Dodaj do ulubionych

czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole??

22.11.05, 09:17
skonczylam kurs w "Zielonym listku",mialam juz jedno podejscie do egzaminy i
oblalam plac.Chcialabym teraz wziasc dodatkowe godzinny w innej szkole zeby
byl zupelnie inny plac i inny instruktor.Czy jest to mozliwe?Jesli tak to
jaka szkole polecacie?
Jestem z Warszawy,a drugie podejscie mam 28 listopada wiec czasu na decyzje
niewiele...
Obserwuj wątek
    • Gość: P.S Re: czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:52
      możesz dokupić sobie jazdy doszkalające w innej szkole bez problemu.
      Poczytaj inne posty bo na temat dobrych szkół w Warszawie był już wielokrotnie
      tutaj poruszany.
      • Gość: Eliza Re: czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole IP: *.dolsat.pl 22.11.05, 11:25
        To ja się dołączę do pytania... a mianowicie czy w "nowej" szkole jazdy muszę
        przedstawiać jakieś zaświadczenia ze starej szkoły itp.? Czy po prostu wykupuję
        tyle godzin, ile uważam za stosowne, i nikt o nic nie pyta? Dodam, że też jestem
        po pierwszym oblanym egzaminie.
        A tak BTW, ile w waszych miastach kosztuje godzina dokształcająca? U mnie
        (Bełchatów), 40 PLN...
        Pozdrawiam
        • Gość: aska Re: czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole IP: *.telpol.net.pl 22.11.05, 13:01
          w Dąbrowie Górniczej 30-35 zł...
          • klinika_pediatryczna Re: czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole 22.11.05, 15:17
            35 zł
        • Gość: linka Re: czy moge wziasc doksztalcajaca w innej szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:18
          W Warszawie 35zł-40zł (przeważnie im więcej weźmiesz tym taniej). Mnie nikt o
          nic nie pytał, po prostu zadzwoniłam do instruktora z innej szkoły i umówiłam
          się na jazdę:)
    • Gość: bbb Eliza!!! IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 22.11.05, 19:30
      Ja też jestem z tego samego miasta!
      I brałam dodatkowe godziny w tej szkole, w której zdawałam po 30 zł.(zdałam w
      Piotrk. za drugim podejściem)
      Z tego co wiem, to byli też z innych szkół, ale nie wiem po ile płacili.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Eliza Re: Eliza!!! IP: *.dolsat.pl 22.11.05, 19:59
        bbb, czy moglabyś mi powiedzieć do której szkoły jazdy chodziłaś i ewentualnie
        polecić jakiegoś instruktora/instruktorkę? Ja w swojej szkole jazdy wyjeździłam
        już z 6 dodatkowych godzin i za każdym razem płaciłam 40 zł. Dzwoniłam do paru
        innych szkół i cena taka sama. A za kółkiem ciągle czuję się niepewnie.
        Jeśli nie chcesz podawać info o "swojej" szkole jazdy na forum, to byłabym Ci
        wdzięczna za wiadomość na priva. Mój mail to: eliza.day@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka