Czasami wysłuchuje takie historie, że te tutaj na forum wydają sie błache. Ale
                                                    zdaża sie pogadać i przed egzaminem. Zwłaszcza jak ktoś już mnie zna bo zdaje 6
                                                    raz. I nieskromnie powiem, że chyba to pomaga, bo wszystkie fajne dziewczyny,
                                                    które rozluźniałem konwersacją pozdawały ;-)
                                                  • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:07
                                                    hmmm... konwersacja ?? :-) achas tylko fajne zdaja ? :-)
                                                  • tszche do kleo 07.06.05, 11:08
                                                    No tak. Przecież muszę z czegoś żyć ;-)
                                                  • Gość: kleo Re: do Tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:10
                                                    :-)) ciekawe czy egzaminatorzy tez stosuja taka taktyke ? :-)
                                                  • tszche do kleo 07.06.05, 11:13
                                                    Niektórzy tak.
                              • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.jmdi.pl 07.06.05, 10:12
                                ja też chciałam bardzo mu się pochwalić :(((((
                                • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:15
                                  Ania, ja zdazylam sie mu pochwalic... tak sobie teraz mysle, ze moze on czekal
                                  do mojego egzaminu, bo ostatnio czesto sie mnie pytal, kiedy zdaje i ile
                                  jeszcze mam z nim zajec....
                                  • Gość: ania Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.jmdi.pl 07.06.05, 12:20
                                    wielka szkoda że odszedł :(((( bardzo Go lubiłam. Zresztą on mi zawsze
                                    potwarzał, że powinnam już dawno zdać, to było takie podnoszące na duchu.. pzdr
                                    • Gość: kleo Re: Zdałam!!!!!!!!!!!! do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:35
                                      szkoda dla kursantow ... ja tez bardzo Go lubilam ....fajnie, ze mialam
                                      szczescie z nim jezdzic. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka