Gość: Lena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:50 Jakie doświadczenia? Jacy egzaminatorzy? Jakie szanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: punisherka Re: egzamin w OPOLU IP: 213.17.144.* 13.11.06, 21:33 Witaj!:) Ja zdawalam egzamin w Opolu::)) Zdalam za 5 razem:) Trafilam na bardzo surowego egzaminatora(nie wiem jak sie nazywal, bo nie dostalam karteczki), ktory w koncu ocenil OBIEKTYWNIE moje poruszanie sie pojazdem po drodze. Mialam 4 egzaminatorow (+ten piaty,gdy zdalam) kazdy byl inny.Zwracal uwage na inne rzeczy, obieral inne trasy egzaminacyjne.(- 2 ostatnich, gdyz na 2 1- wszych egz. oblalam plac.Jednakze maja wspolna ceche, sa ozebli, oschli, bardzo powazni:),nie odzywaja sie oprocz wydawania komend:)Tak jedynie moge odpowiedziec na Twoje pytanie:) Szanse sa duze jak i male, zalezy od Twoich umiejetnosci poruszania sie pojazdem oraz od egzaminatora( od niego zalezy prawie wszystko:) Ja czekam juz na upragniony plastik!:)))Zycze Ci takiego objektywnego egzaminatora i powodzenia!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ta sama Re: egzamin w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:21 Aż się boje:( Tym bardziej że jazdy mam po moim mieście a nie po Opolu:( Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-1000 Re: egzamin w OPOLU 19.07.13, 02:10 Zdawalność w Opolu w 2013 r. wynosi 30 %. Trudno jest zdać, ale za którymś tam razem się zdaje. Zasługa to jest wyjeżdżonych godzin, a nie podchodzenie do egzaminów na waleta. Nie opłaca się wydawać na egzamin praktyczny 143,50 zł., by go nie zdać, bo za tą kasę można mieć 3 godziny jazd i jeszcze zostanie złotówek. Odpowiedz Link Zgłoś