mchopka 12.01.07, 16:21 W poniedziałek czeka mnie egzamin w na prawko w Lublinie, gdzie robiłam także kurs. Czy ktoś ma wiedzę na temat, jacy są egzaminatorzy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stella Re: Egzamin w Lublinie IP: *.it-net.pl 12.01.07, 16:54 poszukaj w wyszukiwarce byl juz taki watek.ciezko powiedziec "jacy sa". ja tam zle wspominam swoje egzaminy w Lublinie no ale w koncu zdalam i to najwazniejsze.No i uwazaj na stop przy drugim rondzie kolo makro.Tam jest znak stopu ale nie ma linii zatrzymania.Kiedys sie zatrzymalam ale egzminator uznal ze zatrzymalam sie "za wczesnie" no i dziekuje przesiadamy sie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Egzamin w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 14.01.07, 09:00 ja zdawałam dwa razy i dwa razy trafiłam na tego samego egzaminatora, który był bardzo miły i sympatyczny. w czasie jazdy po mieście niesteresował mnie jakoś zbytnio, nawet zamieniliśmy parę słów co rozładowało trochę atmosferę. moja koleżanka też trafiła na milutkiego (choć oblała, ale to jej wina), a za to jeszcze jedna koleżanka trfiła na pana delikatnie mówiąc niemiłego... i bardzo źle wspomina swój egzamin...tak więc ile ludzi tyle charakterów, słowem kto ci się trafi i jaki to tylko zależy od szcześcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Zdałam za pierwszym razem IP: *.it-net.pl 15.01.07, 22:05 To gratulacje ;-)) i szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Zdałam za pierwszym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:11 Eeee, nie no to gratulacje, kierowco! Też bym chciała być po wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zdałam za czwartym podejście i mile wspominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:24 Dla mnie nie mnie nie ma znaczenia dobry kierowca z każdym egzaminazorem powinien umieć jeźdić. to głupota dobry czy zły. Odpowiedz Link Zgłoś