schwarzerkater 19.06.07, 14:23 Witajcie kochani, mam pytanko. Od paru lat mam prawo jazdy B, chcialabym zrobic A. Jaka data bedzie stala w nowym plastiku, stara czy nowa? A moze obydwie? Dziekuje z gory za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watashi79 Re: data wydania...? 19.06.07, 17:06 schwarzerkater napisała: > mam pytanko. Od paru lat mam prawo jazdy B, chcialabym zrobic A. Jaka data > bedzie stala w nowym plastiku, stara czy nowa? A moze obydwie? data wydania to najwyraźniej data "produkcji" dokumentu, więc powinna być nowa. co innego "data wydania uprawnienia", tam będą odpowiednie dla każdej z kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: data wydania...? IP: *.asta-net.com.pl 19.06.07, 18:13 A więc... Na przodzie będzie widniała data produkcji prawa jazdy, a na odwrocie poszczególnie do kategorii data wydania uprawnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzerkater Re: data wydania...? 19.06.07, 22:29 Aaaaaaaaa,rzeczywiscie! Przeciez przy moim B jest data, ale nie myslaca jestem. Wielkie dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś