Dodaj do ulubionych

CHCĘ SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ( KRAKÓW )!

20.09.05, 11:03
Chciałabym w końcu przeżucić się z tramwaju na auto i zdobyć ten magiczny
dokument:D Był wcześniej podobny wątek i tam zachwalają przede wszystkim "LUZ".
Może znacie i polecacie jeszcze jakieś szkoły jazdy, instruktorów. Tak żeby
było kulturalnie, bez chamstwa i obślizgłych napalonych łap itp.?
Dziękuję z góry za odpowiedzi!
POZDRAWIAM!!!
Obserwuj wątek
    • megi.1976 Re: CHCĘ SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ( KRAKÓW )! 20.09.05, 12:01
      Witaj!!
      Ja niedawno zapisałam się do LOKu,jestem po wykładach na koniec m-ca zaczynam
      jazdę,mają bardzo dobrą opinię,jak narazie jestem bardzo zadowolona.Na
      instruktora wybrałam kobietę,słyszałam że jest profesjonalistką,a do tego miła
      młoda dziewczyna.Tak że obślizgnięte łapy nie wchodzą w grę:)Instruktorzy mają
      płacone od godz.płaci ośrodek,tak że naciągactwa nie będzie.Pieniądze za kurs
      można wpłacać w ratach bez żadnych,kombinacji,jedyny minus to to że trafiłam na
      dużą grupę kursantów ponad 40 osób,podzielili już na dwie i dlatego póżno
      zaczynam jazdę dopiero za 2 tyg.ale ludzi mają od zaczęsienia to chyba też o
      czymś świadczy.
      Pozdrawiam
      • miss.migotqa Re: CHCĘ SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ( KRAKÓW )! 20.09.05, 12:08
        O! Własnie tak sobie myślałam że może jakaś miła kobieta poleci mi miłą panią
        instruktor :)
        Wielkie dzięki za wiadomość!
        Pozdrawiam
    • Gość: Vetro Re: CHCĘ SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ( KRAKÓW )! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 17:09
      Ja polecam "Jumę" z Kalwaryjskiej - jest dużo tańsza od Luzu i Lok-u , bo kurs
      kosztuje 1100, a naprawdę fajna, bo i ja i kilku moich znajomych, którzy tu
      robili kursy zdało za pierwszym razem, a wszyscy są zadowoleni. Minusem moga być
      dłuższe terminy na jazde i konieczność umawiania się na kilka jazd "do przodu",
      bo rzeczywiście, jak w każdej dobrej szkole, jest tam teraz dużo ludzi.
      Obślizgłych napalonych łap też nie ma, bo o ile nic sie nie zmienilo, bedziesz
      jeździc z sympatycznym, starszym panem o niebiańskiej cierpliwości (a wiele tego
      trzeba na nauce jazdy, oj, wiele...).
      Szerokiej drogi!
    • chani-nr1 standardowo 20.09.05, 19:39
      hej, ja standardowo polecam "LUZ" - minmo wszytsko: pomimo tych wysokich cen,
      opłat za godziny jazd dodatkowych. Tam nie ma żadnego chamstwa! zadnego macania!
      wszyscy sa mili i uprzejmi i ida na rękę! pozdrawiam i powodzenia!
      • megi.1976 Re: standardowo 20.09.05, 20:12
        Proszę.
        A co do cen to kurs w LOKu kosztuje 1.170+lekarz i egz.wew.jeśli dobrze się
        zorientowałam.Bo jak narazie wpłaciłam 200zł+lekarza 50.
        A Ta miła pani instruktor to Ania i pracuje w LOKu na ul.Centralnej,i co jeszcze
        lepsze na jazdy z nią można się umawiać w ciągu całego dnia.A nie tak jak z
        innymi instrukt. co jedni jeżdżą popołudniami a inni rano.
        Pozdrawiam serdecznie
        Magda
        • miss.migotqa Re: standardowo 20.09.05, 21:06
          :)))
          Bardzo ucieszyły Mnie Wasze posty. Wielkie DZIEKUJĘ! i pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: MJ Pani Ania... IP: *.autocom.pl 20.09.05, 23:07
          ...z LOKu na Centralnej jest na prawdę bardzo miła, ładna, odpowiedzialna, jest
          przy tym cholernie ambitna, profesjonalna i jest rewelacyjnym kierowcą i
          instruktorem. ALE JAK SIĘ Z NIĄ KTOŚ POKŁÓCI, posprzecza albo wda w dyskusję, to
          szyby z tego auta powylatują. Oczywiście nie ma tam grama agresji, czy czegoś -
          miałem na myśli że dziewczyna swoje wie, i nie odpuści za cholerę. Ja niestety
          też, i dla tego było fajnie.

/ \
          o|||||o
          ||---||
    • Gość: Kasia Re: CHCĘ SIĘ ZAPISAĆ NA KURS ( KRAKÓW )! IP: *.net.autocom.pl 20.09.05, 21:22
      Hej ja polecam instruktorkę w Orle super kobitka taka i do tańca i do różańca i
      do tego świetnie uczy -zdałam za pierwszym razem w sierpniu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka