Dodaj do ulubionych

Trasy egzaminacyjne w Łodzi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:59
Jeśli ktoś z Was zdawał (lub zdaje) w Łodzi na Smutnej niech poda jakimi
ulicami jeździł, a jeśli powineła mu się noga za co został oblany oraz w
którym miejscu?
Pzdr Gorcky
Obserwuj wątek
    • Gość: ayam Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:48
      witaj
      ten temat byl juz nie raz wałkowany na forum.radze poszukac.a co sie tyczy tras
      na egzaminie to zmieniaja sie tak jak zmieniaja sie egzaminatorzy.lubia jezdzic
      po rondzie solidarnosci,wojska polskiego,plac dabrowskiego,okolice dworca
      fabrycznego.widzialam tez kiedys elke egzaminowana w srodmiesciu na zielonej.
      pozdrawiam:)
      • aniasia Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi 04.01.07, 14:42
        Ja objechałam prawie cały stary Widzew i Centrum. OD RONDA Solidarności, przez
        Żródłową, Narutowicza, Telefoniczną, Wodną, Tuwima, Kopcińskiego przez wiadukt,
        osiEdle Lumumby, Matejki, Pomorska ...
        • Gość: ja Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:52
          Ja jechałam Matejki (tam zawracanie), Strykowską, Doły, parkowanie prostopadłe
          przodem pod Feniksem, Rondo pod M1 (zawracanie na nim - bardzo popularne
          ostatnimi czasy), Janosika (ostatnio również tam często widać egzamin),
          Telefoniczna, Narutowicza kawałkiem, Kilińskiego, Rondo Solidarności, Pomorska i
          do WORD-u. Ale co egzaminator to inna trasa. Życzę powodzenia :) i głowa do
          góry, nie ma rzeczy niemożliwych ;)
          P.S. Wiem również, że lubią jeździć w okolicach Organizacji WiN, Boya
          Żeleńskiego oraz co już wiesz: Plac Dąbrowskiego, okolice Dw. Fabrycznego, Źródłowa.
          • elia_kazan Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi 08.01.07, 11:49
            Każdy egzaminator ma swoje ulubione trasy(ale każdy inną).Muszą byc na niej
            określone elementy np. rondo, skrzyżowanie podporządkowane, przejazd przez tory
            itd.(okreslone w ustawie).Musi się także zmieścić w ustawowym czasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka