Gość: Foxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:26 Troche mialem spiec z panem instruktorem i teraz sie odcial, kieruje mnie na badnia.Czy ktos mial?Jak to wyglada- co sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-comments Re: Badania Psychotechniczne 07.07.07, 10:46 Gość portalu: Foxy napisał(a): > Troche mialem spiec z panem instruktorem i teraz sie odcial, kieruje mnie na > badnia.Czy ktos mial?Jak to wyglada- co sie robi? A mogę wiedzieć skąd jesteś?? Tak z ciekawości, mnie też straszyli badaniami ;D Jak wyglądają nie wiem - w JEŹDZIE z DODĄ zdaje się, że przechodziła jakieś testy. Zapytaj lepiej instruktora kto za nie zapłaci, bo mam nadzieję, że nie dasz się wrobić w płącenie (jakaś stówa pewnie pójdzie) za te testy jeszcze? Jeśli Ty nie zapłącisz to gwarantuje Ci, że OSK też nie zapłaci i na tym sprawa sięskończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Badania Psychotechniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:09 Ankieta z całego Twojego życia, test 100 pytań i mnóstwo badań sprawdzających wzrok, ocenę odległości, spostrzegawczość, szybkość reakcji, widzenie w ciemności, widzenie po olśnieniu. Ludzie nieprzystosowani do życia w społeczeństwie nie powinni otrzymywać prawa jazdy. Niestety. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś