Gość: Kleofas IP: *.chello.pl 01.01.07, 20:18 Witam wszystkich! Mam zamiar zapisać się na kurs prawa jazdy w Warszawie. Czy moglibyście mi polecić jakąś szkołę jazdy? Najlepiej na Pradze ale niekoniecznie. Z góry dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egzaminator WORD Re: Prawko w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:28 Polecam gorąco IMOLĘ. Na Pradze na ul. Targowej są wykłady z teorii, i też są jazdy praktyczne, wielu instruktorów umawia się z kursantami na Pradze. IMOLA ul. Grójecka 80 Warszawa tel. 0 22 822 24 01 www.imola.com.pl Mają największą zdawalność w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prawko w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:19 sratata...chyba sa najwieksza mafia w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Prawko w Warszawie IP: *.zabki.net.pl 04.01.07, 23:26 Strefa-L na Płowieckiej (róg Marsa). Miałam tam instruktora bardzo cierpliwego i kompetentnego, ale przychrzaniał się do każdej drobnostki. Czasami miałam ochotę wyjść z auta, kiedy tym spokojnym i opanowanym głosem (Jezu! to było straszniejsze niż krzyk) po raz n-ty zwracał mi uwagę... Cóż, teraz jako młody kierowca mogę powiedzieć tylko jedno: dziękuję!!!!! Na egzaminie nie było większych problemów - nieźle mnie "wytresował" na tę okoliczność;))) I sama za kółkiem tez czuję się dość pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś