Dodaj do ulubionych

Zdałam:):):)Gliwice

21.04.07, 17:10
Zdałam za pierwszym razem.Gliwice:):):)
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 17:45
      luna931 napisała:

> Zdałam za pierwszym razem.Gliwice:):):)

Gratuluję:-))))

pozdrawiam
      Basia
      • linia.frontu Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 17:59
        Również gratuluję!
        • luna931 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 18:36
          linia.frontu napisała:

> Również gratuluję!
          Dziekuje kochani!!!Uczac się jazdy często czytałam posty na tym forum,to mi
          troszkę pomogło:)
          • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 22:08
            gratuluję!!też jestem z Gliwic i zdaję 22 czerwca,napisz proszę więcej
            szczegółów odnośnie egzaminu,trasy,będę wdzięczna.Jak długo czekałaś na egzamin?
            Ja od zdania teorii do praktycznego czekam 2 miesiące...
            • Gość: Linzy Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:19
              A dlaeczego dopiero 22 czerwca-takie odlegle terminy u Was sa?Ale w sumie ja
              bym sie nie pogniewala jakby mi taki dali,a nawet pozniejszy,tyle,ze nie jestem
              z Gliwic :(
              • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 22:32
                niestety takie długie są terminy,też jestem zaskoczona,teorię zaliczyłam 18
                kwietnia,więc mam duuużo czasu,tylko szkoda,że działa on na niekorzyść.
                • Gość: Linzy Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:49
                  To w sumie rowne 2 miesiace :/ zalezy chyba od miasta-w jednych od 1 miesiaca
                  do 1,5 w innych tylko 3 tygodnie,a w jeszcze innych 2 miesiace :/
                  • Gość: luna931 Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: 195.116.35.* 21.04.07, 22:53
                    Ja czekałam od teorii do praktycznego miesiac!!!!!
                    Totalna strata czasu!!!!
                    • Gość: Linzy Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:59
                      To jesli strata czasu to mozna przeciez wziasc teorie z praktyka.Ten miesiac to
                      dobry czas na doszkolenie,bo po co sie pchac na oba egzaminy?tak zeby tylko
                      sprobowac,a nuz sie uda?bezsensu.
                      • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 23:05
                        nie mogłam wziąć teorii i praktyki w jednym dniu,nie ma u nas egzaminów
                        łączonych
    • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 23:07
      luna-jaką trasą jechałaś?
      • Gość: Linzy Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:16
        A to przepraszam-ale tak jak mowie zalezy od miasta i od powiedzmy preferencji
        i przygotowania zdajacego-jeden woli miesiac poswiecic na nauke inny wolalby i
        jedno i drugie miec od razu z glowy :)Pozdrawiam!
        • Gość: luna931 Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: 195.116.35.* 21.04.07, 23:25
          Trasa przebiegała tak:z ośrodka w prawo,potem za światłami w lewo,w kierunko do
          ronda ,następnie prosto cały czas,pajaczek obok kościoła na rogu Kozielskiej,na
          pajączku w prawo,kierunek Wieczorka,nastepnie cały czas prosto,skręt w prawo na
          Mikołowską,dalej Nowy świat,Kościuszki i prosto ponownie na rondo.
          W międzyczasie było parkowanie przy Cmentarzu Centralnym,zawracanie z
          wykorzystaniem biegu wstecznego moze ze 3 razy.Radzę zachować spokój,uwazać na
          pieszych i pijanych rowerzystów bo takowy tez mi sie trafił:)
          egzaminator był w porzadku.Powodzenia zyczę!!!
          • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 23:28
            luna,dzięki za relację,w jakiej szkole robiłaś kurs?
        • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 23:25
          gdybym mogła to wolałabym przyspieszyć ten egzamin,dwa miesiące czekania nie
          napawa mnie optymizmem,wyjeżdżę przez ten czas kilka godzin i pozostaje mieć
          nadzieję,że nie wypadnę z "rytmu".również pozdrawiam
          • Gość: luna931 Re: Zdałam:):):)Gliwice IP: 195.116.35.* 21.04.07, 23:33
            Mieszkam w Knurowie,więc chodziłam do knurowskiej szkoły,doszkalała mnie
            kumpela,w przeddzień egzaminu wzięłam wieczorkiem jeszcze 2 godzinki jazdy
            corsa,a na egzaminie też trafiła się nam corsa,na 5 zdajacych dziewczyn zdały 3
            więc chyba nieżle:)
            • margol9 Re: Zdałam:):):)Gliwice 21.04.07, 23:38
              jeszcze raz gratuluję,za dwa miesiące będzie moja relacja:))pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka