Dodaj do ulubionych

Szkoła jazdy - Łódź

• Gość: Włodek Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.03.09, 09:45
      Proponuę www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
    • Gość: Kasieńka;) Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:06
      a ja bym poleciła szkołę sam-produkt, naprawdę rewelacja! miła atmosfera i super
      instruktorzy, moi ziomale zdali za pierwszym razem. I są szczęśliwi że tam
      poszli bo słyszeli że u Bajona to nie bardzo ta szkoła, ktoś mi powiedział że
      niektórzy instruktorzy krzyczą, a tu nikt na mnie nie krzyczał, egazmin poszedł
      gładko, bo byłam dobrze przygotowana, byłam pewna i miałam super instruktorów i
      aż 31 godzin jazdy;)polecam!przyjdź i zobacz naprawdę nie zamieniłam bym tej
      szkoły na żadną inną, i cieszę się że tam trafiłam dzięki moim znajomym, którzy
      mi podpowiedzieli.pozdro~
      • Gość: mala Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 26.05.09, 10:01
        krzycza bo jak maja bande tumanow to widac inaczej sie nie da
    • Gość: gość Re: :-)) IP: *.toya.net.pl 24.03.09, 20:44
      zgadzam się z tobą kolego...
    • happyy1 Re: Szkoła jazdy - Łódź 27.03.09, 12:01
      czy znacie szkołe Andrzeja Fijałkowskiego z Gdańskiej .Moze ktoś zna instruktora
      A Kałużyńskiego co o nim sądzicie? Pozdrawiam
      • Gość: wasz egzaminator śmierdzi mi IP: *.toya.net.pl 27.03.09, 20:39
        i to bardzo kryptoreklamą. Zwrócie uwagę, że po każdej negatywnej wypowiedzi, natychmiast pojawia się o danej szkole pozytywna.Niestety, jesteście jak dzieci we mgle, mozecie tylko kierować się wypowiedziami osób- na żywo, które gdzieś uczyły sie jeździć. Po bardzo dobrym wyniku na egzaminie, czasem spojrzę, kto tak dobrze nauczył, alew co dziwne, nzawiska sie nie powtarzają.
        • Gość: mama_pinki do wasz egzaminator IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 20:03
          Racja, ja mam za sobą już 8 instruktorów nauki jazdy i 4 szkoły i
          najlepsza to ta która sie nie reklamuje i co dziwne była to
          najtańsza z tych wszystkich. Forum nie jest niestety obiektywne
          jeżeli chodzi o dobre szkoły przynajmniej w Łodzi. Konsekwencje
          wyboru szkoły ponoszę do tej pory, tylko jak szukać szkoły jeżeli
          tak jak ja nie ma się znajomych którzy zdawali w przeciągu kilku
          lat? Wiem że właściciele szkół się burzą ale naprawdę wyjściem byłby
          choćby częściowy udział szkoły w finansowaniu kolejnych egzaminów
          zwłaszcza jeżeli oblewa się na sprawach oczywistych bez opanowania
          których kursant nie powinien byc dopuszczony do kierowania pojazdem.
          Jak już zdam ten egzamin bo ja już szkołę znalazłam metodą prób i
          błędów co finansowo mnie wykończyło to opiszę dokładnie czego i kto
          mnie nauczył przynajmniej w Łodzi.
          • Gość: mala Re: do wasz egzaminator IP: *.toya.net.pl 26.05.09, 09:59
            nie szkola i ilosc wydanej kasy wyznacza dobra lub zla szkole tylko
            umiejetnosci moze po prostu obudz sie dziewczyno spojrz w lustro i
            zdaj sobie sprawe z tego ze po prostu sie do tego nie nadajez a
            nawet jezeli zdaz (OBY NIE) to bedziz niezlym zagrozeniem na drodze
            jak zaczniesz jezdzic to na ramce od tablicy rejestracyjnej zafunduj
            sobie napis SAMOCHOD INO GWIZDA TYLKO JA JEZDZE JAK PI...A boze bron
            nas przed takimi kierowcami
            • najlepszyperlis Re: do wasz egzaminator 05.06.09, 18:37
              hej,ja mam juz kurs praktycznie za soba,ale chcialabym sie was spytac o taka
              rzecz.Teraz podobno word ma miec plac egzaminacyjny rowniez na retkini,gdzie
              teren jest latwiejszy choc tez sa tam kruczki pewne,ktore trzeba dobrze
              przejechac. Co byscie zrobili???zdawali na retkini czy na starym terenie ,czyli
              smutna,baluty ,stoki ????
            • Gość: Za kółkiem naście Re: do wasz egzaminator IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.12, 02:20
              taaa... mala... idzie się na kurs, aby się nauczyć!
              Ja kiepsko jeździłam po kursie i po zdanym (za 3 razem) egzaminie. Oblewałam na rękawie, bo mnie uczono, że jak pachołek będzie za jakimś słupkiem itp... zamiast kazać mi patrzeć w lusterka i na linie rekawa! Nauczył mnie mój mąż, po tym jak miałam 7 m-cy nieużywane prawko. Uważam się teraz za osobę, która da sobie radę w każdym aucie! Choć wiele jeszcze pewnie mogę się nauczyć ;) Sprawdziłam się przez te kilkanaście lat za kółkiem w każdych już warunkach, w masie aut - poczynając od 60 KM kończąc na takich z 400 KM, stare rupiecie, przez limuzyny, po busy, holowałam, przeszłam traumę po wypadkach różnych i powiem jedno: NA KURSIE G*** SIĘ MOŻESZ NAUCZYĆ, jak jest kiepski instruktor. Mojemu mężowi powinni dać 90% pieniędzy za kurs :) Pierwsze 4 h straciłam z idiotą jeżdżąc w około osiedla - uczył mnie ponoć skręcać w prawo i lewo! I nie piszę tu o żadnej szkole z Łodzi, nie napiszę jak się ona zwie, bo nie mam pojęcia kto i jak teraz tam uczy.
        • Gość: szukam dobrego ins Re: śmierdzi mi IP: *.retsat1.com.pl 13.07.11, 21:25
          to moze napisz nazwiska tych instrukt kt ci przygotowywuja tak kandydatow ze nie mozesz ich oblac za 1 razem??? no za 2 tez...bedziemy wiedzieli z kim warto sie uczyc!
    • Gość: teo Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:52
      www.plewinski.pl polecam sam chodze do nich na prawko wlasnie
      • Gość: Bizon Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.131.rev.vline.pl 01.08.09, 16:46
        Ja chodziłam do auto szkoły Kołodziejczak i jestem bardzo
        niezadowolona. Nikomu nie polecam tej szkoły!!! Pierwszy instruktor,
        z którym "uczyłam" się jeździć juz tam nie pracuje i całe szczęście!
        Na drugiej godzinie jazdy kazał mi wyjechać za miasto i jechac z
        prędkością 90km/h, załatwiał prywatne sprawy, uczył schematów na
        placu manewrowym (rękaw i parkowanie równoległe tyłem na pamięć!).
        Oprócz tego rozwiązywał krzyżówki na placu manewrowym, a na mieście
        ciągle coś wypisywał i nie zwracał uwagi na to co robię. Zmarnowałam
        20 h jazd i najadłam się strachu. Okazało się, że pan instruktor
        został zwolniony z przyczyn, o których lepiej nie pisać. Dopiero po
        tym trafiłam do instruktora z prawdziwego zdarzenia w tej samej
        szkole. Poza tym szkoła nie ma na placu manewrowym górki, nie mozna
        wjechać na plac własnym samochodem. Musiałam wykupić dodatkowe jazdy
        i mam nadzieję, że 16 h jazd wystarczy by zdać egzamin- bo tyle tak
        naprawdę trwał mój kurs praktyczny. Zmarnowałam pięniądze, zdrowie i
        nerwy. !!! OSK K.KOŁODZEJCZAK- NIE POLECAM !!!
        • Gość: mala Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 24.09.09, 17:14
          ktory plac manewrowy ma gorke????? zal dziewczyno gorki uczylam sie
          na podjezdzie domu meblowego AGATA a jazda 90h/g poza terenem
          zabudowanym nie jest zabronione przepisami kodeksu drogowego. coz
          zlej baletnicy...................... drrzyjmy przed takimi kierowcami
        • Gość: Kursant Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 178.217.192.* 03.01.12, 21:56
          Jeżeli komuś to pomoże, to w przeciwienństwie do Pani tutaj, mogę polecić auto szkołę Krzystofa Kołodziejczaka. Teoria jak to teoria nudna, ale bardzo klarowna i czytelna, co potem pomaga w zachowaniu na drodzę. Jestem w trakcie kursu, jazdy odbywam z Panem Jarkiem, który jest bardzo wymagający, aczkolwiek w samochodzie panuje miła atmosfera. Jak jestem umówiony na daną godzinę to zaczynamy punktualnie, z zakończeniem jazd tak samo.
          Jestem zadowolony i polecam:)
      • Gość: ODRADZAM EXPERTA Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 19:20
        Brałam jazdy w expercie nie polecam instr. Marcina kłoska prawdziwy kłosek i impertynent dawno nie spotkałam takiego nieprzyjemnego i zarozumiałego typa.Ania
    • Gość: Monika Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 16:39
      polecam Extreme, jeżeli chcesz nauczyć się jeździć w miłym towarzystwie i bezstresowo. Ja jeżdzę ze Sławkiem (super facet), ale inni podobno też są bardzo sympatyczni. Nie ma się czego bać:)
      • Gość: gosc Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.zb.lnet.pl 15.09.09, 03:20
        ten sam produkt to wielkie g... o tym że biora za pełną godzine jeździ się tylko
        30 minut to już nie wspomnę.Oni to dopiero powiedzą że nie umiecie jeździć że
        najlepiej jeszcze żeby wziąć z 50 godzin( najlepiej u nich) a z tymi co mi dane
        było być na kursie za 10 razem nikt chyba nie zdał...więc taka różowa ta szkoła
        to nie jest.Tu jedynie piszą pewnie szefowie tych szkół podszywając się pod
        zadowolone kursantki dlatego lepiej wierzyć swojemu instynktowi, nie pasi szkoła
        a rezygnuj z niej, i wybierz tą która będzie spełniać twoje oczekiwania. W końcu
        płacisz to i wymagaj!
        • Gość: mala Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 24.09.09, 16:01
          jakis czas temu na tym forum rozpetalam wojne na temat niezetelnosci
          autoszkoly extreme tam tez nie jezdzi sie czasu za jaki sie placi
          naszczescie stalam sie szczesliwym urzytkownikiem naszych cudnych
          drog natomiast uwarzamze potencjalny kursant powinien zaufac dobrym
          sprawdzonym autoszkolom takim gdzie instruktorom sie chce uczyca nie
          szkola jednego auta nastawionym tylko na zyski i nic wiecej jezdzac
          ulicami naszego miasta widze L-KI ktore po prostu odwalaja takie
          numery ze szkoda mowic kazdy chce sie uczyc tylko ludzie wy za to
          placicie i macie prawo do zetelnej nauki a nie zdawania egzaminow po
          15 razy
        • Gość: mala Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 24.09.09, 16:01
          jakis czas temu na tym forum rozpetalam wojne na temat niezetelnosci
          autoszkoly extreme tam tez nie jezdzi sie czasu za jaki sie placi
          naszczescie stalam sie szczesliwym urzytkownikiem naszych cudnych
          drog natomiast uwarzamze potencjalny kursant powinien zaufac dobrym
          sprawdzonym autoszkolom takim gdzie instruktorom sie chce uczyca nie
          szkola jednego auta nastawionym tylko na zyski i nic wiecej jezdzac
          ulicami naszego miasta widze L-KI ktore po prostu odwalaja takie
          numery ze szkoda mowic kazdy chce sie uczyc tylko ludzie wy za to
          placicie i macie prawo do zetelnej nauki a nie zdawania egzaminow po
          15 razy
          • Gość: ola Nie polecam auto szkoły Expert z retkini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 21:40
            Robiłam w EXPERCIE kurs kat. B, porażka proste trasy egzaminacyjne i bzdurne rozmowy a zero konstruktywnej nauki . Nie polecam , przed egzaminem trafiłam do auto szkoły JUSZCZAK i przez 5 godzin nauczyłam się więcej niż na całym kursie w ekspercie.
    • Gość: Kamila Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 23.10.09, 11:34
      Szkoda tylko, że pewnie nie pisze tego żaden z kursantów tej szkoły, tylko jakiś
      instruktorzyna ;/ Jeżeli chodzi o Łódź i moje doświadczenia to najlepsza jest
      "AGRA"! Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że właśnie tam i to z najlepszym
      instruktorem (Panem Jackiem) nauczyłam się wszystkiego i nie miałam problemu by
      zdać za pierwszym razem :)) Jeżeli szukacie dobrej szkoły to zastanówcie się czy
      znane komercyjne szkoły są nastawione na ludzi, czy na pieniądze??? Bo odpowiedź
      jest chyba prosta :) Pozdrawiam!
      • Gość: Monika LEJDIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 10:25
        Ja sie uczyłam w LEJDIS i jestem bardzo zadowolona. Zdałam za 1 razem.
      • Gość: byla kurstantka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:29
        Myślę, że wybór szkoły jest średnio ważny, ważniejszy jest instruktor. Jednemu
        może pasować taki/taka, która non stop nas chwali, a innemu taki/taka, która non
        stop gani.
        Ja uczyłam się w LOK-u. Miałam bardzo fajnego instruktora, który jednak nie
        zwracał mi uwagi, było miło i przyjemnie, a jednak taki styl nauki u mnie nie
        zdawał egzaminu. Przez przypadek, za który dziękuję, na sam koniec kursu
        trafiłam do Pani Agaty Wojtylak (mam nadzieję, że nie przekręcam) i to ona
        najwięcej mnie nauczyła. Ma ogromną wiedzę i przekazywała ją w taki sposób, że
        do mnie trafiała.
        Co ciekawe, kilka osób mi mówiło, żeby się do niej zapisać, a w internecie
        znalazłam chyba ze 2 wpisy. Marketing szeptany jest chyba bardziej skuteczny/
        wiarygodny:)
        Za pierwszym razem nie zdałam przez własną głupotę, przed kolejnym egzaminem mąż
        wykupił mi 3 godziny u M.Bajona. Jeździłam z Witkiem (taki wysoki przystojniak)
        i tutaj też zdecydowanie strzał w 10- od razu wiedział z czym nie do końca sobie
        radzę i ćwiczyliśmy to przez bite 3 godziny. Obawiam się, że na koniec nazwałam
        go wrednym i upierdliwym, ale to są jak najbardziej pozytywne cechy:)
        I taka kombinacja zadziałała u mnie- zdałam za drugim razem.
        Reasumując: jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, czy instruktor, z którym
        jeździsz dobrze Cię uczy, zmień go:)
    • Gość: Angelika Tokarska Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 11:31
      Autoszkoła F1 jest naprawde cudowna. Profesjonalna kadra i
      bezstresowa atomsfera pomaga wyciagnąc jak najwiecej z każdej
      godziny jazdy. Moje marzenie sie dzisiaj spelnilo, bo zdalam za
      pierwszym razem i to tylko dzieki F1, bez Was nie dalabym rady!
      Dzieki:D
      • eps.on2 Re: Szkoła jazdy - Łódź V-Max polecammm 10.12.09, 18:00
        Witam, ja właśnie robie kurs w całkiem nowej szkole V-max
        na Piotrkowskiej w Łodzi, jak na razie ok wykłady prowadzone na
        prezentacjach multimedialnych także wygląda to ciekawie, że o dziwo
        spać mi sie nie chciało, jazdy jak dla mnie bardzo fajnie, mój
        instruktor to naprawde wielki gość nauczylem sie przy nim
        wszystkiego, wyrozumiały, spokojny ,opanowany wyskoczyłbym z jego
        nazwiskiem ale nie wiem czy moge .jakby ktos chcial zapisac sie na
        kursik to z całą pewnościa wszystkiego nauczy sie w V-max!! aaa no i
        zaje…fajna sprawa że moge umawiać się tam gdzie pasuje, zawsze
        podjedzie do domu albo pod szkołę:D
    • eps.on2 V - MAX Łódź polecammm!!! 10.12.09, 17:54
      Witam, ja właśnie robie kurs w całkiem nowej szkole V-max
      na Piotrkowskiej w Łodzi, jak na razie ok wykłady prowadzone na
      prezentacjach multimedialnych także wygląda to ciekawie, że o dziwo
      spać mi sie nie chciało, jazdy jak dla mnie bardzo fajnie, mój
      instruktor to naprawde wielki gość nauczylem sie przy nim
      wszystkiego, wyrozumiały, spokojny ,opanowany wyskoczyłbym z jego
      nazwiskiem ale nie wiem czy moge .jakby ktos chcial zapisac sie na
      kursik to z całą pewnościa wszystkiego nauczy sie w V-max!! aaa no i
      zaje…fajna sprawa że moge umawiać się tam gdzie pasuje, zawsze
      podjedzie do domu albo pod szkołę:D
    • Gość: Ania M. Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.lodz.mm.pl 17.12.09, 17:42
      Ja uczyłam się w szkole Góreckiego i zdecydowanie polecam :-)
      Mają dobre auta i jazdy w godzinach 7-21, więc chyba każdy znajdzie odpowiednią
      dla siebie porę. I co najważniejsze - zdałam dzisiaj za pierwszym razem!!!
    • Gość: Ania Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.lodz.mm.pl 17.12.09, 17:44
      Ja uczyłam się u Góreckiego i zdecydowanie polecam :-)
      Mają dobre auta i jazdy w godzinach 7-21, więc chyba każdy znajdzie dla siebie
      odpowiednią porę. I co najważniejsze - zdałam dzisiaj za pierwszym razem!!!
    • Gość: paulina Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 25.02.10, 09:01
      napewno nie bajon !!!!!!!
      • Gość: michael Re: V MAX IP: *.lodz.mm.pl 25.02.10, 22:54
        szczerze moge polecić każdemu V-MAX. Kurs zacząłem 20 stycznia,
        dzisiaj o godz 10 miałem egzamin, zdałem wszystko bez problemu:). V
        MAX prowadzi dwóch Instruktorów, młodszy Pan Łukasz (prowadzi teorie
        i jazdy) i starszy Pan Arek (tylko jazdy), obaj bardzo mili i
        uprzejmi, 4 godziny teorii z Panem Łukaszem bardzo mile mijały
        każdego dnia, fajnie wszystko tlumaczy i ma dobre podejście do
        kursantów, natomiast jazdy z Panem Arkiem to sama przyjemność,
        tłumaczy wszystko jak trzeba i daje duzo przydatnych rad, nigdy
        wcześniej nie miałem kierownicy w rękach a po jazdach z Panem Arkiem
        śmigam aż miło Ani razu nie spotkałem sie z tym żeby instruktor
        tracił mój czas na pogawędki czy papieroski, widziałem jak uczy
        osoby mniej "utalentowane" i zawsze tłumaczy wszystko ze spokojem,
        nie krzyczy i nie denerwuje sie gdy ktos popełnia podstawowe błędy,
        jazdy nigdy nie były odwołane, zawsze punktualnie, jeździć można
        codziennie i co NAJWAŻNIEJSZE odwożą i przyjeżdzają po Ciebie zawsze
        tam gdzie sobie zarzyczysz.
        Co do kadry V MAX moge nawet stwierdzić że nie robią tego dla
        pieniędzy tylko po to żeby nauczyć ludzi tak żeby zdawali za 1 razem
        i IDEALNIE im to wychodzi:)
        • Gość: lalala Jak autoszkoła to Extreme!!! IP: *.toya.net.pl 02.03.10, 22:37
          Jak autoszkoła to EXTREME i żadna inna! :)
        • Gość: sissy Re: V MAX IP: *.204.67.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 23:00
          zaraz zwymiotuję... szukałam opinii o V-Max, bo chce iść na kurs, a to szkoła dla mnie niemal po sąsiedzku. W sumie o auto-szkołach wiem raczej niewiele, ŻEBY NIE POWIEDZIEĆ, ŻE NIC, parę opinii znajomych - każdy zdał nie wcześniej niż za 4-5 razem, każdy w innej szkole ale i każdy ma różne predyspozycje i umiejętności. Więc szukałam opinii w internecie. I jestem zniesmaczona i oburzona tym, że na niemal każdym forum ktoś z tej firmy udaje kursanta i pisze pochlebne opinie i dyskutuje z kimś z konkurencji, kto de facto też udaje kursanta i chwali Agra czy inną szkołę. I co zakrawa o biegunkę to te teksty, że się zdaje za 1 razem. Co to za brednie...? Czy Wy macie nas za debili....?????? Czy nie stać Was na budowanie PRAWDZIWEJ i DOBREJ marki???????? I dlaczego nie macie prawdziwie dobrych opinii.....?? Na ostatnie pytanie odpowiem Wam i faktycznym kursantom sama: DLATEGO, ŻE JAK KTOŚ ZDA EGZ TO NIE WCHODZI NA FORA Z ZAPYTANIEM O OPINIE NT AUTOSZKOŁY, ŻEBY POWIEDZIEĆ, ŻE JEST OK CZY SUPER!!!!! Ma prawko w ręku i ma w nosie jaka jest opinia o tej szkole!!!! TEMAT zamyka się dla takiej osoby wraz oceną pozytywną!!!! Więc tu żadna pozytywna opinia NIE JEST SZCZERA, jest zwykłą REKLAMĄ. Teraz to już wiem, bo nawet treści nie chce się "marketingowcom" zmienić, tylko ctrl c + ctrl v i gotowe - wszystkie fora obstawione. Ba.... nawet całe dyskusje są takie same.... żałosne! Dlatego wybiorę tę szkołę, która nie ma w necie ŻADNEJ pseudo-pozytywnej opinii, bo tylko dobra szkoła nie musi się reklamować! żegnam Państwa!!!!!!!!!!!! i współczuję! hmmm... tak sobie teraz myślę, że klin klinem - też zrobię ctrl c + ctrl v mojego tekstu gdzie się da. Różnica będzie taka, że ja napiszę bez wizji zysku i szczerze do ludzi z autentycznymi problemami, bo wk...wia mnie to, że nie mogę liczyć na internet, więc będę to zwalczać i zachęcać kogo się da do bojkotu takich praktyk. Nie daruję Wam takiego mnie i mi podobnych traktowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za co wam płacimy?????????!!!!!!!
    • radekzlodzi Re: Szkoła jazdy - Łódź 10.03.10, 11:30
      A polećcie jakas szkole przy robieniu prawka na motocykl kat. A?
      • Gość: Już zdałem Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.10, 18:56
        Zdecydowanie polecam AB autoszkołe.Ja zdałem za 1 razem.Instruktorzy
        (jest 2.Paweł i Jacek)przykładają sie do swojego zajecia
    • Gość: biedronka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.10, 19:59
      ja zdecydowanie polecam auto szkołę Lasota. Zajęcia przeprowadzane są
      profesjonalnie i bardzo miłej atmosferze.
      • Gość: Agnieszka Re: Szkoła jazdy -SIBIński polecam super IP: *.toya.net.pl 13.04.10, 23:37
        Ja jestem bardzo zadowolona z tej Szkoły a trafiłam przypadkiem.Teoria
        prowadzona przez Właściciela bardzo rzetelnie i jasno.
        Bardzo dużo zaangażowania by każdy kursant rozumiał przepisy a nie,,
        wkuwał"odpowiedzi na pytania na pamięć.Super.
        Jazdy są z Właścicielem i jego kierowcami.
        Osobiście jeżdziłam tylko z P.Sebastianem.
        Jest super--polecam wszystkim początkującym.
        W życiu nie spotkałam spokojniejszego i tak opanowanego Chłopaka.
        Wspaniale uczy!!!!!!Szkoda słow -sami się przekonajcie
    • Gość: Dorota "Zając" Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 109.243.133.* 20.04.10, 14:31
      Cześć wszystkim!!!
      Jeśli wolno mi polecić wam szkołę w której robiłam kurs na kat. B to
      polecam AUTO SZKOŁĘ JUSZCZAK. Nie wiem jak w innych auto szkołach,
      ale w mojej super atmosfera, instruktorzy z indywidualnym podejściem
      do każdego uczącego się!! Poleciłam tę szkołę też mojej kumpeli
      która również była zadowolona i zdała za pierwszym podejściem
      (natomiast ja za 2 razem, ale to i tak git, bo z mojego roztrzepania
      zapomniałam włączyć świateł - hi hi)!!! POLECAM WSZYSTKIM
      • Gość: konrad Prśba !!!! IP: *.toya.net.pl 14.05.11, 21:26
        większość z was wypowiada się urzynając nierzetelnych informacji. to ze ktoś nie zdał raz czy dwa to nie jest wina auto szkoły tylko indywidualnego podejścia do sprawy. Sa kursanci którym naprawdę zależy i przykładają się do uwag instruktora wykonując jego polecenie i wyciągając wnioski ze swoich błędów. Ale jest tez grono kursantów którzy maja w dupie uwagi jednym uchem posłuchają drugim wypuszczają i wkoło macieju robią te same błędy. To ze ktoś zdał za pierwszym razem też nie oznacza że szkoła była super bo mnie nauczyli... trzeba tez odróżnić 2 rzeczy: nauczyć się zdać i nauczyć się jeździć. Nie oceniajcie auto szkół z góry... pisząc złą opinie trzeba sie zastanowić czy rzeczywiście tak jest, trzeba ocenić wszytko a mianowicie system działania auto szkoły terminy, lokalizacje, ilość samochodów i ich stan mechaniczny a nie tylko kwestie zdałem nie zdałem.
        pozdrawiam
        instruktor
      • Gość: Kinia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:58
        Ja właśnie zaczęłam kurs w autoszkole Expert na retkini, dzisiaj były pierwsze zajęcie i jestem zachwycona , zajęcia są bardzo profesjonalnie przygotowane jest super atmosfera . Zobaczymy co będzie dalej ale puki co POLECAM .
    • Gość: POLECAM JUSZCZAKA Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 109.243.79.* 28.04.10, 12:03
      Ja polecam Juszczaka jeśli chcesz zdać bez żadnych problemów i nie martwić się o instruktora. Mają dwa biura w centrum i na teofilowie. Instruktorów też jest sporo i aut więc z jazdami nie ma problemów. Jeśli chcesz bardzo spokojnego instruktora to Pana Zbyszka polecam, jeśli wesołego z super podejściem to Pana Czarka. A jeśli jesteś odporna na stawianie wysokiej poprzeczki to właściciela. Naprawdę szkoła rewelacyjna - w końcu jest na drugim miejscu w zdawalności !!
      • Gość: gosc Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.w-s.pl 30.11.10, 13:16
        CHYBA BYŁA DWA LATA TEMU TERAZ NIESTETY IDZIE TYLKO NA ILOŚĆ O JAKOŚCI WŁAŚCICIEL JUŻ DAWNO ZAPOMNIAŁ
      • Gość: kursant niezadowol Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.w-s.pl 29.03.11, 11:28
        nie ładnie tak sobie samemu robić reklamy a co do właściciela polecam ale tylko wtedy kiedy jesteś blondynka o długich nogach inaczej według tego pana jazda z kimś innym to strata czasu poza tym nie wierzcie w to drugie miejsce to było dawno i juz wcale nie prawda w zeszłym roku szkoła ta nie pojawiła się nawet w rankingu ja nie byłem zadowolony z tej szkoły pozdrawiam pana Sławka
    • Gość: Marysia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:29
      Ja polecam F1. Jeździłam u nich z trzema instruktorami, z każdym z nich wiele
      się nauczyłam - efektem był zdany egzamin za pierwszym razem :) pozdrawiam
    • Gość: dobraelka.pl Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.zax.pl 01.05.10, 22:38
      Podpinamy się pod temat ;)

Zbieramy opinie o szkołach nauki jazdy.
      Budujemy dla przyszlych i obecnych kursantów bazę szkół godnych polecenia.

Podzielcie się z innymi opinią na temat wybranej przez was szkoły.

serdecznie dziękujemy
      • Gość: Gosia nauka jazdy Kornacki - nie polecam!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 21:09
        Nie polecam Auto Szkoły Kornackiego na ul. Limanowskiego 87. Spóźnia
        się na jazdy, odwołuje, zapomina, przekłada, gada podczas jazdy
        przez telefon, do tego bałagan w papierach, sam musisz pilnować ile
        masz przejechanych godzin. PORAŻKA!!!
    • Gość: stefan Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.05.10, 09:24
      zapraszamyMiędzynarodowy Obóz z kursem nauki jazdy zakonczony
      egzaminem panstwowym .Organizujemy szkolenie od 30 lat.Uczestnikami
      kursu są osoby z kraju i zagranicy.Program szkolenia zawiera 60 godz
      zajęć teoretycznych w tym konsultacje ,ćwiczenia,prace z
      komputerem.Zajęcia praktyczne z jazdy prowadzimy w róznych
      warunkach.Preferujem y indywidualny tok nauczania..W odpowiedzi na
      bogaty program szkolenia ,oferujemy dużo dobrej zabawy i
      rekreacji.Zawiazane przyjaznie na obozie są wielopokoleniowe.Wię cej
      na www.obozmotoryzacyjn y.boo.pl
    • Gość: Coola Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 23:16
      Naprawdę cierpliwy instruktor to Pan Kazimierz Karpiński - kontakt
      www.szkolenie-kierowcow.pl
    • Gość: driver_lodz Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 23:20
      polecam autoszkole Expert na Retkini.Wyklady ciekawe i a co instruktora to
      mialem z panem Bogadanem i teraz sie ciesze.Wymagajacy ale dobrze uczy i nie ma
      stresu podczas jazd jak to czasami bywa.Dobrze mnie nauczyl.Naprawde szczerze
      polecam
      • Gość: driver_lodz Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 23:21
        polecam autoszkole Expert na Retkini.Wyklady ciekawe a co do instruktora to
        mialem z panem Bogdanem i teraz sie ciesze.Wymagajacy ale dobrze uczy i nie ma
        stresu podczas jazd jak to czasami bywa.Dobrze mnie nauczyl.Naprawde szczerze
        polecam
    • Gość: Gosia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.4web.pl 26.05.10, 22:51
      Ja osobiście polecam szkołę K. Kołodziejczak (róg Więckowskiego i Zachodniej) i
      instruktora Pana Andrzeja F. Sympatyczny facet, naprawdę oddany swoim kursantom.
      Dzisiaj właśnie zdałam egzamin i prawko mam już w kieszeni :)
      • Gość: taaaaa... Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.204.67.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 23:35
        pan Andrzej... fakt do tej pory widze go w Lkach. wyciągnął ze mnie kasę na jazdy dodatkowe i tak umiałam po kursie tyle co przed. Egz oblany. Potem wzięłam jazdy na bazarowej - to samo lanie wody. Potem trafiłam na Tuwima chyba 28. Tam był PAN Andrzej z prawdziwego zdarzenia. Doprowadził mnie nie raz do łez bo "rzucał mięsem" jak poraz wtóry popełniałam ten sam błąd, ale... to on zmusił mnie do myślenia, jako jedyny chciał, żebym rzeczywiście wiedziała co robię i jak jeżdżę, to on pokazał mi w 6 GODZ jazd o co tu naprawdę chodzi i jak tą maszynę opanować (INNYM W PONAD 60 GODZ SIĘ TO NIE UDAŁO...hmmm przypadkiem...???). Żadne tam teorie z pachołkami w kąciku okna itp. (za moich czasów były jeszcze fiesty) Przecież w rzeczywistości przy parkowaniu nie ma pachołków!! Instruktor ma rację - większość uczy ZDAĆ, a mało kto uczy jeździć. I niestety większość uczy ZDAĆ ...ale po uzyskaniu odpowiedniej zapłaty czyli odpowiedniej liczby godz dodatkowych. I tyle nt pana Andrzeja F i Kołodziejczaka. Nie wiem, czy szkoła na Tuwima jeszcze istnieje i czy nadal pod tym adresem, ale polecić mogę TYLKO i WYŁĄCZNIE ludzi, którzy tam pracowali -lub nadal pracują :)
      • Gość: aussie driver Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.optusnet.com.au 08.01.12, 04:35
        JA ROBILAM W TEJ SZKOLE KURS JAKIES 7 LAT TEMU, PAMIETAM ZE MOIM INSTRUKTOREM BYLA PAN ANDRZEJ( WIEK OK 50 LAT). W TAMTYCH CZASACH ZDAWAC MOZNA BYLO TYLKO NA SMUTNEJ, A ZDAWALNOSC BYLA SZOKUJACO NISKO PO TYM JAK WIEKSZOSC EGZAMINATOROW TRAFILA ZA KRATY PO AFERZE LAPOWKARSKIEJ. WRACAJAC, DO TEMATU Z TEJ AUTOSZKOLY BYLAM BARDZO ZADOWOLONA, INSTRUKTOR BYL PROFESJONALNY, MILA ATMOSFERA, A CO NAJWAZNIEJSZE ZDALAM ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM!!!!!!
        TERAZ SZUKAM AUTOSZKOLY DLA MAMY I ZASTANAWAIM SIE CZY NIE POSLAC MAMY WLASNIE DO TEJ SZKOLY....
        • Gość: aussie driver Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.optusnet.com.au 08.01.12, 04:41
          POLECAM SZKOLE KOLODZIEJCZAK, DO PANA ANDRZEJA ABSOLUTNIE NIE MIALAM ZADNYCH ZASTRZEZEN, EGZAMIN ZDANY ZA PIERSZYM RAZEM!
    • Gość: Gosiek Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 62.233.181.* 27.05.10, 09:30
      A ja zdecydowanie polecam szkołę K. Kołodziejczak i instruktora Pana
      Andrzeja F.
      Właśnie skończyłam kurs i egzamin zdałam bez problemu także naprawdę
      dobra szkoła :)
      • Gość: taaaa... Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.204.67.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 23:36
        powtarzasz się i znów udajesz kogoś innego... won
    • Gość: K Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.10, 14:52
      Ja polecam auto szkołę Juszczak, kurs rozpocząłem w innej auto szkołę, ale po
      kilku niezdanych egz. praktycznych w WORD postanowiłem spróbować jazdy z innym
      instruktorem i zmieniłem auto szkołę właśnie na Juszczaka. Bardzo cierpliwy
      instruktor , który wyłapywał moje błędy i wytłumaczył co było źle zrobione.
    • Gość: martolek164 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 20:36
      Serdecznie polecam szkołę Expert, a przede wszystkim instruktora
      Bogdana. Dzięki niemu udało mi się zdac za 2 razem!! Uwierzcie mi
      prestiżowe szkoły tj. Delta czy Wota są przereklamowane. Nie liczcie
      tam na dobrą naukę praktycznej nauki na drodze..Pamiętajcie, że
      wybór szkoły to ważny wybór, dlatego polecam tę szkołę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka