Gość: moorva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:39 Mam pytanie. Czy egzamin praktyczny zdaje się jeżdżąc taką samą marką samochodu, co w trakcie kursu. Czy może się zdażyć, że każą mi wsiąść np. w Corse, którym nigdy nie jeździłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 21:38 Oczywiście, że możesz trafić na nieznaną markę. W Warszawie zdaje się na corsach. Ja uczyłam się na puncie, a zdawałam na corsie w Warszawie. To zależy od miasta w którym będziesz zdawać. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covallus Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 16:57 Nie wiem, na ile są to pewne informacje, ale to w jakim Ośrodku, jakim samochodem się zdaje podane jest tu: www.prawojazdy.com.pl/display.php?site=72 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moorva Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:19 Byłam na tej stronie, którą polecił(a) covallus i sprawdziłam sobie swoje województwo (świetokrzyskie). Nie ma tam wymienionego Punta, o którym jest mowa na bardziej miarodajnej stronie - WORDu w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honden Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 04.08.05, 14:44 ja zdawalam kilka lat temu, i zaczynalam na fiacie uno kurs, pozniej zmienili na punto, a egzamin zdawal na punto a po miescie nissanem micra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chani Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:26 W Krakowie tylko i wyłacznie obecnie zdaję się na chevroletach aveo... a to jakim autem jeździsz na kursie zależy od ośrodka, w którym się zapisałaś - widziałam że po kraku nawet nissen micra jeżdżą.. u mnie na poczatku daja punta, a od 5-6h dostajesz chevroleta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moorva Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:12 Już wszystko wiem. Instruktor powiedział mi, że nie ma takiej możliwości, żeby dali mi inny samochód, niż ten na którym jeździłam. Chodzi o Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Re: samochód a egzamin praktyczny - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:24 na śląsku jest tak że masz na manewrowym punto na mieście corse, dlatego ja wybrałem kurs gdzie sa oba te samochody, ale to powinnaś sie wczesniej dowiedziec na czym sie jezdzi na egz. i tak zalecam wszsytkim aby pozniej nie było ze wsiadacie do innego samochodu :P Odpowiedz Link Zgłoś