Gość: Kuba IP: *.generacja.pl 28.12.05, 13:36 Moze ktoś powie jak to dokładnie jest z zatrzymaniem na łuku?Kiedy stop??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtbiker Re: ŁUK RAZ JESZCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:55 Generalnie max.40cm przed linia;) Przod... jesli stoisz rowno w stanowisku(nie jestes przekrecony), to zatrzymujesz sie, gdy prawy slupek jest na wysokosci zagiecia na prawej wycieraczce. Tyl... patrzysz w lusterko boczne i jak linia jest tuz nad srodkiem kolpaka/felgi/kola to stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ŁUK RAZ JESZCZE IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 02.01.06, 16:09 powiem szczerze ze łuk nie wychdozil mi nigdy dopiero gdy moj nowy instrukot mi wyt;umaczyl zaczelam rozumiec a wiec tak : dojezdzamy do łuku atrzymujemy sie najlepiej z wyorostowanymi kolami i zanim ruszym,y robimy skret kierownica o9 pol obrotu i ruszamy i teraz tak od drugiego slupka liczymy 3 s;upki czyli ten 2 to niby pierwszy i za 3 czyli normanie 4 od poczatku dokrecamy 2 pol i jedziemy i teraz patrczymy na srodkowy slupek na koncu az bedzie za naglowkiem na siedzeniu za namiv i jak juz jest przy nim to okdrecamy i wsio jedziemy :D:D zawsze pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: ŁUK RAZ JESZCZE IP: *.telpol.net.pl 02.01.06, 17:24 ales zagmatwala z tymi slupkami ;-) ale pamietajcie ze slupki nie zawsze stoja w tych samych meijscach, czasem te 10 cm robi roznice! mi raz powiedziano ze jak sie cofa to zebym na poczatku odkrecila kierownice o 3/4 w prawo... i samochod sam wyjechal... Odpowiedz Link Zgłoś