Gość: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:16 Zapraszamy wszystkich 16 listopada na Odlewniczą:) Zdawajcie ludzie egzaminy, w końcu powinniście mieć Prawo Jazdy:) Pozdrawiamy Egzaminatorzy WORD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrine Re: Egzaminator WORD IP: *.chello.pl 14.11.06, 20:23 Czy to ma być prowokacja? cale szczescie nie zdaje akurat tego dnia czy sa jeszcze jakies inne " takie" dni????kurde szkoda ze nie mozna sie odrazu zapisac na kilka egzaminów.... takto moze szybciej by mi sie zdało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:34 To nie jest żadna prowokacja, to są FAKTY Szanowna kursantko i życzę Ci powodzenia na egzaminie :) Pozdrawiamy Egzaminatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Egzaminator WORD IP: *.acn.waw.pl 14.11.06, 23:00 Pewnie będą przepuszczać wszystkich nawet tych co nie potrafią :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdal Re: Egzaminator WORD IP: *.flashnet.pl 14.11.06, 23:04 czym się podniecacie, każdy na tym forum może nazwać się egzaminatorem i różne bzdety opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:14 Jaki fajny będzie jutro dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beobachterin Re: Egzaminator WORD IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 18:46 Super, nie mogę się doczekac relacji z tego jutrzejszego fajnego, dziwnego dnia na forum :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:34 Nie bądź taki pewien, drogi kolego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beobachterin BeobachterIN czyli (ł)ona odpowiada: IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 22:11 Czyli co? Nie bedzie relacji? Buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:57 :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_madame Re: Egzaminator WORD 15.11.06, 21:40 Drogi Panie Egzaminatorze...wena się skończyła? Marniutko....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka Re: Egzaminator WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:54 Hej!!! No nie mogę uwierzyć, że niektórzy dają się na to nabrać :)Pozdrawiam wszystkich zdających 16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co ci te bryle Re: Egzaminator WORD IP: *.aster.pl 17.11.06, 00:11 ja sie spoznilem dzis 4 minuty na teorie na odlewniczej z powodu naszej "punktualnej" komunikacji miejskiej i egzaminator w OKULARACH nie okazal zrozumienia w zwiazku z czym musze czekac miesiac nastepny, wiec nie czuje zeby ten dzien w wordzie byl jakis k... wyjatkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertolini bartłomi Re: Egzaminator WORD IP: *.aster.pl 17.11.06, 14:55 bez sensu to rozstrzasac, bo moze na praktrycznym jeszcze na niego trafie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdgadvryswubrnuten Re: Egzaminator WORD IP: *.lublin.mm.pl 17.11.06, 21:27 panie egzaminatro wyp***** pan z forum Odpowiedz Link Zgłoś