Dodaj do ulubionych

jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:30
jakie samochody sa najlepsze dla poczatkujacego kierowcy? macie jakies typy?
zastanawiam sie nad vw polo albo lupo:) raczej chce kupic jakis maly samochod
zeby sprawnie jezdzic po miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: odwołujący się Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy IP: *.aster.pl 05.05.07, 22:10
      Taki sam na którym ćwiczył jazdy
    • Gość: moja milosc Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy IP: *.aster.pl 06.05.07, 00:59
      polecam moja milosc : peugeot 206 :)
      • linia.frontu Corsa... 06.05.07, 01:26
        ...of course!!! :D
        Moja miłość! Jedyna!
    • linia.frontu Dlaczego wszyscy śpią... :( 06.05.07, 01:51
      "Jakie macie pierwsze autko?"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=49535035&a=49535035
      "Jakie autko czeka was po zdaniu prawka?"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=35828468&a=35828468
      "Pierwsze autko - jakie? Polecajcie, proszę!"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=57972236&a=57972236
      "Samochód za 10 tys PLN"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=58450386&a=58450386
      przy tym wątku doszłam do wniosku, że wiele mnie ominęło...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=47712047&a=47712047
      • Gość: tom Re: Dlaczego wszyscy śpią... :( IP: 83.168.75.* 06.05.07, 06:55
        taki na jaki cie stac jaki ci sie podoba co to za różnica nie rozumiem
        samochud to samochud kupisz pojedzisz przyzwyzajsz sie i tyle
        • Gość: ona Re: Dlaczego wszyscy śpią... :( IP: 193.151.50.* 06.05.07, 10:23
          Hyundai getz -zajebisty :)
        • linia.frontu Re: Dlaczego wszyscy śpią... :( 06.05.07, 11:13
          Gość portalu: tom napisał(a):

> samochud to samochud
          proste, nie:D
          • linia.frontu Re: Dlaczego wszyscy śpią... :( 06.05.07, 11:21
            Przede wszystkim ekonomiczny i niepsujący się, chyba fajnie, żeby był mały,
            zwrotny, jak na początek i względnie wygodny, czyli nie taki "za 1 euro".
            Silnika nie musi mieć jakiegośtam full wypas, jeśli masz kasę, to proponuję
            Vectrę z dieslem, super sprzęcik, ale mi osobiście na początek pasowałoby Tico,
            jak najmłodsze of course. Ważne, żeby autko było w dobrym stanie technicznym i
            moim zdaniem lepiej zanabyć sprawne Tico, niż rozpadającą się Beemkę:)
            • Gość: znafca Re: Dlaczego wszyscy śpią... :( IP: *.lei3.cable.ntl.com 06.05.07, 12:51
              linia.frontu napisała: > Vectrę z dieslem, super sprzęcik, ale mi osobiście na
              początek pasowałoby Tico,
              Opel to najwiekszy szajs na swiecie-nigdy tego niekupuj-juz lepiej tego Tico
              kup!!Ople w UK to najtansze,a zarazem najgorsze wozki za przyslowiowe 1£.Opla
              corse z 1993r kupisz za 200£,omega 2002r-2000£(audi a4 z 1996 tyle samo lub
              drozej)Nie kupuj tez fiata i zadnego wloskiego badziewa!!Wybierz z niemcow
              (procz opla),francuzow(chociaz czesto sie psuja-ale wygodne i"mile w
              uzytkowaniu"),japonca ewentualnie-pomijaj jednak toyoty bo montowane poza
              japonia szalu nierobia(mazdy dobre sa)-japonce sa jednak przeciene jesli chodzi
              o wykonczenie czy komfort jazdy.Mozesz poszukac tez wsrod koreancow(najlepiej
              hyundai,kia,deu pominac lepiej)-duzo od japoncow sie nieroznia,a cena
              atrakcyjna i sporo eektryki maja(wiecej niz niemcy).

• patrycja.ros Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy 06.05.07, 14:32
      W czasie kursu jeździłam corsą i punto, w między czasie ćwiczyłam na
      volkswagenie polo.Kupiłam sobie forda fiestę na początek, mało pali, części
      tanie i pełno na szrocie pierdółek, które mogą się zużyć a trzeba wymienić. Już
      na przyszły rok poluję na coś lepszego :))))
    • Gość: natalia Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy IP: *.aster.pl 06.05.07, 14:41
      Każdy samochód jest dobry , nie ma co typować.Przesiadlam się do duzego wózka i
      niełatwo mi było od razu ale jeżdżę.
      • Gość: jk Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:01
        a ja mam zupełnie odwrotne spostrzeżenia- też wsiadłam od razu do naprawde
        dużego samochodu, i właśiwie nie widzę różnicy.powiedziałabym nawet ze jeździ
        się fajniej niż małym.
        no a to jakie auto kupisz zależy przede wszystkim od możliwości finansowych..
        ja bardzo lubię forda focusa, i nissana almerę:)
    • kochankapanainstruktora Re: jaki najlepszy samochód dla świeżego kierowcy 06.05.07, 23:18
      Nie wymagający częstych napraw. Nie sprowadzaj auta zza granicy. Kup samochód
      niższej klasy, ale sprawny. Nie musisz mieć na początek silnika diesla.
      Zbliżony do tego, w którym jeździłeś podczas kursu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka