Gość: gregory IP: *.zalbix.wroc.pl 29.08.05, 22:56 Jacy sa najfajniejsi instruktorzy jezdzacy na PUNTO w Wolskim & Glidze (tacy co cos czlowieka naucza)? Mam jezdzic z jakims p. Zbyszkiem N., ktos cos wie o nim jaki facet jest? POMOZCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uprzejma Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.08.05, 10:11 pan Zbysiu... hmm.... dobrze trafiłeś! Nie bedziesz sie z nim nudził. Nauczy Cie, a to jest przecież najważniejsze. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA 30.08.05, 16:09 temat instruktorów z wolski i gliga był już przerabiany wielokrotnie, proponuje wyszukiwarkę. A co do instruktora to p.Zbyszka chwalą sobie. Ja polecam również Mirka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.08.05, 11:20 Zdałam za pierwszym razem! Jezdziłam na puncie u Mirka,ale pan Zbysiu tez jest bardzo miły i sympatyczny. Nie czekaj na jakieś tam opinie tylko sam sie przekonaj! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 17:17 ooo, gratulki, ciekawe czy ja też zdam za pierwszym.... oby tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.08.05, 20:06 Jola pewnie tez jezdzisz z Mirkiem... no i jak tam wrazenia??? na egzamin nie idz zbyt pewnie, bo jak Ci sie nóżka powinie to bedzie wieksza porazka,ale taka psychiczna. Ja byłam przekonana że obleje juz na samym starcie,czyli na placyku, ale jakoś się udało i teraz czekam na odbiór swojego prawka :) Życzę powodzenia i bede trzymała kciuki za Ciebie,ale musisz tylko napisać kiedy,bo jak zacznę już teraz to mi paluszki zdrętwieją... pyś :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.05, 17:05 egzamin 14-stego, pewna nie jestem, właściwie to mysle że obleje na placu, szczególnie prostopadłe mi nie wychodzi, ale Mirek mówił że tak tragicznie ze mną to nie jest :D, a tobie jak szło na jazdach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.zalbix.wroc.pl 02.09.05, 14:49 Można wiedzieć w jakich godzinach jeżdzi p.Mirek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.09.05, 19:28 ze mną bywało różnie. Po mieście nie było tak źle,ale miałam swoje zagrywki i tylko słyszałam "u mnie możesz, na egzaminie nie!". Największe trudności miałam przy parkowaniu prostopadłym przodem,ale na egzaminie na szczęscie miałam tyłem - o tyle dobrze :) , musze sie przyznać, troche kaleczyłam ten placyk. Będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola wroc Re: Instruktorzy Wrocław WOLSKI&gGLIGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.05, 15:37 wiesz co ja tez z prostopadłym przodem mam problem...największy! :D. Mirek jeździ raczej do godz 16.00, bo o tej właśnie godzinie wykłada teorie, a jeśli nie ma teori to dłużej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś