Gość: karolla Dobry instr. okolice Mikolowa-moze ktos polecic IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 15:49 no wlasnie:)jestem z Ślaska a dokladnie z okolic Mikolowa. moze mi ktos polecic jakiegos dobrego instruktora?? moze byc z Mikołowa, Tychów lub Łazisk. z gory bardzo dziekuje poniewaz chce sie zapisac na prawko ale nie wiem do jakiego osrodka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal POZNAN- instruktorzy IP: *.eastwest.com.pl 16.10.08, 18:55 polecam instruktora Marcina z test-drive.pl. Perfekcyjnie przygotowuje zarowno do teorii jak i praktyki, wymagający ale przy tym spokojny, potrafi do kazdego podejsc indywidualnie (wiem bo kilku znajomych juz u niego zdawalo i wszyscy byli zadowoleni) . Odpowiedz Link Zgłoś
muniah Re: POZNAN- instruktorzy 28.12.10, 17:32 POLECAM pana PIOTRA ROSZAKA Z ATUTU! W ciągu 5 lat robiłam dwukrotnie cały kurs w różnych ośrodkach w Poznaniu. Wybrałam lekcje w z Panem Piotrem z polecenia koleżanki! i to był strzał w 10!! mega sympatyczny, bardzo dokładnie wszystko tłumaczy, świetnie zna przepisy, potrafi odpowiedzieć na każde pytanie - spokojnie i fachowo! jeżdżąc po mieście ćwiczy trudne manewry pokazując jakie mogą nas spotkać sytuacje i jak z nich wybrnąć! Rondo to dla mnie teraz pestka! nie uczy na sposoby i systemy, które nie sprawdzają się na placu! acha Pan Piotr jest pasjonatem ma nwet własną stronkę ;) www.naukajazdy-poznan.eu/ - chyba najbardziej zasobne źródło wiedzy na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuuunia1 Szczecin- Etynkowski 26.10.08, 18:00 Polecam tą szkołę jazdy, ja tam robiłam tylko jazdy dodatkowe z Dominiką i lepiej mi wszystko powiedziała niż mój instruktor przez 30h i kilka godzin dodatkowych. Słyszałam też że bardzo dobrym instruktorem jest pan Jurek Z tej samej szkoły. Mój brat brał u niego godziny dodatkowe i zdał zaraz egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Legionowo IP: *.ip-point.pl 29.10.08, 12:24 Ja mam dobre doświadczenia z mojego kursu uczył mnie Jankowski Piotr ze szkoły w Legionowie mogę z czystym sumieniem go polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaa Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.08, 00:21 wrocław- pan Marek Flisowski, szkola jazdy autofan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgo-sia77 Kielce 10.11.08, 14:24 Szkoła Jerzy Frąk Kielce Karczówkowska instruktor p.Leonard Nieradziński zdałam za 1 razem .polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarnosky instruktor Warszawa (radarowa, odlewnicza) 29.01.09, 08:24 Robert 880-381-288 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: instruktor Warszawa (radarowa, odlewnicza) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 19:35 A ja sie uczylam u pana Grzesia na Tarchominie. Jazdy doszkalające super skutecznie. Polecam. Tel 508 211 272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: instruktor Warszawa (radarowa, odlewnicza) IP: 212.2.101.* 05.06.09, 16:11 Czyżby Pan Grzesio był bezrobotny , ze tak sie reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: instruktor Warszawa (radarowa, odlewnicza) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 16:47 Pan Grześ to chyba bezrobotny :) Nie polecam..Chwalipięta i tyle.. Wiecej gada niż uczy,,Szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 16.02.09, 14:29 Kazimierz Kaczor, Legnica Polecam serdecznie, z całej siły. Odpowiedz Link Zgłoś
frida.lyngstad Lubin, dolnośląskie 11.05.14, 17:00 Henryk Bolesławski, OSK Moto As (www.motoas.info) Wymagający, cierpliwy, uczy jeździć w prawdziwych sytuacjach życiowych, nie tylko pod egzamin, tłumaczy dlatego taki i taki manewr trzeba wykonać w taki i taki sposób. Czasem też rozrysowuje, jak ktoś jest niekumaty (np. ja ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
e-go Kraków - Speed 23.02.09, 08:34 no i oczywiście pan Boguś :))) jest instruktorem z prawdziwgo zdarzenia uczył, uczył, aż nauczył - egzamin zdany :) a łatwym uczniem nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwatasia K R A K Ó W - K L A S A 12.03.09, 18:38 wszem i wobec, polecam ajk w temacie, nie ma co, jakbym tam jezdiła cały kurs - nie brałabym dodatkowych Artek ma ludzkie podejscie do kursanta a zdawalnośc wysoka, znam dwie osoby które zdały za 1wszym razem, jedna kilka dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Warszawa - Krzysztof Ptaszek IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 15:49 Jak dla mnie zdecydowanie Krzysztof Ptaszek, z którym jeździłam, w Warszawie w Zielonym Listku. Od niedawna Krzysztof mam własną szkołę, a znając jego metody nauczania, mogę Wam ją z czystym sumieniem polecić www.auto-driver.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona P. Zbyszek ze szkoły Auto-Kadet Wawa IP: *.waw.cdp.pl 17.03.09, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna i zła Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.merinet.pl 20.05.09, 16:06 Polecam Pana Andrzeja z Piaseczna.Teraz z nim jeżdżę i wart jest polecenia tym, którzy tak jak ja zdają po raz kolejny. Świetnie tłumaczy, jest cierpliwy.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata.N. Szczerze polecam instruktora p. Marcina Jurzyka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:58 Opowiem moją historię: Dwa miesiące temu zdawałam prawo jazdy i nie powiem nie było łatwo. Kurs wykupiłam w szkole "cztery kółka" w Warszawie, której nie polecam...instruktor z tej szkoły niczego nie potrafił nauczyć i tym samym oblałam pierwszy termin egzaminu praktycznego. Potem otrzymałam namiary od koleżanki na sprawdzonego instruktora, żeby wykupić parę godzin doszkalania. Zadzwoniłam i umówiłam się. Od samego początku zrobił na mnie ogromne wrażenie, wszystko wyjaśnij, pokazał, nie krzyczał tylko tłumaczył z uśmiechem na twarzy:). Był wyrozumiały, pokazał mi wszystkie trasy na które kierują egzaminatorzy na egzaminie, zwrócił uwagę na najbardziej newralgiczne punkty(gdzie najczęściej i na czym oblewają). Szczerze dowiedziałam się więcej na tych paru godzinach niż na całym kursie!!!!I jaki jest efekt??? zdałam za drugim razem bez problemu... zaraz po jazdach doszkalających u p. Marcina Jurzyka ( wcześniej jeździł w Imolii). Naprawdę polecam, bo to specjalista! Jeżeli ktoś chciałby namiary np. numer tel. to mogę użyczyć na prv(mój mail - becik_n@email.com) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Warszawa IP: *.acn.waw.pl 29.05.09, 11:16 Silver, p. Staszek - rewelacyjny, spokojny, megacierpliwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.aster.pl 04.06.09, 10:53 Szcerze polecam p.Marka z osk KOS warszawa, to dzieku Niemu zdalam egzamin.Dzieki Jego cierpliwosci, zyczliwosci i naprawde Mu dziekuje. Szczerze polecam p.Marka Jego tel. to.602674123-mozna sie z Nim umowic, jezdzi wszystkimi trasami egzaminacyjnymi, ja jezdzilam glownie po Bemowie i nauczyl mnie wszystkiego. Natomiast wczesniej jezdzilam z p.Januszem G.z OSK Komorow,ktory jezdzil ze mna glownie prosto, trasami Komorow,Podkowa Lesna Pruszkow i niczego mnie nie nauczyl.Jego nie polecam.Jak najdalej od Pana Janusza G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cameo Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:40 Ja polecam Pana Zbigniewa.. super gość dzieki któremu zdalam prawko za pierwszym razem. :)) jezdzi wszytskimi trasami egzaminacyjnymi, ja mialam okazje trenowac przy Radarowej. szczerze polecam Pana Zbigniewa. cierpliwy i skuteczny profesjonalista. nr: 503 801 159 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 16:44 A ja polecam w Jastrzębiu Zdroju p.Michała Guzowskiego, nauczyciel z zawodu instruktor z zamiłowania.Zdałem za pierwszym razem a za jazdami tesknię było super.Od wrzesnia ma swój własny ośrodek OSK Guzio.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ananasek89 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 20.12.09, 22:21 ja polecam z czystym sumieniem pana dariusza chestkowskiego z okolic czarnkowa i nie tylko ja bo inne dziewczyny z naszego regionu zapewne też.Jest cierpliwy,wyrozumiały i bardzo dobrze tłumaczy,zdawalność kursantów ma naprawde bardzo dobra i opinie w okolicy równiez jedna z najlepszych szkół mw powiecie czarnkowsko-trzcianeckim!!!dojezdża równiez do kursantów w Poznaniu!!!numer do Pana Darka to 510 956 000 i osobiscie dziękuje Panu za wyrozumiałosc i cierpliwośc mi okazana i za całą wiedze ;)pozdrawiam i szczerze polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.kei.sggw.waw.pl 09.06.09, 16:40 Mogę polecić wszystkim poszukującym DOBREGO INSTRUKTORA - ERYKA GOSA. Jest to najlepszy instruktor z jakim jeździłam (niestety było ich kilku). :) Dopiero kiedy zaczęłam z Nim jeździć zaczęłam z chęcią chodzić na jazdy, czuję się coraz pewniej za kierownicą. Eryk cierpliwie tłumaczy, powtarza i przede wszystkim nie tworzy stresującej atmosfery podczas jazdy:) Oczywiście omawia błędy, udziela wielu cennych wskazówek - jak je eliminować i jeśli jest taka możliwość - jak ich unikać. Jest też fajnym facetem z którym można pożartować, dzięki czemu nauka jazdy z Nim jest przyjemna i na luzie, ale rzecz jasna wszystko odbywa się pod czujnym okiem instruktora. Cenię sobie jego rady, które zarówno na egzaminie jak i w życiu bardzo się przydają. ERYKA znajdziecie pod nr tel. 694-985-312 (nr jest ujawniony za zgodą właściciela) :) Gorąco POLECAM, Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim którzy uczą się jeździć lub mają takie plany. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.07.09, 16:19 BYTOM- OSK MAXeL KRZYSZTOF WARZYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 09:56 Marek Dobrowolski OSK 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:24 ja mogę polecic instruktora pana Rysia z www.doszkalanie.eu naprawdę super instruktor fajnie tłumaczy jest cierpliwy znający się na tym co robi polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
superagora83 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 28.09.09, 18:41 Uważam, że jeśli się komuś poleca konkretną auto szkołę, to przede wszystkim ze względu na instruktorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolw Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.aster.pl 28.09.09, 23:10 Ja mogę polecić p. Witka ze szkoły MAG na Bródnie. Wspaniały człowiek, wszystko dokładnie tłumaczy, bardzo cierpliwy, z dużą wiedzą. Poza tym bardzo przyjemna i luźna atmosfera. Zostałam naprawde bardzo solidnie przygotowana do egzaminu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
admin_bis Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 03.10.09, 12:57 Robiłem tam kurs na A i zdecydowanie mogę polecić trzech instruktorów z którymi miałem kontakt czyli na placu Paweł i Rafał a na miasto wyjeżdżałem z Darkiem i jazdę na miasto naprawdę polecam z nim egzaminator na koniec miał takie same uwagi jak Darek, ale egzamin zaliczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Warszawa Centrum Zielony Listek IP: 217.98.88.* 15.11.09, 22:23 Ja mogę polecić p. Andrzeja ze Szkoły Zielony Listek (Warszawa Centrum) Jestem właśnie po zdanym egzaminie:)))) Polecam za spokój i opanowanie, cierpliwe tłumaczenie aż do skutku:) Tel. kontaktowy (za zgodą właściciela): 728199648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Szczecin: "Driver" i "Emar" IP: *.inet.pl 16.11.09, 14:56 Polecam gorąco p. Andrzeja z "Drivera", miałam u niego jazdy dodatkowe, wymagający, ale b. dobry instruktor, każdy malutki błędzik wytknie, przemagluje,a co najważniejsze do egzaminu wzorowo przygotuje! Kształciłam się w "Emarze", polecam p. Waldka, również wymagający, dobry instruktor oraz p. Marcina (b. dobrze uczą kierowania autem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Szczecin EFEKT IP: *.182.73.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 15:01 Zanim zdałam egzamin w WORD - a trochę to trwało, bo udało mi się dopiero za czwartym razem, jeździłam w kilku szkołach. Dopiero jak trafiłam do nauki jazdy EFEKT przy Bazarowej poczułam się pewnie w aucie. Tak naprawdę dzięki wskazówkom p. Wojtka udało mi się zdać egzamin. To bardzo dobry instruktor, świetnie tłumaczy i posiada anielską cierpliwość. Naprawdę polecam niezdecydowanym:)Nauka jazdy EFEKT najlepsza w Szczecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szczecin EFEKT IP: 62.69.252.* 14.03.13, 10:45 "efekt' w szczecinie,to beznadziejna szkoła jazy,upadająca.na wszystkich forach własciciel sam sobie pisze pozytywna komentarze.prawda jest taka ,że są zle zorganizowani,odwołuja lekcje,samochód sypiący się ,organizacji zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta 333 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.chello.pl 16.11.09, 21:38 Warszawa: Jacek 502290290 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 21:52 Polecam we Wrocławiu Pana Zdzisława Sengera ze szkoły Auto-Fan. Niesłychanie skuteczny, a przy tym ujmujący i sympatyczny instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steinbock Kraków IP: *.146.159.180.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.09, 21:04 Polecam szkołę STACH, a w niej instruktora GRZEGORZA. Mam 40 lat, jestem gadatliwa i straszny ze mnie nerwus, a mimo to mój cierpliwy instruktor wytrzymał ze mną wiele godzin, w bardzo miłej atmosferze uczył mnie jeździć i tłumaczył wszystko do skutku. Bardzo grzeczny i kulturalny, ale jak było trzeba, to umiał ochrzanić za przekroczenie prędkości i inne przewinienia. I o to chodzi! :-) Dwa dni temu zdałam egzamin (bez błędów), a teraz spokojnie czekam na prawko i nie będę się bała jeździć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Wrocław - Motomaniak - Pan Mariusz IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.11.09, 18:21 We Wrocławiu najlepszym instruktorem jest Pan Mariusz ze szkoły MOTOMANIAK. Cierpliwy, kompetentny a przy tym zabawny!! Polecam w 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nzwmsttk Re: Warszawa- MAG- Pan Witek IP: *.chello.pl 21.11.09, 19:34 Polecam p. Witka z ośrodka MAG w Warszawie (Bródno). Wszystko dobrze wytłumaczy, bardzo cierpliwy, przy tym dość wyluzowany. Super atmosfera. Egzamin zdany! Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Warszawa 01.12.09, 23:58 mój były instruktor jest THE BEST,ale imienia i nazwiska tu nie napisze,nie che robic mu darmowej reklamy,on mi za to nie płaci,ale jakby co moge dac na niego namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Warszawa- MAG vs Linia IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 19:02 Pana Witka nie znam, za to Pani Ania jest rewelcyjna:) brałam u niej doszkalające, w krótkim czasie nauczyła mnie jezdzic jak nalezy i to bezstresowo:) dzisiaj odebrałam prawko:) Wcześniej uczyłam się w "Linii" na Gocławiu i nie jestem zadowolona z praktyki. Uczył mnie młody facet (Patryk B.) i w ostateczności nie nauczył mnie w zasadzie niczego poza dynamiką jazdy. Za każdym razem byłam niesamowicie zestresowana, ponieważ nie wiedziałam co mam robić jako kierowca. Teraz sądzę, ze dążył on do tego, zeby tylko wziąc od niego doszkalające... i tak niestety zrobiłam;/ Na doszkalających gadał sobie przez telefon, zostawiał mnie samą na pl. manewrowym, masakra. Na nauce jeszcze potrafil wysiasc z samochodu,powiedziec "zaraz wracam" po czym wracal po 15 min z 'czarujacym' usmiechem, tłumaczac sie, ze musial cos zalatwic......Za każdym razem konczyliśmy zajecia 10 min przed czasem. Myślałam,ze tak jest wszedzie, ale pozniej w MAG-u dowiedzialam sie, ze jednak nie...;/ Przepraszam, ze tak sie rozpisuje na ten temat, ale czuję sie oszukana i chciałabym żeby inni unikneli tego typu manipulacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Mysłowice 17.12.09, 15:01 Jeślio ktoś chce dobrego i fajnego instruktora z Wawy to zapraszam na priv. belcia26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Prawo jazdy- Mysłowice IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 21:43 Polecam wszystkim prawo jazdy w OSK KAMA bardzo fajni instruktorzy ja wiem o tym bo tak zostałam przygotowana że zdałam egzamin za 1 razem także polecam!!! Warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Bielsko-Biała --> OSK AUTKO IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 21:10 Gdyby ktoś się zastanawiał nad wyborem instruktora w Bielsku to szczerze polecam pana Bogdana z 'Autka'. Potrafi wytłumaczyć wszystko i to każdemu (bo skoro mnie wytłumaczył...;)) Najspokojniejszy człowiek pod słońcem, naprawdę świetnie uczy; dzięki niemu zdałam egzamin. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś