Dodaj do ulubionych

Jady dodatkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:04
Mam oblany drugi egzamin,teraz bede czekac 1,5miesiąca na nastepny,ale chyba zadzwonie do worda i sie spytam czy nie mozna przesunąć na wcześniej:)Mam takie pytanie:nie wiem ile jazd wziąć przed egzaminem.Myśle o 5 jazdach,ale czy to wystarczy? Za kierownicą czuje sie różnie,popełniam jednak głupie błędy z gapiostwa np zapominam spoglądać na znaki drogowe czasami:>Po ile jazd bierzecie przed nastepnym egzaminem?
Obserwuj wątek
    • enclave Re: Jady dodatkowe 08.09.06, 09:31
      ja wzialem 2h bo zawalilem plac i wlasnie wzialem te godziny zeby pocwiczyc na
      placu. Tu nie za bardzo zalezy od godzin tylko od Ciebie. Rownie dobrze w
      godzine mozesz naprawic wszystkie bledy ktore robilas przez 30 godzin. Wez sie w
      garsc ! :) Jedz powoli i naprawde patrz po znakach bo ci sie to przyda. Mysl o
      tym caly czas czy usypiasz czy sie kapiesz czy siedzisz w sql czy w pracy.
      Musisz sama sie do tego zmusic i pamietaj ze od tego zalezy czy kolejne 113 zł
      zostanie ci w kieszeni czy nie. TYLKO SPOKOJ NAS MOZE URATOWAC.

powodzenia.

a tak w ogole to wez z 5 :)
      • Gość: jacek Re: Jady dodatkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:43
        112 tak dla scislosci :] Rzeczywiscie pomyslenie o dawaniu takiej kasy tym darmozjadom powinno spowodowac, ze wzniesiesz sie na wyzyny swoich umiejetnosci i zdasz. Zamiast kolejny raz placic 100 zl lepiej je przeznaczyc na ciekawsze rzeczy. By tak moglo sie stac trzeba po prostu zdac.
        • Gość: punisherka Re: Jady dodatkowe IP: 213.17.144.* 08.09.06, 14:55
          Zgadzam sie koszt jest kosmiczny egzaminu.... podchodze 3 raz. Generalnie
          miasto mi wychodzi elegancko, jezdze pewnie , patrze na znaki, mialam okazje
          uslyszec opinie od egzaminatora,jak i instruktora .Czuje sie pewnie na drodze
          (oblalam gorke 2 razy na placu). Wykupuje zawsze 2 godziny przem egzaminem,
          zeby nie stracic wyczucia chevroleta. (swoja droga g...... samochod:P:)) Moim
          zdaniem sama musisz wiedziec jak czujesz sie na silach i ile godzin byloby
          najlepiej, bys poczula sie pewnie:)

Pozdrawiam!
        • enclave Re: Jady dodatkowe 09.09.06, 09:52
          lol. Ja w moim osk placilem 113 na nastepny egzamin. ZDZIERCY ! :/ pewnie sobie
          doliczają bo "posrednicy".
    • Gość: Ćma Re: Jady dodatkowe IP: *.chello.pl 10.09.06, 20:59
      Oj wiesz co, jeśli popełniasz głupie błędy i nie patrzysz na znaki to jazd
      potrzeba Ci dużo oj duuuużo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka