Dodaj do ulubionych

Częstochowa - Reflex

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:33
Czy warto zapisać się do O>S>K Reflex w Częstochowie? cena kusząca - 850 zł za
kat B ( ta mnie interesuje) . Prosze o opinie, jakiekolwiek :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Częstochowa - Reflex IP: *.gre.pl 21.06.07, 22:01
      Ostatni post mi wywalili, ale pochwalę ich jeszcze raz - warto.

Pamiętaj, że badań nie ma w cenie kursu (60zł), ale to chyba w większości tak jest.
      • Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:13
        Tak wiem że za badania trzeba dodatkowo zapłacić. A możesz polecic instruktora?
        Czy ta fajna blondynka:):) od teorii też ma jazdy :):)
        • Gość: Tomek Re: Częstochowa - Reflex IP: *.gre.pl 22.06.07, 14:01
          Tak, ta fajna blondynka też ma jazdy i właśnie do niej udało mi się zapisać ;).
          Jest bardzo sympatycznie. No, ale załapać się do niej trudno, bo mało jeździ
          (9-13 Corsa D - nowa). Ogólnie to wszyscy instruktorzy podobno są spoko.
          Jeździsz wszystkimi autami, więc trzech poznasz na pewno :-).
          • Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:21
            pozostali instruktorzy też sa super...mlody przystojny instruktor Krzysiek jest
            naprawde swietny...z jego wujkiem tez jazdy byly rewelacyjne...jak zdalam to
            zal mi bylo sie z nimi rozstawac:) wszystkim polecam Reflex:)!!!
            • daga1974 Re: Częstochowa - Reflex 22.06.07, 21:43
              ale świetny jest ,bo przystojny ? :-)
    • Gość: Ela Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:27
      Ośrodek jak ośrodek. jedyny minus , że nie można sobie teorii robic
      indywidualnie ( są zajęcia 2 razy w tyg po 3 godz. lekcyjne, w sumie 5 tygodni
      teorii a dopiero potem jazdy). Ale najtaniej w Częstochowie więc można to
      przeżyć. teoria wykładana b. przystępnie - naprawde teraz robię testy
      praktycznie bezbłędnie. Miła atmosfera. jesli chodzi o instruktoróe to ten
      młodszy czasami mi na nerwach grał :)
      • Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:05
        świetny to nie tylko znaczy ze przystojny - choc to jego duzy plus:). jak dla
        mnie byl bardzo mily i rzeczowy i w ogole potrafi wprowadzic mila atmosfere na
        jazdach. czlowiek zapomina o stresie-szcegolnie na godzinke przed egzaminem.
        polecam Reflex:)
        • aga_mama_danielka Re: Częstochowa - Reflex 25.06.07, 21:47
          Ja własnie jestem po teorii, mam umówiona pierwszą godzinę jazdy z p. Włodkiem.
          Pani Ania od razu się mnie spytała na jakim aucie chcę się uczyc. Wybrałam Corsę
          D. Ale myślałam że pojeżdżę na wszystkich :( A p. Włodek dobrze uczy? da się z
          nim pogadac fajnie ? :)
          • Gość: zzzzzzzz Re: Częstochowa - Reflex IP: 195.205.202.* 26.06.07, 09:59
            Pan Włodek to jeden z najfajniejszych ludzi jakich spotkałam wyrozumiały
            cierpliwy i bardzo zabawny. Atmosfera podczas jazd jest świetna. Również polecam
            Reflex:))))
    • Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:31
      Widzę że warto. Więc postanowione - 4 lipca zaczynam :):)
    • Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:43
      Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jazdy tez odbywają sie w jakiś wyznaczonych
      terminach czy miożna się umawiac z instruktorem? Czy jest jakiś limit, tzn. max
      iles tam godzin w tygodniu czy można sobie jeździć np. codziennie? Jak to wygląda?
      Czy to zalezy poprostu od ilości kursantów?
      • Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:29
        kursantów mają bardzo dużo ale limitu jazd w tygodniu nie ma. można jeździć
        codziennie ale czasem wszystkie godziny nastepnego dnia są już zajęte a
        umawiasz się na kolejne jazdy z pewnym wyprzedzeniem. ustalasz z instruktorem
        termin jazd( godzinę i dzień) tak jak Tobie pasuje i jesli wtedy ma wolne to
        jeździsz. po kilku godzinach jazd można jeździć dwie godziny z rzędu. ogólnie z
        terminami w Reflexie nie ma żadnych problemów. sama jeździłam i gorąco polecam!
        • Gość: ktos Re: Częstochowa - Reflex IP: 80.48.49.* 29.06.07, 13:18
          a jeździ sie cały kurs na tym samym samochodzie czy jezdzi sie wszystkimi trzema??
    • Gość: ja Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:39
      po to sa chyba 3 samochody, zeby na kazdym pocwiczyc jazde...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka