aga_n20 24.05.07, 08:36 zdaję w częstochowie ktoś też jutro zdaje???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfredo di stefano Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.olesno.info.pl 24.05.07, 08:43 cos ty, tam jest bardzo malo normalnych egzaminatorow, wiec napisz jutro co ci zle poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jutro mam egzamin na prawko IP: 212.87.244.* 24.05.07, 09:14 ja zdawalam w sobote w cze-wie. wynik pozytywny. ktore podejscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 12:01 Powodzenia :)))) Będę trzymać kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.lodz.mm.pl 24.05.07, 12:01 ja jutro zdaje w lodzi na smutnej Odpowiedz Link Zgłoś
luffka Re: jutro mam egzamin na prawko 28.05.07, 11:28 oczywiscie przed ruszeniem nie zapomniec o spuszczeniu recznego, ale rowniez po wjechaniu na koperte tez lepiej go zaciagnac, bo place manewrowe sa z gorki (przynamniej w czestochowie) i samochod stoczy ci sie na pacholek i bedzie koniec egzaminu mimo iz luk zrobisz dobrze. ale zamotalam. mam nadzieje ze zrozumiesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 16:28 to jest mój pierwszy egzamin mam nadzieje że jakoś to będzie muszę być na luzie nie mogę się denerwować bo to może źle wpłynąć na mojego synusia a nie chciałabym z egzaminu iść na porodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 18:03 aga_n20 napisała: > to jest mój pierwszy egzamin mam nadzieje że jakoś to będzie muszę być na luzie > nie mogę się denerwować bo to może źle wpłynąć na mojego synusia a nie > chciałabym z egzaminu iść na porodówkę Będziemy trzymac kciuki, normalnych egzaminatorów w Cz-wie nie brakuje:) Wystarczy, że opanujesz nerwy i wszystko przed Tobą, jeśli uwierzysz, że wszystko lezy w TWoich rękach i że ten egzamin naprawdę sie da zdać - to zdasz i już:) Ja osobiśvie sobie myślę, że za pierwszym razem nerwy są najmniejsze - jeszcze nie wie się, co nas czeka. Dużo wuary w siebie, maksimum skupienia, nie przejmuj się jakimiś błędami po drodze (każdy je popełnia), pamiętaj o pasach, światłach, zaciągnij ręczny na łuku i DO BOJU. A jutro zdaj relację ze szczęśliwie zdanego egzaminu:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ula19872 Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 22:15 Nie chcę Cię staraszyć, ale moją ciężarna koleżankę egzaminator oblał tylko za to, że była w ciąży i że to był za duży stres dla dziecka. Szkoda tylko, że nie przeliczyć 112zł za kolejny egzamin na ilość pieluch itp. Mimo to powodzenia, uważaj na rowerzystów, znaki i życzę gumowych drzew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 21:46 ja zdawalam w sobote.Zdalam.Generalnie jest lepiej niz w powszednie dni. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzuchal Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 21:43 hahaha, jasne nie miał żadnych innych podstaw..., koleżanka jeździła świetnie ale egzaminatorowi brzuch się nie spodobał...;) ciekawe dlaczego nie złożyła skargi skoro nie było powodu innego niż ciąża....;) Odpowiedz Link Zgłoś
tupasia Ręczny na łuku? 28.05.07, 10:51 O co chodzi z ręcznym na łuku? Żeby nie zapomniec i nie ruszyć z zaciągniętym? Bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: Ręczny na łuku? 28.05.07, 17:05 tupasia napisała: > O co chodzi z ręcznym na łuku? Żeby nie zapomniec i nie ruszyć z zaciągniętym? > Bo nie kumam Tupasiu - w obie strony - nie zapomnieć, żeby zdjąć hamulec ręczny przy ruszaniu (ojjj wierz mi, że takie przypadki, że ktoś robił łuk na niedokońca zdjętym/ spuszczonym - zwał jak zwał ręcznym - się zdarzają a ludzie jeszcze po egzaminie siędziwili, czemu im się tka cięzko jechało), no i z drugiej storny - warto po zrobieniu łuku (i do przodu i do tyłu) zaciągnąc na chwilę ręczny, żeby Ci auto nie odjechało do tyłu lub przodu po puszczeniu nożngo i nie uderzylo w pachołęk - zdarzająsie place manewrowe w Wordach z lekkim skosem terenu). Aga następnym razem bedzie lepiej, najwazniejsze żę nie musisz długo czekać, jak trzeba bedzie to nstępnym razem udawaj, że widzisz te wszystkie światła i na pytanie egzaminatora czy się świecą przysłoń słońce ręką i mów, że świecą (a przynajmniej się nie wahaj z odpowiedzią, ktoś już tu pisa, że oblał bo się zahawał przy odpowiedzi i nie był pewny czy światła świecą czy nie). Powodzenia nastęnym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jutro mam egzamin na prawko IP: 212.87.244.* 28.05.07, 10:15 aga i jak poszedl egzamin?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Oblałam 28.05.07, 15:00 na pokazywaniu świateł na placu w wielki upał nie było widac czy się palą żarówki a tak poza tym odczułam od razu niechęć egzaminatora jak tylko zobaczył że idę na stanowisko egzaminacyjne. Bardzo nieprzyjemny Pan, już zapisałam się na następny termin mam 13 czerwca mam nadzieję że trafię na innego egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: Oblałam IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 21:47 nie boisz się 13?;) hm, ja bym przemyślał lepiej termin tak ważnego egzaminu;P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: jutro mam egzamin na prawko 31.05.07, 13:13 Co ma byc to będzie jest mi wszystko jedno kiedy chciałabym go zdać jeszcze przed porodem ale trermin mam na lipiec i jak trafię znów na tego samego egzaminatora to wątpliwa sprawa będzie. Mam nadzieję że dla mnie będzie szczęśliwa ta 13 Odpowiedz Link Zgłoś
shark_nh Re: jutro mam egzamin na prawko 31.05.07, 13:32 nie ma możliwości zebyś trafiła na tego samego egzaminatora... zachowaj spokój a napewno zdasz... Odpowiedz Link Zgłoś