Dodaj do ulubionych

jutro mam egzamin na prawko

24.05.07, 08:36
zdaję w częstochowie ktoś też jutro zdaje????
Obserwuj wątek
    • Gość: alfredo di stefano Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.olesno.info.pl 24.05.07, 08:43
      cos ty, tam jest bardzo malo normalnych egzaminatorow, wiec napisz jutro co ci zle poszlo.
    • Gość: ja Re: jutro mam egzamin na prawko IP: 212.87.244.* 24.05.07, 09:14
      ja zdawalam w sobote w cze-wie. wynik pozytywny. ktore podejscie??
    • patrycja.ros Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 12:01
      Powodzenia :)))) Będę trzymać kciuki!!!
    • Gość: beata Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.lodz.mm.pl 24.05.07, 12:01
      ja jutro zdaje w lodzi na smutnej
      • luffka Re: jutro mam egzamin na prawko 28.05.07, 11:28
        oczywiscie przed ruszeniem nie zapomniec o spuszczeniu recznego, ale rowniez po
        wjechaniu na koperte tez lepiej go zaciagnac, bo place manewrowe sa z gorki
        (przynamniej w czestochowie) i samochod stoczy ci sie na pacholek i bedzie
        koniec egzaminu mimo iz luk zrobisz dobrze. ale zamotalam. mam nadzieje ze
        zrozumiesz:))
    • aga_n20 Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 16:28
      to jest mój pierwszy egzamin mam nadzieje że jakoś to będzie muszę być na luzie
      nie mogę się denerwować bo to może źle wpłynąć na mojego synusia a nie
      chciałabym z egzaminu iść na porodówkę
      • no-comments Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 18:03
        aga_n20 napisała:

> to jest mój pierwszy egzamin mam nadzieje że jakoś to będzie muszę być na luzie
        > nie mogę się denerwować bo to może źle wpłynąć na mojego synusia a nie
        > chciałabym z egzaminu iść na porodówkę

Będziemy trzymac kciuki, normalnych egzaminatorów w Cz-wie nie brakuje:)
        Wystarczy, że opanujesz nerwy i wszystko przed Tobą, jeśli uwierzysz, że
        wszystko lezy w TWoich rękach i że ten egzamin naprawdę sie da zdać - to zdasz i
        już:) Ja osobiśvie sobie myślę, że za pierwszym razem nerwy są najmniejsze -
        jeszcze nie wie się, co nas czeka. Dużo wuary w siebie, maksimum skupienia, nie
        przejmuj się jakimiś błędami po drodze (każdy je popełnia), pamiętaj o pasach,
        światłach, zaciągnij ręczny na łuku i DO BOJU. A jutro zdaj relację ze
        szczęśliwie zdanego egzaminu:)
        Powodzenia
        • ula19872 Re: jutro mam egzamin na prawko 24.05.07, 22:15
          Nie chcę Cię staraszyć, ale moją ciężarna koleżankę egzaminator oblał tylko za
          to, że była w ciąży i że to był za duży stres dla dziecka. Szkoda tylko, że nie
          przeliczyć 112zł za kolejny egzamin na ilość pieluch itp. Mimo to powodzenia,
          uważaj na rowerzystów, znaki i życzę gumowych drzew ;)
          • Gość: ola Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 21:46
            ja zdawalam w sobote.Zdalam.Generalnie jest lepiej niz w powszednie dni. Zycze
            powodzenia
          • Gość: brzuchal Re: jutro mam egzamin na prawko IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 21:43
            hahaha, jasne nie miał żadnych innych podstaw..., koleżanka jeździła świetnie
            ale egzaminatorowi brzuch się nie spodobał...;) ciekawe dlaczego nie złożyła
            skargi skoro nie było powodu innego niż ciąża....;)
        • tupasia Ręczny na łuku? 28.05.07, 10:51
          O co chodzi z ręcznym na łuku? Żeby nie zapomniec i nie ruszyć z zaciągniętym?
          Bo nie kumam
          • no-comments Re: Ręczny na łuku? 28.05.07, 17:05
            tupasia napisała:

> O co chodzi z ręcznym na łuku? Żeby nie zapomniec i nie ruszyć z zaciągniętym?
            > Bo nie kumam

Tupasiu - w obie strony - nie zapomnieć, żeby zdjąć hamulec ręczny przy ruszaniu
            (ojjj wierz mi, że takie przypadki, że ktoś robił łuk na niedokońca zdjętym/
            spuszczonym - zwał jak zwał ręcznym - się zdarzają a ludzie jeszcze po egzaminie
            siędziwili, czemu im się tka cięzko jechało), no i z drugiej storny - warto po
            zrobieniu łuku (i do przodu i do tyłu) zaciągnąc na chwilę ręczny, żeby Ci auto
            nie odjechało do tyłu lub przodu po puszczeniu nożngo i nie uderzylo w pachołęk
            - zdarzająsie place manewrowe w Wordach z lekkim skosem terenu).

Aga następnym razem bedzie lepiej, najwazniejsze żę nie musisz długo czekać, jak
            trzeba bedzie to nstępnym razem udawaj, że widzisz te wszystkie światła i na
            pytanie egzaminatora czy się świecą przysłoń słońce ręką i mów, że świecą (a
            przynajmniej się nie wahaj z odpowiedzią, ktoś już tu pisa, że oblał bo się
            zahawał przy odpowiedzi i nie był pewny czy światła świecą czy nie). Powodzenia
            nastęnym razem:)
    • Gość: ja Re: jutro mam egzamin na prawko IP: 212.87.244.* 28.05.07, 10:15
      aga i jak poszedl egzamin??
      • aga_n20 Oblałam 28.05.07, 15:00
        na pokazywaniu świateł na placu w wielki upał nie było widac czy się palą
        żarówki a tak poza tym odczułam od razu niechęć egzaminatora jak tylko zobaczył
        że idę na stanowisko egzaminacyjne. Bardzo nieprzyjemny Pan, już zapisałam się
        na następny termin mam 13 czerwca mam nadzieję że trafię na innego egzaminatora
        • Gość: gbur Re: Oblałam IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 21:47
          nie boisz się 13?;) hm, ja bym przemyślał lepiej termin tak ważnego egzaminu;P
    • aga_n20 Re: jutro mam egzamin na prawko 31.05.07, 13:13
      Co ma byc to będzie jest mi wszystko jedno kiedy chciałabym go zdać jeszcze
      przed porodem ale trermin mam na lipiec i jak trafię znów na tego samego
      egzaminatora to wątpliwa sprawa będzie. Mam nadzieję że dla mnie będzie
      szczęśliwa ta 13
      • shark_nh Re: jutro mam egzamin na prawko 31.05.07, 13:32
        nie ma możliwości zebyś trafiła na tego samego egzaminatora... zachowaj spokój
        a napewno zdasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka