kadfael 18.02.07, 14:46 Czy Wasz instruktor w trakcie nauki jazdy po łuku siedzia samochodzie, czy wychodzi i nadzoruje z zewnątrz? I jak jest potem na egzaminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beobachterin Re: Łuk IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 15:03 Na egzaminie egzaminator jest na zewnatrz. U mnie na kursie roznie bywalo, najczesciej instruktor siedzial jednak w srodku. Jak - na poczatku - jechalam rowno po slupkach - to nie trzeba bylo wysiadac, zeby zauwazyc, ze cos jest nie tak, a w srodku mogl mi udzielic paru rad. Potem bylo si, zaczynalismy jazdy zawsze od luku, pare prob i na miasto :) Na koncu to luk bym prawie z zamknietymi oczami mogla robic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Łuk 18.02.07, 15:29 Wysiada, wysiada. Obżera się kanapką... widowisko jak z kiepskiego horroru:), chyba, że jest zimno, to nie mam serca go wyganiać, ale na zewnątrz lepiej można obserwować tor jazdy, a potem rzetelniej skrytykować, więc egzaminator też będzie na zewnątrz, podobno:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasibrzuch Re: Łuk IP: *.aster.pl 18.02.07, 21:04 Kanapką, mam nadziej, że nie z tuńczykiem i cebulą :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Trochę mi się pokiciało:) 18.02.07, 22:05 Nie, nie, jego kanapki zawsze tak jakoś ładnie pachną, zabrałabym:). Ja tylko dodam, że to nie proces konsumpcji jest widowiskiem, jak z kiepskiego horroru, tylko moja jazda pasem ruchu!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atizylak Re: Łuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:39 Jak ja jeździłem łuk to instruktor siedział w kanciapie z innymi instruktorami i browary obalali. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Łuk 18.02.07, 21:01 na egzaminie jedziesz sama. egzaminator jest poza autem Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Łuk 18.02.07, 21:22 Mój instruktor różnie. Za pierwszym razem tylko chyba jechał ze mną na łuku a tak to zawsze jeżdżę po placu sama. A na egzaminie to egzaminator jest na zewnątrz śledzi każdy ruch kół!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacka Re: Łuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:14 Napocztku moj instruktor siedzial w samochodzie pozniej juz zawsze na zewnatrz.Egzaminator tylko na miescie siedzi w samochodzie ,na placu obserwuje kazdy ruch!ja wczoraj zdawalam i zdalam za pierwszym raze i jestem prze szczesliwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Łuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 09:40 Na początku nauki siedział w środku by udzielić mi informacji. Później wychodził na zewnątrz i patrzył jak jeżdże. Łuk miałam opanowany. Egzaminator jest na zewnątrz, a w moim przypadku szeł za autem i dokładnie przyglądał się czy przypakiem nie najadę na linię Odpowiedz Link Zgłoś