Dodaj do ulubionych

plac manewrowy

30.09.05, 18:10
czy ktoś może mi opisać wykonywanie manewrów na placu wiecie przy kturej
lini ,kiedy kręcić.
Obserwuj wątek
    • Gość: GtFik Re: plac manewrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:14
      tak, instruktor
      • Gość: ja Re: plac manewrowy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 18:57
        Ja polecam notesik i zapisanie tego co mówi instruktor, bo ilu kursantów, tyle
        sposobów na wykonanie poszczególnych manewrów..!!
    • kundziorek Re: plac manewrowy 30.09.05, 19:31
      Jest taka strona gdzie jest wszystko napisane i pokazane
      www.mary.win.pl/strony/4/4_1.htm . Pozdrowienia!
      • Gość: kajka Re: plac manewrowy IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 30.09.05, 20:49
        PARKOWANIE PROSTOPADŁE PRZODEM- podobno najtrudniejszy manwer. ja nie miałam z
        tym większych problemówUstawiamy sie jak najblizej linii ciagłej, włączamy
        kierunkowskaz i gdy pachołek nr 3 znajdzie sie na brzegu(koncu) lusterka
        maximalnie kręcimy w prawo. Przy wjeździe musiemy troszke odkręcić w lewo
        ponieważ wyjedziemy za linie ograniczająca stanowisko. Wyjazd można wykonac bez
        korekty jeśli przy wyjeżdżaniu ze stanowiska dojedziemy jak najbliżej pachołka
        nr 3. musimy kontrolowac również linie miedzy pachoł.1i2 poniewąz możemy na nią
        najechac. gdy kolo minie pach.nr3 odkrecamy w lewo i po ominieciu 1. wyjeżdzamy
        wykręcając przed linią ciągla.
    • dorobiszpiotr Re: plac manewrowy 01.10.05, 17:31
      Manewrów parkowania nie da wyuczyc się na pamięć! Prawdziwy kierowca powninien
      umieć zaparkować wszędzie i każdym samochodem. Wole nawet nie myśleć co będzie
      jeśli zaczniesz parkować koło mojego samochodu, brr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka