anietka1 19.09.06, 12:04 Mieszkam na Kurdwanowie , czy ktoś zna jakąś naprawde dobrą szkołę jazdy w okolicy ? Ja niestety nie mam zielonego pojęcia , gdzie szukać , będę wdzięczna za jakieś namiary . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Do Krakowiaków IP: *.icm.edu.pl 19.09.06, 12:39 Kurdwanów to nie Kraków, tylko zadupie. O. Odpowiedz Link Zgłoś
anietka1 Re: Do Krakowiaków 19.09.06, 18:52 Ubawiłam się po pachy masz więcej takich dowcipiów , pewnie pół dnia się nad nim zastanawiałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Do Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:56 Na Kurdwanowie polecam ci szkołę Orzeł. Ja jestem z niej bardzo zadowolona.namiary na nich znajdziesz na ich stronie. www.orzel.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:58 Polecam Orła na ul.Beskidzkiej. Ja jestem zadowolona ze szkolenia. nie pamietam telefonu ,ale podam Ci ich stronkę ,jest łatwa do zapamiętania www.orzel.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Do Krakowiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:21 nie polaecam luzu!!!! zalezy im tylko na pieniadzach,kurs jest bardzo drogi,samochody stare,prawie zawsze sie jezdzi na puntach,instruktorzy sie spozniaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Krakowiaków IP: *.net.autocom.pl 20.09.06, 21:46 ale spamujesz zaciekle:o) tak się zastanawiam jaką krzywdę Ci zrobili - przecież chyba nikt Cię nie zmuszał by tam iść czegoś tu nie rozumiem...może egzamin sie nie powiódł i zwalasz całą winę na ich szkołę? znam stamtąd jednego porządnego instruktora(świetnie szkolącego i nie mogę złego słowa o nim powiedzieć), resztę też miałam okazję poobserwować, ale żeby aż tak nie szanowali kursantów? co to się porobiło ... - coś tu nie pasuje... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Do Krakowiaków 20.09.06, 21:50 dajcie spokój... luz jest bardzo dobry, pierwszy raz sie spotykam ze zla opinia na ich temat :/ A z Kurdwanowa to rzeczywiscie najlepszy Orzeł - z tego co slyszlaam, a w tym temacie slyszalam duzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś