15.03.07, 12:51
Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego instruktora z Ciechanowa. Kurs
juz mam za soba, z tym ze robilam go w innym miescie a teraz bede musiala
zdawac w Ciechanowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 13:14
      tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=3157
      Kiedyś trafiłem na tą stronke , potrzebować bedziesz bardzo dobrego instruktora żeby zdać. Podejrzanie niska zdawalność w takim małym mieście.
      • Gość: tsa5 Re: Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.07, 13:39
        zdawalność nie odbiega od krajowej "średniej", a artykuł z 2005 roku -od tego
        czasu wiele się zmieniło.
        • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 14:16
          Skąd masz informacje o krajowej "średniej" ?
          Chyba sama ją wymyśliłaś :P
          • madzia.7 Re: Ciechanow 15.03.07, 15:46
            o kurcze! To moze lepiej zmienie na Ostrołeke
            • Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:00
              hej jeśli chcesz dobrego instruktora to idż do pana Bogdana jak chcesz do niego
              namiary to napisz do mnie na gg 9136891
              napewno nie będziesz żałować bo to świetny instruktor bardzo dobrze uczy ma duże
              doświadczenie jest bardzo fajny i bardzo cierpliwy
              pozdrawiam
              • Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:05
                aha i wcale ciechanów nie jest taki straszny jak umiesz jeździć to nie masz się
                czego bać najlepiej iść na egzamin na 8 rano musze się pochwalić że zdałam
                za 1 razem miasto nie jest wcale duże i bardzo przyjemnie się jeździ
                • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.03.07, 21:15
                  dlaczego na 8 rano najlepiej iść na egzamin ? :)
                • Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:18
                  jeszcze jedno ten artykół niewiem czy zauważyliście jest z 2005 roku od tamtej
                  pory troche się zmieniło i tego co wiem zdawalność wynosi 35 % przynajmniej
                  jeszcze niedawno tyle wynosił a egzaminatorzy wcale nie są tacy straszni jak
                  niektórzy opowiadają
                  • Gość: milcia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:20
                    bo rano jest mniejszy ruch i egazminatorzy są jeszcze w dobrych chumorach ;) aha
                    i niemoża brać egzaminu we wtorki i piątki bo to dni targowe ogromny ruch więc
                    po co ryzykować że ci wyskoczy jakiś niezrównoważony pieszy
                    • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 24.03.07, 22:44
                      Jedna warszawianka pisała że zdawała tam 10 razy i jeszcze próbuje zdać
                      Chociaż ktoś pisał że łatwe miasto i zdał od razu. Wiele zależy od szczęścia , na jakiego egzaminatora trafisz.Napisz co wybrałaś bo minał ponad tydzień :P
                      A z tymi egzaminatorami przez rok niewiele mogło się zmienić .Może jeden odszedł na emeryture .Niska zdawalność nawet te 35% jakby było na takie małe miasteczko.Czym tu się chwalić.Czyżby samych ciechanowian przepuszczali ?
                      • Gość: Pioter Re: Ciechanow IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.03.07, 22:29
                        Mam pytanie ile się czeka na termin egzaminu w Ciechanowie
                      • madzia.7 Re: Ciechanow 26.03.07, 12:07
                        Zdecydowałam się że jeszcze raz podejdę w Koszalinie.. Jak nie zdam to w
                        później będę próbować w Ostrołęcę...
                        To wszystko przez przeprowadzkę...inaczej dalej probowałabym w Koszalinie bo tu
                        się uczyłam...
                        • iksmd Re: Ciechanow 11.04.07, 14:05
                          Ja zdawalam poltora roku temu - mnostwo osob oblewali i wowczas zdawalnosc byla
                          nizsza niz w Warszawie.

A miasto male - ale mnostwo jednokierunkowych i rowerzystow
    • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 26.03.07, 10:18
      (0-23) 673-57-00 Zadzwoń i spytaj się.
      Chociaż dla znajomych spod lady wyciągną termin 1 tydzień.
      www.word.ciechanow.pl/
      • Gość: milunia Re: Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:02
        teraz czeka się niecały miesiąc
        • Gość: ralf Re: Ciechanow IP: 46.22.170.* 14.04.14, 20:23
          witam interesuje mnie adres w ciechanowie ul,Płońska 17
    • Gość: Linzy Re: Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:24
      Znowu jakis Ciechanow :/ ludzie w takiej miescinie to bulka z maslem zdac!
      • Gość: Piekarz Re: Ciechanow IP: *.chello.pl 11.04.07, 21:37
        To nigdy nie jest bulka z maslem.
        To moze byc mala buleczka z cienka warstwa masla, JEZELI dobrze znasz miasto, w
        ktorym chcesz zdawac (bo niewatpliwie brak tramwajow, powazniejszych rond niz te
        z trojkatem "Ustap pierwszenstwa" to plusy mniejszych miast!).
        Kandydatowi moze sie jednak ta bulka niezdrowo odbic, jesli nie pozna DOBRZE
        wybranego miasta przed egzaminem...
        Naprawde DOBRZE
        • linia.frontu Re: Ciechanow 11.04.07, 21:52
          Taaa, można się nieźle przejechać na nieznajomości, a bułka jakoś zawsze spada
          masłem do dołu, co?
      • basia_11 Re: Ciechanow 12.04.07, 07:27
        Gość portalu: Linzy napisał(a):

> Znowu jakis Ciechanow :/ ludzie w takiej miescinie to bulka z maslem zdac!

23 kwietnia ja będę zdawać drugi raz w Szczecinie a mój brat pierwszy raz w
        Ciechanowie... ciekawe, kto z nas pierwszy zdobędzie dokument:-)
        W Ciechanowie, choć to niby taka dziura zdawalnosć jest dość słaba, może
        egzaminatorzy w ten sposób rekompensują sobie to, że to nie W-wa?

pozdrawiam
        Basia
        • Gość: Rock Cafe Re: Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 11:30
          małe miasto, dwa małe ronda, kilka przejazdów kolejowych, ostatnio lekko
          zakorkowane z powodu remontów dróg i wiaduktu, dużo rowerzystów, ulic
          jednokierunkowych, a zasady egzaminowania takie same i powody dla których się
          nie zdaje takie same jak w całym kraju. Wczoraj obserwowałem przypadkowo plac na
          którym się zdaje egzamin i widziałem kilka osób które nie mogły poradzić sobie z
          podniesieniem maski w samochodzie...Wiele egzaminów kończyło się właśnie na placu.
          • Gość: odwołujący się Re: Ciechanow IP: *.aster.pl 15.04.07, 12:26
            Imola organizuje wyjazdy do Ciechanowa i Łomży dla swoich kursantów, czy ktoś się wypowie ile osób w taki sposób zdało.Chodzi mi głównie o Ciechanów.Czy to na tym polega że jedzie sie do Ciechanowa w jedną sobotę doszkolić się z instruktorem po Ciechanowie a następny wyjazd żeby zdawać w Word ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka