Dodaj do ulubionych

Odbiór prawka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:12
witam, dzis wyskoczylo mi trwa postepowanie administracyjne czy to oznacza ze
moj plastik jest juz trakcie wyrabiania?
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: Odbiór prawka IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:53
      To znaczy, że Wydział Komunikacji ZATWIERDZIŁ Twoje papiery i szykują farbę :-)
      • Gość: zosia Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:32
        A czy wiesz ile to moze trwac
        • Gość: sas Re: Odbiór prawka IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.05.06, 22:19
          to cholender fest dlugo trwa :///// teraz sie czeka jakos 3 do 4 tygodni :[[[
    • Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 22:35
      czesc...mi pani w wydz. komunik. (łódz) powiedziala, ze od momentu przeslania
      dok z wordu do nich potrzebuja od 10 do 14 dni na wyprodukowanie prawka. Ja tez
      mam napis, ze postepowanie w toku. Co znaczy, ze sie drukuje :) Ale dzwon i
      nekaj panie w swoim urzedzie, bo wczesniej ludzie pisali, ze tez mieli napis "w
      toku" a plastik dawno w kieszeni :PPP
      pzdr ciao
    • Gość: Kama Re: Odbiór prawka IP: *.cela.pl / 195.150.162.* 11.05.06, 22:55
      Hej, ja dzisiaj zdałam, czy mam sie gdzies już teraz zgłosić (jakiś wydział
      komunikacji?) czy czekac te kilka tugodni i obserować stronkę
      cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx?
      Dodam, że jestem z krakowa.
      • Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 09:51
        czesc...gratulacje !!!
        Nie musisz nic robić, WORD przesyła twoje papiery do wydziału komunikacji
        urzędu miasta (zwykle robią to raz w tygodniu). Tamci rejestrują i wysyłają do
        Wawy do wytwórni papierów wartościowych, gdzie się drukuje. Jak Wytwórnia
        dostanie Twoje papiery to pojawia się napis, że postępowanie trwa. U mnie po
        kilku dniach od egzaminu. Daj im tydzień a potem dzwoń do swojego urzędu miasta
        czy już mają twój plastik. Zwykle całość od egzaminu do odbioru nie trwa (nie
        powinna !!!) około 3 tyg. max.
        Pzdr...ja już się nie mogę doczekać :PPP
        ciao
        • normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:12
          Zdawałam 27 kwietnia i miałam nadzieję, że już dziś będę się cieszyć, a tu
          dupa :/. Zadzwoniłam i pani powiedziała, że 10 maja poszło do produkcji i mam
          się dowiedzieć w przyszłym tygodniu... Niech szybciej mi je "produkują" ;p
          Pozdro
          • Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:20
            A gdzie sie dowiedzialas ze pszoło do producji kto ci to pwoeidzil bo ja etz
            zdawałem 27 kwietnia i nie wiem co z tym prawkiem sie dzieje
          • Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 10:21
            nam ten ból :((( ja zdałam 26 kwietnia i też jeszcze nie mam. Tez mi kazali
            dzwonić w przyszłym tygodniu. Miałyśmy pecha, bo była przerwa na długi łikend
            majowy...buuu...
            A ja już się grzeję...tyle czekałam...tak się cieszyłam...a tu jeszcze nie
            ma...wrrr
            pzdr ciao
            • normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:27
              Adam, zadzwoniłam do Starostwa Powiatowego do Wydziału Komunikacji i zapytałam.
              Znajdź nr i dzwoń, po co masz chodzić ;p.
              Ale najważniejsze że zdane, dokumencik niedługo w portfelu i ruszamy w
              miasto :). Musimy się uzbroić w cierpliwość. Ciężko będzie ;)
              • Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:29
                To moje dokumenty na poczatku z osrodka idą do Urzedu nie do produkcji ....
                • normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:32
                  Tak, najpierw idą do urzędu, oni wysyłają je do wydruku i potem wracają do
                  nich, żebyś mógł juz odebrać
                  • Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:34
                    Czyli jak zadzwonie dos wojego urzedu to oni powinni wiedzec czy te dokumenty
                    juz były czy nie..
                    • normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:38
                      Tak, mi babka powiedziała, że 10 poszły do produkcji. Zapytaj kiedy powinny być
                      z powrotem, żebyś wiedział, kiedy się stawić :).
                      Pytałam też o cenę, powiedziała, że szykować 80 zł
                      • Gość: asd Re: Odbiór prawka IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.05.06, 18:12
                        no a moje juz do odbioru jest :) w poniedzialek z rana bedzie trzeba pojsc i
                        odebrac. prawie rowno trzy tygodnie czekania.
                      • Gość: julobubi Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:19
                        Witajcie!Ja zdałam 8 maja i jak sprawdzilam na stronie to tez trwa postepowanie
                        administracyjne:) Ale nie wiem ile mozna czekac. Jak myslicie?
                        • Gość: Z Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:40
                          moje jest juz gotowe
    • mibre Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 17.05.06, 12:15
      po jakim czsie od zdania egz. wam wyskoczyło postepowanie trwa?
      • Gość: ania gda Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.nsm.pl 17.05.06, 16:56
        mi wyskoczyło dzisiaj ale zdawałam w piątek po południu, czyli wychodzi że po 2-
        3 dniach roboczych
        • Gość: da Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.05.06, 11:03
          mi wyskoczylo po ponad tygodniu bodaj. ale byl dlugi weekend. a po trzech odebralem.
        • mibre Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 13:59
          a gdzie zdawałaś ?ja tez w piatek, na Powstańców i to rano!!! może robia
          alfabetycznie??ja jesten na k
          • alterna Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 15:21
            Ja zdawałam w czwartek rano w Krakowie i jeszcze nie wyskoczyło:(
            • Gość: Adam Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 21:23
              A ja zdawałem 27 kwietnia i mi jeszcze nic nie wyskoczyło bo papiery do urzedu
              nie dotarły:|
          • ania-gda Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 22:17
            zdawałam w gdańsku a nazwisko zaczyna się na G (też byłam zaskoczona że tak
            szybko)
            • Gość: julobubi Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:16
              Ja zdawalam w Łodzi w poprzedni poniedizalek (08.05) a juz w srode mialam prawko
              w portfelu. Jak przyszlam do domu po odbiorze to sprawdzilam w necie i jeszcze
              sie wyswietlalo,ze trwa postepowanie administracyjne. Wiec tak naprawde to ta
              strona jest taka raczej orientacyjna.
              Pozdrawiam:)
    • niunia856 Re: Odbiór prawka 21.05.06, 01:07
      Tak,jest do odbioru-ja swoje odebralam tydzien po zdanym egzaminie!szerokiej
      drogi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka