Dodaj do ulubionych

ZDALEM !!!!!

23.11.05, 16:15
Witam... 23.11.2005r to moj szczesliwy dzien :D:D:D ZADALEM PRAWOJAZDY !!!! w
katowicach. Wszystkim zdajacym zycze tego samego ;)
Obserwuj wątek
    • dzagaa20 Re: ZDALEM !!!!! 23.11.05, 16:32
      to gratulacje!
      a jakies szczegóły? pochwal sie dokłądnie
      pozdrawiam i zycze szerokich dróg i gumowych słupów :)
      • Gość: az Re: ZDALEM !!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 23.11.05, 16:42
        Gratulacje!!
    • kundziorek Re: ZDALEM !!!!! 23.11.05, 17:55
      Gratuluję:)
      • Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:54
        To gratuluje!!!!Jak bede przejezdzała przez Katowice to zostawie Ci kartke na
        znaku drogowym..zobaczymy czy wszystkie znaki zauwazasz;).życzę szerokich
        dróg.pozdrowionka
        • Gość: p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.11.05, 11:38
          Postaram sie Aniu ;)
          • Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:14
            Oj staraj się,staraj...;),bo mozna niezły mandacik załapac jak się jakis znak
            ominie.A tak przy okazji to zazdroszcze ci,ze zdałeś...ja jestem w trakcie
            kursu.
    • ariana93 Re: ZDALEM !!!!! 26.11.05, 18:52
      Oczywiście gratulacje. A za którym razem zdałeś jeśli można wiedzieć
      • Gość: p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.11.05, 16:27
        Aniu zycze ci zdanego egz. a tak wogole to nie wazne za ktorym razem wazne ze
        zdalem :D ( za 4 ) ;):P
        • Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:36
          Nie wiem jak mam sie do ciebie zwracać(nie podałes imienia).A co do słów "nie
          wazne za ktorym razem wazne ze
          > zdalem" to tak jakbys cytował moja mamę;P.Do mojego egzaminu chyba jeszcze
          daleko...,ale to dłuuuuuga histora.Jak narazie to pozostaje mi komunikacja
          miejska;(.Pozdrowienia(jak zwylke)pa.
          • p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! 27.11.05, 21:09
            Aniu mam na imie PiotruŚ :D:P Bardzo mi milo :P Jesli mozna wiedzec ile masz
            latek i skad jestes? No i oczywiscie kiedy kolejny egz. :D ( Ja mam 18 -
            Katowice )
            • Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:08
              PRIMO:Ja jeszcze nie przystępowałam do egzaminu...w ogóle...
              SECUNDO:Kobiety o wiek sie nie pyta.
              A po 3 jestem z Krakowa;P
              • w357 !!!!! 27.11.05, 23:34
                Gość portalu: Ania napisał(a):

>Kobiety o wiek sie nie pyta.
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Hi,Hi!!!!
                W takim razie podaj swój PeSeL :-)
                • Gość: p.u.m.4 Re: !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:49
                  :D:D:D
                • Gość: do W357 Re: !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:04
                  ciekawość to pierwszy stopień do piekła...;P
                  • w357 Re: !!!!! 28.11.05, 18:10
                    Gość portalu: do W357 napisał(a):

> ciekawość to pierwszy stopień do piekła...;P
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    :-) Dla mnie już od dawna windę konstruują !!!
                    • Gość: Ania Windę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:12
                      :-) Dla mnie już od dawna windę konstruują !!!-w357-jesteś takim leniem,że po
                      schodach nie chce Ci się wchodzić i windy potrzebujesz...?;)

• w357 Re: Windę? 29.11.05, 18:15

-w357-jesteś takim leniem,że po
                        > schodach nie chce Ci się wchodzić i windy potrzebujesz...?;)
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        To nie chodzi o leniwość,ale o szewca który by musiał mi buty reperować:-)
                        • Gość: Ania hmm...teraz szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:58
                          schody,winda,szewc...same problemy są z tym piekłem.Bądź lepiej grzeczny\a to
                          pójdziesz do nieba;)-i wszystkie kłopoty będą rozwiązane...
                          A jeśli będzie problem ze skrzydłami to wypij red-bulla,lub weź korepetycje z
                          latania od Małysza;)powodzenia
                          • w357 Re: hmm...teraz szewc 03.12.05, 13:48

>..............Bądź lepiej grzeczny\a to
                            > pójdziesz do nieba
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Gdyby wszyscy trafili do nieba,to byłoby zagrożenie zarwania się niebiańskiej
                            podłogi:-)
    • Gość: majka Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:54
      Gratuluję, ja również zdałam za drugim razem w Dąbrowie Górniczej. Zdawałam 21.11.05. godz. 10.00. Jakiż to szczęśliwy dzień. Za pierwszym razem wpadłam na placu. Ale za drugim razem bezbłędnie. Teraz tylko czekanie na ten upragniony kawałek plastiku. W Sosnowcu czeka się ok 3 tyg. Pozdrawiam i życzę powodzenia innym zdającym.
      • Gość: efemeryda Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:21
        Widzę że zdawałyśmy tego samego dnia i prawie o tej samej godzinie (ja o
        10:50)Widzę zatem że jesteśmy siostrami :-) A może mamy jeszcze jakieś
        rodzeństwo? Ujawniać sie proszę! Tak sobie myślę: może jakiś klub założymy, np
        pod hasłem: "21 LISTOPADA"...
        • Gość: majka Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 08:45
          Pomysł niezły> Pozdrawiam.
    • p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! 05.12.05, 10:58
      Witam... dzis odebralem prawko! zaraz ide smigac :P powodzenia wszystkim
      zdajacym ;)
    • Gość: niedowiarek Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:15
      śmigac to se mozesz na hulajnodze...tylko sie nie przewrocccććć...heh :P ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka