Gość: Gorcky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 16:59 Jeśli ktoś z Was zdawał (lub zdaje) w Łodzi na Smutnej niech poda jakimi ulicami jeździł, a jeśli powineła mu się noga za co został oblany oraz w którym miejscu? Pzdr Gorcky Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ayam Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:48 witaj ten temat byl juz nie raz wałkowany na forum.radze poszukac.a co sie tyczy tras na egzaminie to zmieniaja sie tak jak zmieniaja sie egzaminatorzy.lubia jezdzic po rondzie solidarnosci,wojska polskiego,plac dabrowskiego,okolice dworca fabrycznego.widzialam tez kiedys elke egzaminowana w srodmiesciu na zielonej. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi 04.01.07, 14:42 Ja objechałam prawie cały stary Widzew i Centrum. OD RONDA Solidarności, przez Żródłową, Narutowicza, Telefoniczną, Wodną, Tuwima, Kopcińskiego przez wiadukt, osiEdle Lumumby, Matejki, Pomorska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:52 Ja jechałam Matejki (tam zawracanie), Strykowską, Doły, parkowanie prostopadłe przodem pod Feniksem, Rondo pod M1 (zawracanie na nim - bardzo popularne ostatnimi czasy), Janosika (ostatnio również tam często widać egzamin), Telefoniczna, Narutowicza kawałkiem, Kilińskiego, Rondo Solidarności, Pomorska i do WORD-u. Ale co egzaminator to inna trasa. Życzę powodzenia :) i głowa do góry, nie ma rzeczy niemożliwych ;) P.S. Wiem również, że lubią jeździć w okolicach Organizacji WiN, Boya Żeleńskiego oraz co już wiesz: Plac Dąbrowskiego, okolice Dw. Fabrycznego, Źródłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: Trasy egzaminacyjne w Łodzi 08.01.07, 11:49 Każdy egzaminator ma swoje ulubione trasy(ale każdy inną).Muszą byc na niej określone elementy np. rondo, skrzyżowanie podporządkowane, przejazd przez tory itd.(okreslone w ustawie).Musi się także zmieścić w ustawowym czasie Odpowiedz Link Zgłoś