lejla22 22.10.06, 18:12 Przyjechalam po pol roku na egzamin,chcialabym znac opinie jak sie zdaje, jak egzamin w legnicy wyglada, moze ktos zna jakiegos instruktora dobrego dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejla22 Re: Legnica 23.10.06, 09:02 ach jeszcze jesli ktos moglby mi powiedziec,jakimi trasami najczesciej jezdza egzaminatorzy w Legnicy,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Legnica 23.10.06, 09:22 lejla22 napisała: > ach jeszcze jesli ktos moglby mi powiedziec,jakimi trasami najczesciej jezdza > egzaminatorzy w Legnicy,pozdrowionka ja moge powiedziec, ze zdaje sie Toyota Yaris - z max. bogatym wyposazeniem, wiec pewnie jakies elektrycznie sterowane lusterka znajdziesz tam. Odpowiedz Link Zgłoś
beebee4 Re: Legnica 25.10.06, 23:18 Zdaje sie tak jak w innych miastach, egzaminatorzy są raczej mili. Przynajmniej ja na takich trafiłam. Tak jak poprzednik napisał zdaje się na Toyocie Yaris z pełnym wyposażeniem. a ulubione trasy to zazwyczaj Głogowska i jej okolice, tam lubia zatoczke robić i droga do PWSZ gdzie jest parkowanie skośne. Typowej trasy nie ma, ale w te miejsca lubią jeźdźić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś