Dodaj do ulubionych

Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:45
Odbieram dziś dokumenty uprawniające do ubiegani asię o juz ten real exam :).
I w związku z tym pytanko standard: o której godzinie jest lepiej zdawać:
porannych czy wieczorncyh? W sumie jazdy mialam zazwyczaj po południu, więc
psychicznie chyba lepiej później, ale wtedy cały dzień nerwówki ;). Nie bez
znaczenia sa chyba też egzaminatorzy, prawda? Coś obiło mi się o uszy, że w
godzinach wieczornych w rolę egzaminatorów wcielają się dorabiający
urzędnicy, wojskowi, policjanci :|. To też nie jest bez znaczenia - jak dla
mnie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:11
      CZeść! Ja zdawałam o 10 i jestem zadowolona. Zawsze o 9 brałam sobie godzinę
      jazdy na placu, żeby się rozkręcić, wychodziłam 5 min. przed egz. i to zdało
      egzamin. Po co się stresować cały dzień! Myślę, że ok.11 nie ma jeszcze takich
      korków, a rano to ludzie jadą do pracy, a później z niej wracają. Poza tym,
      egzanminator zmęczony to zły egzaminator. Na początku to jeszcze "od oka" komuś
      zaliczy. To tylko takie moje teorie. Inni mogą mieć taką, że na początku się
      czepia, a później może już szybciej "machnie ręką", trochę odpuści i nie będzie
      się czepiał szczegułów. Jeżeli w W-wie na Odlewniczej to polecam ok.10. A tak
      wogóle to co ma być to będzie. Pozdrawiam!kasia
    • Gość: juz nie kursantka Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 31.08.05, 17:25
      Hejka.Radze Ci wziac egzamin rano,gdyz bedziesz sie mniej denerwowala,a przed
      samym egzaminem tak jak pisala Kasia umow sie na jazde,zeby wszystko tego
      smaego dnia jeszcze raz przecwiczyc i sie mniej denerwowac ;) Pozdrowka :)
      Bedzie dobrze:)
      • Gość: ktoś Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:01
        czasami jest lepiej po południu jak są korki bo wtedy więcej się stoi a mniej
        jeżdzi
        • pitt_bull Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór 31.08.05, 19:22
          Jak dla mnie to lepiej jest przed południem. Bo potem egzaminatorzy są już
          zmęczeni, spieszą się do domu na obiad i chcą jak najszybciej skończyć ( czyli
          po prostu oblewają bardzo szybko ) :)
          • Gość: Lisa Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:37
            heh widzę tu różne teorie - ale wszystkie przemawiają za porannymi godzinami. W
            sumie szybciej ma się to za sobą. I opcja jazdy tuż przed tez jest do
            zastosowania :). Być może "kto rano wstaje..." itd ;D i wtedy się uda ;).
            No chyba, że egzaminator miał nieudaną nockę/żona nawaliła <lol> to już nic nie
            pomoże... i przyjdzie wpłacic na kolejny termin z marszu <lol2>
    • Gość: ):( Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:11
      Jeśli real exam to tyklo w godzinach wieczorno-porannych :)) :(): (:).
    • chani-nr1 zdecydowanie rano 31.08.05, 23:03
      mniej stresów - wstajesz, idziesz na egzamin, zdajesz, masz z głowy:) pozdrawiam
      ipowodzenia!
    • Gość: mija zdecydowanie wieczorem IP: *.76.classcom.pl 01.09.05, 00:00
      zdwalam dwa razy rano - ochyda: slonce razi, ze stresu nie moglam zjesc sniadania, bolal brzuch, troche taka nieprzytomna bylam, bo cala noc nie moglam z nerwow spac. za to 3 raz zdawalam wieczorem (po 20 w zimie wiec ciemno), caly dzien staralam sie o tym nie myslec, funkcjonowalam normalnie, egzaminator byl bardzo mily (nie wprowadzal nerwowki jak jeden z poprzednich i chyba mu sie do domu tak nie spieszylo), na ulicach pusto - cud, miod i orzeszki - zdalam ;)
      • Gość: Lisa mam na 12.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:58
        zapisałam się na godzine 12.00 - bo na 7.30 nie dojechałabym do worda. Dziś
        byłam na miejscu - tzn w wordzie równo o 12 więc za 2 tyg o tej samej porze
        czeka mnie moj exam - oby nie było tak goraco. pora chyb anie jest zła (i hope
        so ;))
        • chani-nr1 Re: mam na 12.00 01.09.05, 23:20
          południe tez dobra pora - wyspisz się, napijesz kawy... potem zdasz i... po
          południe masz wolne!
          powodzenia!
    • Gość: niki Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: 212.160.108.* 01.09.05, 21:15
      W nocy.
      • Gość: sokołek 2 Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: 80.48.169.* 01.09.05, 23:56
        o 4 rano
    • pawro2001 Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór 02.09.05, 11:27
      Zdecydowanie ok. 15. Postoisz w korkach, wrócisz do osrodka egzaminacyjnego i
      masz miasto zaliczone
      • Gość: Lisa Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:35
        Hehe, to może postaram sobie załatwić "kilka zdawań", żeby w końcu przekonać
        się, na którym examie i o której godzinie jeździło mi się najlepiej ;D I wtedy
        wynieść jakieś wnioski na przyszlośc ;D
    • spin_spin_sugar Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór 03.09.05, 14:54
      to zależy w jakiej porze dnia czujesz się swobodniej;)
      to tak na prawdę zależy, kiedy Tobie się najlepiej jeździ

pzdr
    • Gość: Lenka Re: Na którą godzinę wybrać egzamin? rano/wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:25
      ja napiszę na świeżo, bo ostatnimi dniami zdałam. Moim zdaniem nie warto brać
      egz w największe korki bo możecie mieć problemy np ze zmianą pasów - ja tak
      miałam był korek i oczywiście był problem ze zmianą pasa, bo prawie nikt nie
      chce wpuścić jak czeka już 2 lub 3 cykl żeby przejechać - dobrze, że jakiś
      gościu mnie wpuścił (chwała mu za to!!) bo inaczej zamiast skręcić w lewo nie
      miała bym wyjścia i pojechała bym prosto. Z drugiej strony dobrze jest brać egz
      w tych godzinach w których najczęściej jezdziliśie na kursie - tak mi się
      wydaję, że jest najrozsądniej. Ale też uważam, że nie liczy się godzina ale
      umiejętności i szczeście zdającego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka