p.u.m.4 23.11.05, 16:15 Witam... 23.11.2005r to moj szczesliwy dzien :D:D:D ZADALEM PRAWOJAZDY !!!! w katowicach. Wszystkim zdajacym zycze tego samego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzagaa20 Re: ZDALEM !!!!! 23.11.05, 16:32 to gratulacje! a jakies szczegóły? pochwal sie dokłądnie pozdrawiam i zycze szerokich dróg i gumowych słupów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:54 To gratuluje!!!!Jak bede przejezdzała przez Katowice to zostawie Ci kartke na znaku drogowym..zobaczymy czy wszystkie znaki zauwazasz;).życzę szerokich dróg.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.11.05, 11:38 Postaram sie Aniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:14 Oj staraj się,staraj...;),bo mozna niezły mandacik załapac jak się jakis znak ominie.A tak przy okazji to zazdroszcze ci,ze zdałeś...ja jestem w trakcie kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana93 Re: ZDALEM !!!!! 26.11.05, 18:52 Oczywiście gratulacje. A za którym razem zdałeś jeśli można wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.11.05, 16:27 Aniu zycze ci zdanego egz. a tak wogole to nie wazne za ktorym razem wazne ze zdalem :D ( za 4 ) ;):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:36 Nie wiem jak mam sie do ciebie zwracać(nie podałes imienia).A co do słów "nie wazne za ktorym razem wazne ze > zdalem" to tak jakbys cytował moja mamę;P.Do mojego egzaminu chyba jeszcze daleko...,ale to dłuuuuuga histora.Jak narazie to pozostaje mi komunikacja miejska;(.Pozdrowienia(jak zwylke)pa. Odpowiedz Link Zgłoś
p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! 27.11.05, 21:09 Aniu mam na imie PiotruŚ :D:P Bardzo mi milo :P Jesli mozna wiedzec ile masz latek i skad jestes? No i oczywiscie kiedy kolejny egz. :D ( Ja mam 18 - Katowice ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:08 PRIMO:Ja jeszcze nie przystępowałam do egzaminu...w ogóle... SECUNDO:Kobiety o wiek sie nie pyta. A po 3 jestem z Krakowa;P Odpowiedz Link Zgłoś
w357 !!!!! 27.11.05, 23:34 Gość portalu: Ania napisał(a): >Kobiety o wiek sie nie pyta. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hi,Hi!!!! W takim razie podaj swój PeSeL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do W357 Re: !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:04 ciekawość to pierwszy stopień do piekła...;P Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: !!!!! 28.11.05, 18:10 Gość portalu: do W357 napisał(a): > ciekawość to pierwszy stopień do piekła...;P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-) Dla mnie już od dawna windę konstruują !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Windę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:12 :-) Dla mnie już od dawna windę konstruują !!!-w357-jesteś takim leniem,że po schodach nie chce Ci się wchodzić i windy potrzebujesz...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Windę? 29.11.05, 18:15 Gość portalu: Ania napisał(a): -w357-jesteś takim leniem,że po > schodach nie chce Ci się wchodzić i windy potrzebujesz...?;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To nie chodzi o leniwość,ale o szewca który by musiał mi buty reperować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania hmm...teraz szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:58 schody,winda,szewc...same problemy są z tym piekłem.Bądź lepiej grzeczny\a to pójdziesz do nieba;)-i wszystkie kłopoty będą rozwiązane... A jeśli będzie problem ze skrzydłami to wypij red-bulla,lub weź korepetycje z latania od Małysza;)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: hmm...teraz szewc 03.12.05, 13:48 Gość portalu: Ania napisał(a): >..............Bądź lepiej grzeczny\a to > pójdziesz do nieba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gdyby wszyscy trafili do nieba,to byłoby zagrożenie zarwania się niebiańskiej podłogi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:54 Gratuluję, ja również zdałam za drugim razem w Dąbrowie Górniczej. Zdawałam 21.11.05. godz. 10.00. Jakiż to szczęśliwy dzień. Za pierwszym razem wpadłam na placu. Ale za drugim razem bezbłędnie. Teraz tylko czekanie na ten upragniony kawałek plastiku. W Sosnowcu czeka się ok 3 tyg. Pozdrawiam i życzę powodzenia innym zdającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:21 Widzę że zdawałyśmy tego samego dnia i prawie o tej samej godzinie (ja o 10:50)Widzę zatem że jesteśmy siostrami :-) A może mamy jeszcze jakieś rodzeństwo? Ujawniać sie proszę! Tak sobie myślę: może jakiś klub założymy, np pod hasłem: "21 LISTOPADA"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: ZDALEM !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 08:45 Pomysł niezły> Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
p.u.m.4 Re: ZDALEM !!!!! 05.12.05, 10:58 Witam... dzis odebralem prawko! zaraz ide smigac :P powodzenia wszystkim zdajacym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: ZDALEM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:15 śmigac to se mozesz na hulajnodze...tylko sie nie przewrocccććć...heh :P ... Odpowiedz Link Zgłoś