Gość: niezdecydowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:05 Który polecacie i dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: osk DUKAT czy HIGH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:18 chodzi Ci o Poznań?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: osk DUKAT czy HIGH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:07 na temat High nie moge sie wypowiedziec, ale bylam kursantka OSK Dukat, ogolnie nie moge narzekac, mila atmosfera, instruktorzy takze, ale niektorzy troche skracaja czas kursanta(jazdy)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: osk DUKAT czy HIGH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:20 ja jestem w high. jestem bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: osk DUKAT czy HIGH??? IP: *.icpnet.pl 01.06.07, 23:48 High - polecam - wszystko jak należy,profesjonalna organizacja kursu i zajęc. Mili, cierpliwi instruktorzy..Pozdrawiam!M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanliniifrontu poZnan jest glupi IP: *.chello.pl 02.06.07, 01:24 poznaniacy to idioci i maja mase kompleksow non stop zazdroszcza Warszawie a ja zdalem prawko za 4 razem i to na Bemowie (dzielnica stolicy wy tępe pyrusy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia.frontu Re: poZnan jest glupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 06:31 Jak tak mówisz, to się ze mną nie utożsamiaj. Pijany jesteś. Ezoteryczny Poznań:). Ale to nie Ty, bo ty jesteś *aster.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: poZnan jest glupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 06:34 A nie, jednak *chello. Przypomniało mi się, że miałeś podejrzany IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka Re: poZnan jest glupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 07:35 Gość portalu: fanliniifrontu napisał(a): > poznaniacy to idioci jednak wiekszym jestes ty, bo piszesz w watku o Poznaniu jak zdalawes w Warszawie... i to za 4 razem! jest sie czym chwalic, oj jest! Odpowiedz Link Zgłoś
commonfruit Re: osk DUKAT czy HIGH??? 17.08.18, 20:05 Kilka rzeczy za nim zapiszesz się do O.S.K High w Poznaniu : -nieporównywalnie wysokie koszty -jeśli się rozchorujesz w dzień jazdy nie licz na wyrozumiałość każą ci zapłacić 150 zł za 2 godziny jazdy kat A2 i chyba 200 zł za kat. B -kurs zajmie bardzo długo , kilkudniowe odstępy nawet jeśli umówisz się miesiąc wcześniej , na moje pytanie dlaczego tak jest odpowiedziano mi " bo instruktorzy są zajęci różnymi rzeczami i kursantów mamy dużo " nie macie za dużo kursantów tylko za mało instruktorów i złe podejście -na wykładach nie nauczysz się niczego, stracone kilka godzin z mojego życia -utajanie informacji np. ewidencji przebiegu pojazdu Dziękuję O.S.K za zmuszenie mnie do płacenia 150 zł , zwrot 1169 zł z 1900 zł po zrezygnowaniu z kat. B i robienia problemów na każdym możliwym etapie naszych relacji. NIE ZAPISUJCIE SIĘ DO TEJ SZKOŁY To są po prostu złodzieje mają zupełnie gdzieś kursantów jedyne co ich interesuje to pieniądze , nie wiem skąd mają takie rankingi ale nic za tym nie idzie proszę nie zapisujcie się tutaj Odpowiedz Link Zgłoś