madzia.7 15.03.07, 12:51 Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego instruktora z Ciechanowa. Kurs juz mam za soba, z tym ze robilam go w innym miescie a teraz bede musiala zdawac w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 13:14 tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=3157 Kiedyś trafiłem na tą stronke , potrzebować bedziesz bardzo dobrego instruktora żeby zdać. Podejrzanie niska zdawalność w takim małym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa5 Re: Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.07, 13:39 zdawalność nie odbiega od krajowej "średniej", a artykuł z 2005 roku -od tego czasu wiele się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 14:16 Skąd masz informacje o krajowej "średniej" ? Chyba sama ją wymyśliłaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Ciechanow 15.03.07, 15:46 o kurcze! To moze lepiej zmienie na Ostrołeke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:00 hej jeśli chcesz dobrego instruktora to idż do pana Bogdana jak chcesz do niego namiary to napisz do mnie na gg 9136891 napewno nie będziesz żałować bo to świetny instruktor bardzo dobrze uczy ma duże doświadczenie jest bardzo fajny i bardzo cierpliwy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:05 aha i wcale ciechanów nie jest taki straszny jak umiesz jeździć to nie masz się czego bać najlepiej iść na egzamin na 8 rano musze się pochwalić że zdałam za 1 razem miasto nie jest wcale duże i bardzo przyjemnie się jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 21:15 dlaczego na 8 rano najlepiej iść na egzamin ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:18 jeszcze jedno ten artykół niewiem czy zauważyliście jest z 2005 roku od tamtej pory troche się zmieniło i tego co wiem zdawalność wynosi 35 % przynajmniej jeszcze niedawno tyle wynosił a egzaminatorzy wcale nie są tacy straszni jak niektórzy opowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:20 bo rano jest mniejszy ruch i egazminatorzy są jeszcze w dobrych chumorach ;) aha i niemoża brać egzaminu we wtorki i piątki bo to dni targowe ogromny ruch więc po co ryzykować że ci wyskoczy jakiś niezrównoważony pieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 24.03.07, 22:44 Jedna warszawianka pisała że zdawała tam 10 razy i jeszcze próbuje zdać Chociaż ktoś pisał że łatwe miasto i zdał od razu. Wiele zależy od szczęścia , na jakiego egzaminatora trafisz.Napisz co wybrałaś bo minał ponad tydzień :P A z tymi egzaminatorami przez rok niewiele mogło się zmienić .Może jeden odszedł na emeryture .Niska zdawalność nawet te 35% jakby było na takie małe miasteczko.Czym tu się chwalić.Czyżby samych ciechanowian przepuszczali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioter Re: Ciechanow IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.03.07, 22:29 Mam pytanie ile się czeka na termin egzaminu w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Ciechanow 26.03.07, 12:07 Zdecydowałam się że jeszcze raz podejdę w Koszalinie.. Jak nie zdam to w później będę próbować w Ostrołęcę... To wszystko przez przeprowadzkę...inaczej dalej probowałabym w Koszalinie bo tu się uczyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
iksmd Re: Ciechanow 11.04.07, 14:05 Ja zdawalam poltora roku temu - mnostwo osob oblewali i wowczas zdawalnosc byla nizsza niz w Warszawie. A miasto male - ale mnostwo jednokierunkowych i rowerzystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 26.03.07, 10:18 (0-23) 673-57-00 Zadzwoń i spytaj się. Chociaż dla znajomych spod lady wyciągną termin 1 tydzień. www.word.ciechanow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:02 teraz czeka się niecały miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Ciechanow IP: 46.22.170.* 14.04.14, 20:23 witam interesuje mnie adres w ciechanowie ul,Płońska 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linzy Re: Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:24 Znowu jakis Ciechanow :/ ludzie w takiej miescinie to bulka z maslem zdac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piekarz Re: Ciechanow IP: *.chello.pl 11.04.07, 21:37 To nigdy nie jest bulka z maslem. To moze byc mala buleczka z cienka warstwa masla, JEZELI dobrze znasz miasto, w ktorym chcesz zdawac (bo niewatpliwie brak tramwajow, powazniejszych rond niz te z trojkatem "Ustap pierwszenstwa" to plusy mniejszych miast!). Kandydatowi moze sie jednak ta bulka niezdrowo odbic, jesli nie pozna DOBRZE wybranego miasta przed egzaminem... Naprawde DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ciechanow 11.04.07, 21:52 Taaa, można się nieźle przejechać na nieznajomości, a bułka jakoś zawsze spada masłem do dołu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: Ciechanow 12.04.07, 07:27 Gość portalu: Linzy napisał(a): > Znowu jakis Ciechanow :/ ludzie w takiej miescinie to bulka z maslem zdac! 23 kwietnia ja będę zdawać drugi raz w Szczecinie a mój brat pierwszy raz w Ciechanowie... ciekawe, kto z nas pierwszy zdobędzie dokument:-) W Ciechanowie, choć to niby taka dziura zdawalnosć jest dość słaba, może egzaminatorzy w ten sposób rekompensują sobie to, że to nie W-wa? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock Cafe Re: Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 11:30 małe miasto, dwa małe ronda, kilka przejazdów kolejowych, ostatnio lekko zakorkowane z powodu remontów dróg i wiaduktu, dużo rowerzystów, ulic jednokierunkowych, a zasady egzaminowania takie same i powody dla których się nie zdaje takie same jak w całym kraju. Wczoraj obserwowałem przypadkowo plac na którym się zdaje egzamin i widziałem kilka osób które nie mogły poradzić sobie z podniesieniem maski w samochodzie...Wiele egzaminów kończyło się właśnie na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.04.07, 12:26 Imola organizuje wyjazdy do Ciechanowa i Łomży dla swoich kursantów, czy ktoś się wypowie ile osób w taki sposób zdało.Chodzi mi głównie o Ciechanów.Czy to na tym polega że jedzie sie do Ciechanowa w jedną sobotę doszkolić się z instruktorem po Ciechanowie a następny wyjazd żeby zdawać w Word ? Odpowiedz Link Zgłoś