Dodaj do ulubionych

Egzamin w Lublinie

12.01.07, 16:21
W poniedziałek czeka mnie egzamin w na prawko w Lublinie, gdzie robiłam także
kurs. Czy ktoś ma wiedzę na temat, jacy są egzaminatorzy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: stella Re: Egzamin w Lublinie IP: *.it-net.pl 12.01.07, 16:54
      poszukaj w wyszukiwarce byl juz taki watek.ciezko powiedziec "jacy sa". ja tam
      zle wspominam swoje egzaminy w Lublinie no ale w koncu zdalam i to
      najwazniejsze.No i uwazaj na stop przy drugim rondzie kolo makro.Tam jest znak
      stopu ale nie ma linii zatrzymania.Kiedys sie zatrzymalam ale egzminator uznal
      ze zatrzymalam sie "za wczesnie" no i dziekuje przesiadamy sie.pozdrawiam
      • Gość: katia Re: Egzamin w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 14.01.07, 09:00
        ja zdawałam dwa razy i dwa razy trafiłam na tego samego egzaminatora, który był
        bardzo miły i sympatyczny. w czasie jazdy po mieście niesteresował mnie jakoś
        zbytnio, nawet zamieniliśmy parę słów co rozładowało trochę atmosferę. moja
        koleżanka też trafiła na milutkiego (choć oblała, ale to jej wina), a za to
        jeszcze jedna koleżanka trfiła na pana delikatnie mówiąc niemiłego... i bardzo
        źle wspomina swój egzamin...tak więc ile ludzi tyle charakterów, słowem kto ci
        się trafi i jaki to tylko zależy od szcześcia
        • mchopka Zdałam za pierwszym razem 15.01.07, 18:41
          Sama w to nie wierzę
          • Gość: stella Re: Zdałam za pierwszym razem IP: *.it-net.pl 15.01.07, 22:05
            To gratulacje ;-)) i szerokiej drogi!
            • Gość: linia frontu Re: Zdałam za pierwszym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:11
              Eeee, nie no to gratulacje, kierowco!
              Też bym chciała być po wszystkim:)
              • Gość: ada Re: Zdałam za czwartym podejście i mile wspominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:24
                Dla mnie nie mnie nie ma znaczenia dobry kierowca z każdym egzaminazorem
                powinien umieć jeźdić. to głupota dobry czy zły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka