Gość: Bunia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:36 No Kasia znalazlas ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 15:42 Bunia boshe juz jestem:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:44 Haaaaaaaaaaaaaaaaa Udalo sie :))))))) Siec nazywa sie BT Cellnet albo O2 jak tlen no wiesz... Ale tu nie mozna wysylas przez sie smsow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 15:48 Bunia jeszcze biletow nie mamy niestety:))))))))) ale spokojnie damy rade:)))) jak tylko sie wszystkie sprawy wyjasnia:( to dam ci znac jak najszybciej:))) Oki teraz z tym telefonem bede probowac z icq moze kiedys sie uda, no najwyzej :) poswiece sie :))))) hehehe mozesz mi napisac gdzie Ty wogole mieszkasz???? Dalej z tym kumplem ???? czy juz sie moze gdzies przeprowadzilas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 15:45 Bunia Ty to masz pomysly:))))))))))) szkoda ze nie mozesz tam korzystac w pelni z kompa:)))))))))wrrr nie dobrzy ludzie:) Bunia napisz mi w jakiej sieci masz ten telefon;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:47 Nie moge w bibliotece JAk pojde do kafejki to mozna oczywiscie nawet gg zainstalowac No ale za to trzeba placic a w bibliotece nie No ale jakbysmy sie umowily konkretnie na godzine to moge isc i zaplacic no ale bez sensu jak pojde zaplace i nie bede miala z kim pogadac Nonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 15:50 Bunia umowmy sie tak!!!!!!!!!! skoro mamy juz watek:) to zawsze mozemy sie tutaj umowic na jakis konkretny termin jesli bedziemy chcialy pogadac;p bardziej normalnie:))))))) Ehhh no coz, w zasadzie tak tez mozna rozmawiac prawie na biezaco:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUnia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:53 Ja z nim wcale nie mieszkalam. Mam z jego kuzynka - Ewa mieszkanie. 2 sypialnie i livingroom A patryk mieszka pietro nizej Ale teraz jest problem bo Ewa nie znalazla jeszcze pracy no i chyba sie przeniesie do Patryka bo bedzie mogla za darmo mieszkac No a ja nie wiem A z nami mieszkaja jeszcze 2 dziewczyny z Gdanska w tej drugiej sypialni No i w sumie to nie wiem jak bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:54 Ok Mozemy sie umawiac A kod sieci jest chyba 772 no bo +44 to jest kierunek na uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 15:56 Buhahhahahaha Bunia no co Ty nie powiesz?????????:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 15:59 A z czego sie smiejesz ? E? Ale powiem Ci ze na razie kasy to nie zarabiam za duzo NO a jeszcze do 7 grudnia musze zaplacic 300 funtow za szkole. Eeeee Wczoraj np dostalam 6 funtow z napiwkow. Cienizna A jutro mam wyplate i ide rozwalic troche kasy KAsia jakie tu sa super ubrania !!!!!!!!!!1 I naprawde niedrogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:03 Bunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A SNOOPY???????????? mialas sprawdzic, musze sie jakos przygotowac psychicznie na to prawda???:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 16:10 NO na przyklad qwidzialam 3 szklaneczki za 1 funta. Jakies skarpetki i pizamki Jutro bede chodzila po sklepach to sie rozejrze i dam Ci znac OKi ? Na razie nie bylam w sklepach zeby sie za mocno nie stresowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:02 Oki Bunia pewnie zaraz bedziesz uciekac to moze sie jakos umowimy??? moze jutro??? co Ty na to??? ja jutro bede juz tak od 15 w domu czyli tak jak dzisiaj, wiec moglabys pojsc do jakiejsc cafejki o 14:))) AAA no i zapomnialam Ci napisac ze oczywiscie pozdrowilam Piotrka:) hehe i juz sie na mnie nie denerwuj ze o czyms tam zapomnialam;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 16:06 Mam rezerwaceje komputera do 16 wiec jeszcze godzine :))) A po ile KAsia sa teraz bilety ? No i co z kasa za to co rysujesz dla tej firmy ? Zaplacili Ci ? A jutro to ja mam wolny dzien no i jade kase wydawac. A w sobote i niedziele pracuje od 9 do 18 Mozemy sie umowic na poniedzialek Chociaz nie wiem jak bede wtedy pracowac Wiec ewentualnie moge Ci jakos dac znac. JA za smsy place 10p a to jest tu tyle co nic. A minuta rozmowy kosztuje w weekend 2p. Aha moglabym do Ciebie zadzwonic ale na jakis stacjonarny numer. Bo wttedy jest tanio A na komorke jest drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:14 Bunia bilety kosztuja tyle samo ci miesiac temu;p:) wiec jest dobrze:) mam nadzieje ze bedzie:(((((((((((((((((((((( Nie wiem co bede robic w week ale moze rzeczywiscie w nastepnym tygodniu mozemy sie jakos umowic. Poniedzialek moze? a zreszta Bunia napiszesz mi sms'a kiedy bedziesz mogla:) w poniedzialek mamy wolne w piatek tez bo jest dzien tektorski:) A moze wlasnie w piatek???? a nie mam pomyslu;p jeszcze sie dogadamy:) Mozemy sie umowic na telefon do akademika:))))))) HEhe jeszcze pamietasz numer ????;p czy juz zapomnialas:)Jak bede tam w odwiedzinach to napisze Ci i wtedy mozesz zadzwonic;p Bo ja sie jeszcze nie dorobilam stacjonarnego:) zreszta wiesz jak jest nie bede Ci przeciez tutaj tego pisac:(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:17 AAA no widzisz i wylecialo mi z glowy bo mialam jeszcze napisac o tych rysunkach;p tak placa placa:) naszczescie:( i coraz wiecej tego dostaje, no ale nie moge przeciez plakac z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 16:22 NO to na bilet chyba nazbierasz nie? No to ok napisz mi kiedy bedziesz w akademiku to zadzwonie. W sobote albo w niedziele Ale ja od 9 do 18 pracuje wiec wtedy nie moge raczej dzwonic bo jest straszny ruch i nie mam wogole przerw. Wiec raczej wieczorem oki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:27 Nie wiem gdzie bede w week ale znajde jakis stacjonarny:) i dam Ci znac Bunia z kasa dam rade:( chybaaaaaaaaaaaaaaa:((((((((((((((( musze dac i tak juz nie mam innego wyjscia w tej sytuacji:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUnia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 16:30 NO tylko zeby jeszcze bilety byly jak juz nazbierasz :))) A jak D i M ???? Jak sie M pracuje i czy D teskni >? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bunia i Kasia IP: *.bajana.kom-net.pl 07.11.02, 16:29 Bunia ja musze konczyc bo umowilam sie na 17 do lekarza. A mam niezly kawalek zeby dojechac wiec musze sie juz zbierac i tak pewnie sie spoznie. 3maj sie cieplutko:) Masz pozdrowienia od wszystkich i 1000 calusow:) papapappapapapapaa i jakby co to tutaj mozesz zostawiac wiadomosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 07.11.02, 16:33 OKi Kasiu A do jakiego lekarza??? Nie strasz mnie !!!! Ja tez zaraz zmykam robic moje cappucino do polnocy. A jutro nie ide do szkoly i sie wyspie Ha! (Wagary Heh :))) ) Oki To trzymaj sie i pozdrow wszystkich Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 15:26 Odezwij sie pls. Bunia z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 15:27 Bunia jestem jestem:))))))))))))))))))))))))) no to zaczynaj opowiadac!!!! a za to ze nie zadzwonilas to Cie zabije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 15:35 KAsia :))))))))) No nie zadzwonilam bo mi sie karta skonczyla :((((((( Tzn cala przegadalam z mama. No i wieczorem nie mialam juz gdzie kupic. A wogole to byl bardzo kryzysowy moment. Bo tu jest tak ze za prad to nie placisz rachunkow tylko idziesz z taka karta chipowa do sklapu i nabijaja Ci np 10 funtow i masz prad. NO i mysmy zapomnialy i skonczyl nam sie prad wczoraj. No i wyobraz sobie ja w wannie , namoczone pranie (tzn biala bluzka i fartuszek z pracy) a tu bum i nie ma pradu. Po prostu super. no i jeszcze przyszla z dolu KAsia i Patryk i przedstawili mi propozycje nie do odzucenia. Cdn zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 15:40 No i w wyniku tej propozycji dzisiaj rano stalam sie szczesliwa posiadaczka niebieskiego lozka za 60 funtow i zmienilam miejsce zamieszkania. Tzn mieszkam pietro nizej. DAlej z Ewa w pokoju. w drugim pokoju PArtyk z KAsia a w trzecim taki Marcin(mgr inz) i Monika (prawie mgr). No i dzisiaj wieczorem mamy imprezke z okazji bbrony Marcina i urodzin jeszcze innego Marcina. O rany a ja prawie zapomnialam jak smakuje alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 15:43 Bunia opowiadaj opowiadaj bo u nas to lipa straszna nic sie nie dzieje, masz pozrowienia od Macha i Diany:)))) aaa i powiem Ci tyle ze rozmawialam dzisiaj z Adasiem :))) nie wspomnial o Tobie ani slowa;p Ja tam nic nie wiem jak wasza znajomosc sie skonczyla ;p ale juz siedze ciiiicho:))))) pisz pisz ja ide herbate zrobic:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 15:48 Jak to k........ nie wspomnial ??????? Patrz jaki podly !!!!!!!!! No to ja mu cos milego napisze. Kurde przez te przeprowadzki i czekanie na nasza landlady (wlascicielke) nie kupilam sobie papierosow i jeszcze dzisiaj nie palilam. Bo nagle zrobilo sie po 14 i pobieglam do biblioteki. No nie moge jaki on jest podly. Ja mu napisalam bardzo niemily list stad i odpisal mi. I chyba potem ja mu napisalam juz bardziej mily list Ale nie pamietam, zaraz poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 15:53 Aha dokladnie tak jak napisalam. I nie odpisal mi wiecej. A niech sie p. Mam go naprawde gdzies. A nie wiem czy Ci pisalam ze wyslalam smsa do T. I odpisal mi po 2 tygodniach "Jaki jest Twoj aktualny adres mailowy? " No i to bylo 3 tygodnie temu. I nic. HAhaha moze mysli ze mnie to rusza? Niech sie wszyscy pie.... naprawde nie mam czasu na przejmowanie sie idiotami. No ale kotus co u Ciebie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 15:59 Bunia a co u mnie? no jak to co stara bieda naprawde nic ciekawego sie nie dzieje:) dostalam ta nagrode, aaa nie wiesz czy juz moze bedzie do odebrania skoro 15 jest dopiero swieto???? bo juz bym chciala pojsc z Diana po bilety cholibka:)aaa wlasnie poczekaj zaraz im powiem ze teraz jestes na sieci to moze cos tez napisza?? Bunia znalazlas mi meza:)))))))))))) No i co ze snoopym:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:03 Bunia Machu juz pedzi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:05 Kasia meza to najpierw sama sobie musze znalezc. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no wlasnie jeden mi sie juz oswiadczal !!!!!!!!!!!! I to nawet Anglik wiec zostalabym rezydentem i mialabym normalnie pozwolenie na wszystko jak Anglicy. No tylko szkoda ze ten Anglik jakis taki jakby opalony za mocno na twarzy i wszedzie indziej tez. Ale moze Ty bys go chciala ? Jakby co moge pogadac. Charles ma na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machu Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.11.02, 16:03 znacie jakiegos dobrego instruktora prawa jazdy w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Kasia !!!! Gdzie jestes! IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.11.02, 16:05 Czesc Bunia!!! Nie moge sie doczekac, kiedy Cie zobacze!!! Jak tam w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))))))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:07 O rany jak fajnie :)))))))))))))))))))) A co do instruktora to niedaleko jest taka szkola jazdy prowadzona przez Hindusow w turbanach normalnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Kasia ---> IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:10 Co do Snoopiego to dalej nie wiem bo w piatek mialam miec wolne ale Blake poprosil mnie zebym pracowala za niego bo on sie przeprowadzal i wolnego w efekcie nie mialam no i w sklepach nie bylam. Aha a pamietasz jak mialam postanowienie ze wydaje wszystko co zarobie ponad 200 funtow ? No to szlag mnie trafil bo zarobilam 199.5 Super nie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Eeeee co nic nie piszecie !!!! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:13 ----> Diana kupujcie te bilety zebyscie na pewno przyjechaly. Bo ja juz nie mam co palic. -----> Machuuuu moze bys dostal urlop, i przyjechal plissss (no wiesz zawsze to karton fajek wiecej) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Eeeee co nic nie piszecie !!!! 11.11.02, 16:17 Wiesz co Bunia? Tak troche lyso sie przyznac (dobrze, ze mam turban, to przynajmnbiej komary na czache nie leca, jak swiatlo odbija), ale ja to mam problem uzbierac na bilet do Wrocka, a Ty mi do Londyna kazesz jechac. hihi dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Eeeee co nic nie piszecie !!!!juz pisze;p IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:23 NO kupimy kupimy te bilety co sie pieklisz noooo:)))))))))))))))))))) YYYYYYYYYY Diana kupimy????????????????????? a na fajki musisz zasluzyc;p a co??????? myslisz ze tak oooo je dostaniesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Eeeee co nic nie piszecie !!!!juz pisze;p 11.11.02, 16:27 No kupimy, kupimy!! /Diana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machu Re: Kasia ---> IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.11.02, 16:13 Spoko Bunia, ja zarabiam 160 tylko ze w dobrej twardej walucie (PLN) cale szczescie, ze mam wyplate co tydzien, nie co miesiac, bo 160/30 to cos kolo 5, czyli ledwie jeden browarek dziennie, a za 160/7 to sie czlek moze nie urznie, ale przynajmniej rozweseli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasia --->JA SIE PODDAJE NIE WYRABIAM ;p IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:19 Jak tak dalej pojdzie to mnie chyba w kaftanie odwioza:))))) Bunia siedzi kolo mnie Kasia Bajer i bardzo serdecznie Cie pozdrawia:))))))) Ejjjj juz mi sie wszytsko miesza a gazeta laduje jakby chciala a nie mogla;p No ale informatyk w rodzinie jest co nie;p:))))))))))))))))))))) Ratujcie:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia MAchuuuuuuuuuuuuuu IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:30 JA juz prawie zapomnialam o tym "No ba" O rany a wogole to wszyscy sie tu na mnie gapia w tej bibliotece jak sie smieje do monitora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Alkoholowo... IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:21 No alkoholowo liczac to ja zarabiam 3 bacardi Breezery lub piwa na godzine. (Po cenach w supermarkecie liczac) Albo paczka fajek na godzine :) He he he A wyplate mam co 2 tygodnie. Ale MAchu jakbys nic nie wydawal to po miesiacy pracy masz na bilet :) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Alkoholowo... 11.11.02, 16:25 Tej pracy sie nie da na trzezwo. Musze troche wydawac. No a poza tym Diana siedzi we Wrocku, ja tam sam... No to co bende robil? Picie zostaje, bo reszta albo niezdrowa, albo ksiadz nie pozwala, albo Diana, albo za droga. Masakra. Dobrze, ze knajp w bielsku duzo i piwa nigdy jeszcze nie braklo :D /Machu NO i pusc tu faceta samego do innego miasta. Mowi, ze pracuje, a tak naprawde laski przy barze zarywa. /Diana I to jakie laski!!! Ostatnio byla nawet jedna machoniowa! /Machu To juz blondynki Ci sie znudzily? /Diana Za krotkie /Machu Hmmm... /Diana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&D Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.11.02, 16:11 D:W turbanach?! Ja tam chce!!!! Moze znaja Bin Ladena?! M:To ja rozumiem, ze oni maja same fury z szyberdachami,otwartymi rzecz jasna, coby im sie turbany nie pogniotly, a i wszy przewietrzyly :P D:A w ogole, to fajnie, ze Cie tu spotkalismy :) M:A ja to Wam chyba specjalnie jakiegos talka napisze, cobyscie sobie mogly po ludzku pogadac, a nie jak turbany jakies przez forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:17 O rany a ja nei pisalam jeszcze o Bacardi Breezerach !!!!!!!!!! RAny to jest przepyszne, takie napoje alkoholowe o owocowych smakach. Buteleczka o.25 ma tyle procent co piwo. Ale jakie pyszne no nie macie pojecia. Sa tez Smirnoff Ice - to z wodka Ale serio wodki nie czuc wcale ale to wcale. No rozne sa Ale Bacerdi Breezery to moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) 11.11.02, 16:20 Bunia! Tylko nam sie nie rozpij!!! mUsisz nam jeszcze londyn pokazac! A jak zapomnisz gdzie masz isc, to my na pewno nie trafimy na Trafalgar Square! A bardzo chcialabym zobaczyc to miejsce. Diana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:25 Z Trafalgar Sqare jest maly problem bo teraz go remontuja i jest caly rozkopany ogrodziny murem. :((((((((( I do Swiat i NOwego Roku nie zdaza skonczyc :((( Ale w Soho jest super (burdel przy burdelu i panienki za szybami - --> Serio Machu ) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) 11.11.02, 16:29 Szkoda :( Damy rade. Teraz to ja juz Macha na pewno nie wezme do Londynu, skoro mamy sie po burdelach szlajac. Mam tylko nadzieje, ze fajni chlopcy tam sa ;P /Diana no pewnie - opaleni i w turbanach /Machu A ja tam wole lysych. /Diana Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) 11.11.02, 16:31 Czy oprocz nas ktos jeszcze tu pisze? a kliekacie na "super watek"? bo my co chwile :) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) 11.11.02, 16:35 Bunia! Wlasnie jemy Twoje ulubione kokosanki! Tylko z Toba one mi sie kojarza i kupilam je, bo sie za Toba stesknilam. A Twoja miseczka sprawuje sie wysmienicie - sorki, ze zapomnialam Ci jej oddac. Jak wrocisz, to ja dostaniesz (chyba, jak ARtur z nia niczego nie zrobi) /Diana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia wrrr IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:40 Z takim laczem to sobie mozecie pisac:))) Ja sie poddaje:o) Bunia jak juz Ciebie nie ma to pozdrwiam serdecznie i czekam juz z utesknieniem na nastepne spotkanie;p A z wami mezu i kochanko chyba zobacze sie jeszcze dzisiaj wiec was nie pozdrawiam;p AAA Bunia co tam slychac u Marcysia i Wojtka????( glupie pytanie co nie???:p) biorac pod uwage ze oni mieszkaja we Wroclawiu;p:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Idziemy na obiad! 11.11.02, 16:40 My Was zegnamy (to znaczy Bunie, bo u Kaski za niedlugo bedziemy). Idziemy na obiad. DZisiaj mam dzien lenia i nei gotuje!!! Ale za to stawiam obiad :( Ale mam chlopa! Nawet na obiad go nie stac! Ajajajajaj! Nigdy nie myslalam, ze bede musiala kogokolwiek utrzymywac - w szczegolnosci takiego lesera jakim jest moj chlop (ale fajny jest, co nie?!) Papa Bunia trzymaj sie mocno!!!! /Diana Ale mam fajowa laske. Obiadki mi robi i wogole. A jak jej sie nie chce to zaprasza do knajpy na obiad - zyc nie umierac!!! Trzymaj sie Bunia cieplutko. Do odezwania sie! /Machu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Idziemy na obiad! IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:44 Patrz Bunia co za wredoty o zonie to juz zapomnieli podli i na obiad nie zaprosili:))))))))))))) A idzcie:))) Smacznego;p Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Idziemy na obiad! 11.11.02, 16:47 Jak cos zostanie nam to wezmiemy do woreczka i Ci przyniesiemy. ok? :)))))))))))) /Machu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:42 Aaaaaaaaa nie piszcie mi o Polskim jedzeniu plissssss JA terac ciagle wpieprzam jakies zarcie z mikrofalowki :(((( No i lody. 2 litry lodow - 0.5 funta do tego owole w puszce za 20 p i jest super. HA ha ha obok mnie jakis 10 latek pisze maila do jakiegos malkolma i pisze ze ma nowa dziewczyne Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
machu2000 Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) 11.11.02, 16:46 Spoko - idziemy do mexico baru. polskie jedzenie jest za drogie - laska mi takich luksusow w knajpach nie funduje. ale jaka wypasiona zupke szczawiowa zrobila w sobote, to glowa mala. bunia, za taka zupke, to ja moge nawet gary pozmywac - tak zupelnie serio. oki juz idziemy bo mi w brzuchu burczy, w koncu od sniadania nic nie jedlismy. czyli od jakichs 4 godzin. nic, oprocz kokosanek :D papa /Machu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Machuuuuuuuuuu Dianaaaaaaaaaaaaaa czesc :)))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:37 :)))))))))))) Ja nie klikalam ale zaraz sie poprawie :)))) A gdzie jest Kasia ???? Aaaa a wszystkie dzieci tutaj w biblitece graja w www.roboduck.com JAk Wam sie bedzie nudzic to mozecie sprobowac Nie to co lesnik ale zawsze :))) A co tam w kraju slychac ? Jak wybory ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Bunia jakie wybory;p:))))))))))))))))) IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:42 No jestem jestem musialam pojsc po mape bo zabladzilam:))))))) Ale juz chyba powoli wychodze z tego zaulka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia NO samorzadowe !!! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:48 Marcys i Wojtek ok. Marcys spotyka sie z Lidka :))) A Wojtek to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Machu i Diana Papa !!!! Idzcie na pierogi . IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 16:50 Buuuuuuuuu ja chce pierogi !!!!!!!!!! Z serem !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Bunia masz!!!!!!!!!prosze IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 16:53 Bunia akurat tak sie sklada ze mam w lodowce ruskie:))) chcesz????????? moge cie poczestowac:) z cebulka?????????? OOO co Ty nie powiesz hihi ale przeciez to juz chyba dawno bylo wiadomo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Eeeeeee nie rob mi tego !!! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 17:00 W zwiazku z przeprowadzka mieszkam teraz w mieszkaniu gdzie jest nadajaca sie do uzytku patelnia wiec chyba zaraz zrobie sobie jejeczniczke :) UUUUu juz prawie 4 wiec zaraz musze uciekac. Ide na zakupy i do domciu. Pisalam ze dzis imprezka ? No wlasnie. Moze sie jeszcze przespie wczesniej, no bo co robic innego. A jtro szkola praca jak co dzien. O rany jak ten maly obok mnie zasuwa na klawiaturze !!!!!! No nie moge !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia bede w czwartek o 14 czyli 15 papapa all IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 11.11.02, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia BEDE;p IP: *.bajana.kom-net.pl 11.11.02, 17:22 No i znowu bede musiala helikopterem wracac ze szkoly!!!!!!!!!! Postaram sie byc:)))) dla Ciebie wszystko;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Bunia chyba mnie nie bedzie jutro:( IP: *.bajana.kom-net.pl 13.11.02, 19:53 Bunia chyba sie nie wyrobie jutro niestety, mam zajecia do 14:15 a pozniej konsultacje:((( ale nigdy nic nie wiadomo:) nie obiecuje dlatego zostawiam tutaj wiadomosc;p Kupilysmy z Diana juz bilety, tylko jest maly problem;p ale nie bede o nim pisac jak sie wszystko wyjasni to wtedy Ci powiem;p Powiem tylko tak wracamy 4 stycznia;p:)))))))))))))) a kiedy przyjedziemy to jeszcze nie wiemy na 100 %, planujemy 26 :) Jutro rano sie wszystko wyjasni:))) Ehhh jeszcze jedna pocieszajaca rzecz, bilet kosztowal 295 pln:))))) Qrcze Diany jutro tez nie bedzie bo ma zajecia i jakies kolo wiec wyglada na to ze zostaniesz sama, ale zawsze mozesz napisac w tym czasie jakiegos obszernego maila;p Oki to 3maj sie cieplutko:) buziaki i papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia chyba mnie nie bedzie jutro:( IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 15:27 Aaaaaaaaaaaa zaczelo chodzic !!!!!!!!! Jestem Kasia Jestem. No opowiadaj co z tymi biletami ????? Strasznie tanio kupilyscie :)) A wogole to gratuluje nagrody :))) Ile dostalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia No i jestem;p IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 15:33 Bunia ze co??:) no dostalam chyba ale nie wiem ile? chyba 500 brutto, ehh ale nie wiem kiedy ja dostane nooo Bunia powiedz mi ile ta Twoja komisja dostawala kasy? bo podobno mamy zatwierdzone wyplaty ale dopiero od lutego, i nie wiem ile mam sie spodziewac;p aa no wlasnie JUZ MAMY BIELTY:P a zreszta juz Ci napisalam przeciez wczoraj;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 15:39 O wyplaty to najlepiej zapytaj sie w kasie w A1 Aha i wez ze soba swoj NIP i adres Twojego Urzedu skarbowego. Co do stypendium to zalezy. No chlopcy dostawali na pewno 190 a moze 240 lub 290 po jakims czasie, nie pamietam. Na miesiac oczywiscie. No ja dostawalam co semestr wiecej i na koncu to bylo 390. :)))) No ale wiesz ja to ja :)Mialo sie te chody ;) No to jak z tymi biletami ???? Kiedy mam wyjezdzac na Victoria Coach Station po Was ???/ No i ile papierosow mi przywieziecie ???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 15:43 Bunia 26 grudnia wyjezdzamy ;p ale jeszcze wczoraj jechalysmy do Ciebie juz 6 grudnia:))))))))))))))))))))))))) Nie mam godzin Diana ma je ze soba ale wyjezdzamy o 14:45:))))))))))) Zostajemy do 4 stycznia jak bys nie wiedziala;p Łeee tak malo napewno dostaniemy tylko 190 ehh bieda;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 15:52 No to gdzies ok 8 bedziecie w Calais wsiadac na prom do Dover i ok 13-14 bedziecie w Londynie. Ale to ja jeszcze wszystko Wam napisze co i jak macie mowic na granicy. O rany jak sie ciesze !!!!!!!!!! A Wy ?????????? Tak sie ciesze ze nie wiem nawet jak. Szkoda tylko ze Machu nie moze przyjechac. No ale Wy bedziecie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 15:53 A jak myslisz?????????:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:02 :)))))) OKi No dobra to pisz mi co tam jeszcze w u Ciebie U mnie nudy potworne. Rano szkola, potem spie a potem jade do pracy, pracuje do 1 wracam o 2 i ide spac. Wstaje o 7 jade do szkoly na 9 no i jak wracam to spie. I tak ciagle. No porazka maksymalna. No i w weekendy pracuje od 9 do 17. Aaaaaaaa Wlasnie zadzwonie do Ciebie. Tylko musimy sie umowic kiedy i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:04 No ja mysle, napisze Ci sms'a w sobote po Twojej 18:))) ok? Mysle ze bede miec jakis stacjonarny pod reka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:02 Bunia za tydzien mam oddanie z wnetrz:(((((((((( Tak sie boje ze nie masz pojecia jak bardzo ehh najtrudniejszy projekt na studiach:) Robie jakas knajpe:)))) oczywiscie:)))) hehehe Pomysl sie nawet spodobal:))))) na srodku tego lokalu bedzie szkielet kregoslupa buahhaha z zebrami;p z jakiegos metalu eh na materialy jeszcze za wczesnie;p Moze Ty masz jakis pomysl;p Myslisz ze trzeba by bylo zrealizowac wizje Wojtka na knajpe :))) Nio moze nie knajpe ale sam bar:))) Pamietasz jak rozmawialam z nim na ten temat w Prl'u :))) na jego urodzinach Hehe teraz mi sie przypomnialo i wlasnie spadlam z krzesla:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:09 Nie pamietam jak z nim rozmawialas. Tzn nie slyszalam tego. Buuuuuuuu ale bym sie teraz przeszla gdzies tak napic piwa :(((((( A nie moge :(((((( Oki to wyslij mi smsa w sobote. Ja pracuje tak gdzies do 17.30 to u Ciebie 18.30 wiec zanim dojade do domu to bedzie najwczesniej u Ciebie 19 A musze dzwonic z domu bo moja bateria w telefonie to juz umiera calkiem. No i masz rysowac te wnetrza !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Kasia co sie nie odzywasz !!!! IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:31 Pierogi dla mnie juz zaczelas robic czy co ? Chyba wiesz ze bez pierogow to nie masz tu co przyjezdzac. No ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia No przeciez sie odzywam:) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:34 Tia zaczelam juz a co???? A Ty tam sie nie obijaj tylko szukaj tych fistaszkow:) poprosze o pluszowa Lucy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:33 Bunia poszukaj mi tam pracy albo jakies namary na firmy ktore chca rysownikow w acadzie moze by sie dalo jakos nawiazac kontakt przez siec:) W tym liscie do Ciebie byla tylko jakas ksiazeczka z adresami uczesnikow tej konferencji w Krzyzowej nio i jak mi sie wydaje jakies sprawozdanie z tego wyjazdu:)(wydaje mi sie :) bo wiesz gdyby to bylo po wlosku albo po rosyjsku to moze bym jeszcze cos zrozumiala:))hehe Bunia powiedz mi co sie stalo z moja karta sieciowa, Magda mowi ze jej nie ma!!!! a z tego co mi mowilas to ona powinna byc u niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:42 OKi Jak sie dowiem o jakis firmach to dam Ci znac. Co do karty siecioewj to nie pamietam juz teraz . Ale jak mowilam ze u MAgdy to u Magdy no chyba ze u mojego brata. Bo ja zabieralam jakies rzeczy od Magdy. Moze jest u mojego brata. Zapytam go. Aaaaaa A Machu odzyskal swoja ksiazke? A moj brat dzwonil do mnie dzisiaj z Holandii :))) Za darmo moze dzwonic. On jest na tych warsztatach z tym satelita No wiesz. Co do ksiazechki i korespondencji to zapytaj kogos znajacego jezyk :))) Ale to pewnie nic waznego. A zdjec nie przyslali? Tak czy inaczej nie zgob tego :) A i przypomnialo mi sie co z moim polarem za folie ? Pewnie nie przyslali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:46 No przeciez napisalam Ci co to jest jeszcze taka glupia nie jestem :) zeby sie nie zorientowac:) Ok jak Twoj brat wroci to pojade do niego i zapytam sie o ta karte. Jeszcze nic nie przyszlo:( Bunia wydaje mi sie ze jeszcze pare miesiecy to potrwa:) o ile wogole cos dostaniesz:) hihi Nie nio zartuje moze dostaniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Hi :))) IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:48 OKi bo mnie zaraz pewnie wywala. Kasik to w sobote mi napisz gdzie mam dzwonic i sobie pogadamy. Na razie spadam do domu na kawe i lody a na 18 do pracy. Wczoraj bylo mnostwo ludzi Ciekawe jak bedzie dzisiaj. Czwartek, no zobaczymy. Jutro mam wolne i chyba nie ide do szkoly. Musze sie wyspac. POszlabym na zakupy ale nie mam co wydawac. Ale zycie nie? Oki Ty rysuj i nie zgob biletu. Ciesze sie bardzo ze przyjezdacie. Od razu jakos mi lepiej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hi :))) IP: *.bajana.kom-net.pl 14.11.02, 16:50 Nie zdjec nie przyslali zadnych:) Organizujemy impreze u nas na wydziale:) 29 listopada bedzie, ehh mogila jeszcze nie dostalismy zadnej kasy:( a czas nagli:) Zobaczymy jak to tam bedzie, jutro mam spotkanie wlasnie w tej sprawie z dziekanem:) Samorzad nam nic nie dal w tym roku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Bye bye IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 14.11.02, 16:56 Ale fajnie JA bym mogla Wam piwo polewac. A dlaczego ch.. wam nie dali kasy ? Oki Kasia ja zmykam. Do uslyszenia w sobote. Trzymaj sie. Papapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 18.11.02, 15:16 Halo Kasia jestes gdzies w poblizu ???? -------------- Bunia wylaniajaca sie z londynskiej mgly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Bunia i Kasia IP: *.th.ifl.net / *.gala.org.uk 18.11.02, 16:23 OKi Kasik. Zmykam zaraz do pracy. Mam nadzieje ze jestes na zajeciach. W sumie to mi sei nawet nie chce pisac maila bo nie ma co. Wpadne pewnie w czwartek albo w piatek. Jeszcze nie wiem na pewno. Trzymaj sie dzielnie. Bunia - znikajaca znow we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś