Dodaj do ulubionych

Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie

19.03.07, 12:36
Na dniach zamierzam zapisać sie na kurs prawa jazdy. Ponieważ dużo pracuję,
jestem ograniczona czasowo i zależy mi aby mieć szkołę w miarę blisko domu.
Jest taka własnie i nazywa się High, ma siedzibę na ul. Chwaliszewo. Czy ktoś
może powiedzieć cokolwiek o tej szkole? o instruktorach, samochodach,
zajęciach itd. Na swojej stronie piszą oczywiście o sobie w samych
superlatywach a mi chodzi o opinie "z życia wzięte" Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:28
      ja własnie skończyłem tam zajecia teoretyczne. Wszystkie trawją okolo 2 godzin,
      tylko pierwsza pomoc trwa 4 godziny, ale na prawde bardzo ciekawie prowadzona,
      przez sanitariusza :)
      Prowadzcy odpowidaja na pytania, ciekawie prowadzą zajęcia. nie są to
      bezsensowne filmiki, tylko opowiadają co i jak!
      Co do jazdy to nie wiem, dziś zaczynam dopiero. Podziele sie wrazeniami jak
      wroce.
      • ela-ruda Re: Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie 20.03.07, 09:38
        Super, w takim razie czekam na wieści. Dzieki!
        • Gość: ala Re: Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie IP: *.icpnet.pl 21.03.07, 11:09
          na tym forum znajdziesz kilka watków o high są rózne
          • Gość: abc Re: Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:46
            miałem dwie jazdy już! Jak dla mnie na razie rewelacyjnie! Tłumacza spokojnie,
            nie krzycza! Ogolnie to w samochodzi panuje mila atmosfera, az chce sie
            jezdzic!! 2 godzinki zlatuja bardzo szybko za kierownica!!
    • commonfruit Re: Poznań: OSK HigH na Chwaliszewie 17.08.18, 20:09
      PROSZĘ WAS NIE OSK HIGH

Kilka rzeczy za nim zapiszesz się do O.S.K High w Poznaniu :
      -nieporównywalnie wysokie koszty
      -jeśli się rozchorujesz w dzień jazdy nie licz na wyrozumiałość każą ci zapłacić 150 zł za 2 godziny jazdy kat A2 i chyba 200 zł za kat. B
      -kurs zajmie bardzo długo , kilkudniowe odstępy nawet jeśli umówisz się miesiąc wcześniej , na moje pytanie dlaczego tak jest odpowiedziano mi " bo instruktorzy są zajęci różnymi rzeczami i kursantów mamy dużo " nie macie za dużo kursantów tylko za mało instruktorów i złe podejście
      -na wykładach nie nauczysz się niczego, stracone kilka godzin z mojego życia
      -utajanie informacji np. ewidencji przebiegu pojazdu

Dziękuję O.S.K za zmuszenie mnie do płacenia 150 zł , zwrot 1169 zł z 1900 zł po zrezygnowaniu z kat. B i robienia problemów na każdym możliwym etapie naszych relacji.

NIE ZAPISUJCIE SIĘ DO TEJ SZKOŁY
      To są po prostu złodzieje mają zupełnie gdzieś kursantów jedyne co ich interesuje to pieniądze , nie wiem skąd mają takie rankingi ale nic za tym nie idzie proszę nie zapisujcie się tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka