patrycja.ros Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin 24.07.07, 21:38 chudy31 napisał: > kto jeszcze?godz.8.30 Ja już nie zdaję ale życzę Ci powodzenia. Ja niestety nie mam dobrych wspomnień z Leszna, tym bardziej będę Cię wspierać. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_se Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin 24.07.07, 21:47 Ja mam egzamin 1 wrzesnia (po raz pierwszy). Mimo tego, iz to termin dosc odlegly jeszcze,to kiedy o nim pomysle, to az mnie ssie w zoładku:(. Zostalo mi jeszcze 10h do wykorzystania, wiec mam nadzieje, ze dam rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 10:03 ja niestety nie mam dobrych wspomnień > z Leszna chyba nieliczni maja dobre wspomnienia z Leszna... moja siostra zdawala az 9 razy!!! az wkoncu trafila na nowa egzaminatorke (wrocławską) i zdala bez problemu czego i tobie życze... ja zdaje w lesznie 3 sierpnia i mam nadzieje ze trafie wlasnie na nią, babka podobno spoko, nie czepia sie tak jak cala reszta szajki ktora powstala przez te pare lat, wkoncu góra wziela sie za ta nasza niską zdawalność... pozdrawiam i zycze ci zdanego egzaminu 26 lipca :) niech to bedzie twoj ostatni egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin 25.07.07, 17:43 witam.to bedzie moj"pierwszy raz"zobaczymy moze nie bede juz tam gosciem.a co do leszna to slyszalem ze pare lat temu bylo ciezko zdac.teraz 2-3 razy i zdane.tez slyszalem o nowych egzaminatorach.jutro jak bedzie po wszystkim podziele sie wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin 25.07.07, 19:33 chudy31 napisał: > witam.to bedzie moj"pierwszy raz"zobaczymy moze nie bede juz tam gosciem.a co > do leszna to slyszalem ze pare lat temu bylo ciezko zdac.teraz 2-3 razy i > zdane.tez slyszalem o nowych egzaminatorach.jutro jak bedzie po wszystkim > podziele sie wrazeniami. Ja zdawałam około grudnia i na 10 osób zadawała 1. Obyś miał racje, że czasy się zmieniły POWODZENIA :))) Koniecznie napisz jak poszło. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 23:09 na pewno zdasz :)) licze na ciebie :)) bede czekac na odpowiedz jak ci poszlo bo ja 3 sierpnia mam tez swoj "pierwszy raz" i strasznie sie boje:-/ moi znajomi zdawali w przeciagu roku z 4-5 razy ... ale byly tez przypadki ze zdali za pierwszym razem!! czego i tobie życze:) jestes z leszna czy okolic? u kogo sie uczyles?? :) pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia!! masz kopniaka na szczęście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros chudy31 daj znak życia 26.07.07, 20:43 chudy31 napisał: > kto jeszcze?godz.8.30 Daj znak życia!!! Napisz czy świętujesz???? Bo trochę łapki już bolą do trzymania kciuków!!!!! Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: chudy31 daj znak życia IP: 212.2.100.* 26.07.07, 21:04 > Daj znak życia!!! Napisz czy świętujesz???? napewno swietuje skoro jeszcze go tutaj nie bylo :))) czuje to w kosciach ;-):D Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: chudy31 daj znak życia 27.07.07, 19:41 witam.juz jestem.swietowalem ale nie zdalem.testy ok. plac tez.na miescie dalem d.... nie jestem z leszna.wschowa.nastepny raz we wrzesniu.dzieki za dobre slowo.teraz ja trzymam za zdajacych kciuki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: chudy31 dał znak życia :)) 27.07.07, 22:03 chudy31 napisał: > witam.juz jestem.swietowalem ale nie zdalem.testy ok. plac tez.na miescie dalem > d.... nie jestem z leszna.wschowa.nastepny raz we wrzesniu.dzieki za dobre > slowo.teraz ja trzymam za zdajacych kciuki.pozdrawiam No to można by rzec " pierwsze koty za płoty". Przynajmniej już wiesz co Cię czeka następnym razem. Powodzenia życzę !!! Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D L-no IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.08.07, 00:33 jestem juz po moim "pierwszym razie":D WYNIK NEGATYWNY,ale szczerze mowiac zawiedziona nie jestem nic a nic... teoria zdana bezbłędnie; maska, swiatła- bez zastrzeżeń;łuk i górka super!!lepiej wyjsc nie moglo!!!ale na miescie- istna masakra!!! pokonał mnie stres (kurcze miało być na odwrót!!! ;-) )nogi trzesły mi sie niemiłosiernie,zapominalam o zmianie biegu z 2ki na 3ke, nie wlaczylam kierunku, czułam się jak w amoku... do tego stopnia ze nie zauwazylam znaku ze droga na ktorej sie znajduje jest jednokierunkowa!!!egz kazal mi skrecic w lewo, no to ja pyk, kierunek lewy, ustapienie pierwszeństwa( dziwne ze akurat ten znak zauwazylam!!!)i skret...po pieciu minutach znowu znalazlam sie na tej samej ulicy, znowu skret w lewo i ...shit!!! egzaminator zatrzymal auto na srodku ulicy i spytal sie bezczelnie " pani Kasiu, na jakiej ulicy sie znajdujemy????" z takim tonem jakby sie cieszyl!!! no to ja zrezygnowana, uswiadomilam sobie ze jest to droga jednokierunkowa!! i powinnam zjechac do lewej krawedzi!!! no i koniec mojego egzaminu...i co dziwne... gdy tylko uslyszalam ze wracamy do WORDu bo niema sensu dalszej jazdy, egzamin skonczony, stres jakby reka odjąć... czulam sie jakby na siedzeniu obok siedzial moj instruktor... noga nie drgnela, jechalam przepisowo,dynamicznie, nie zapominalam o kierunkach i biegach... no poprostu super... ale zla nie jestem... wkoncu to moja i tylko moja wina,ale skoro nie zdalam teraz to za 10 napewno ;-) a egzamin mialam z rodakiewiczem ... pozdrawiam wszystkich zdajacych!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D 04.08.07, 12:59 Gość portalu: kasiunia0310 napisał(a): > jestem juz po moim "pierwszym razie":D WYNIK NEGATYWNY, No to zapewne się powtórzę - pierwsze koty za płoty. Już wiesz jak to wygląda, czego się spodziewać. >ale na miescie- istna > masakra!!! pokonał mnie stres (kurcze miało być na odwrót!!! ;-) )nogi trzesły > mi sie niemiłosiernie, Stres to nieodzowny element tego egzaminu, trzeba znaleźć sposób na jego pokonanie, bo inaczej - już wiesz -" masakra". Mi pomogła herbatka z melisy- ukoiła nerwy :))) Życzę powodzenia w kolejnym zmaganiu. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.08.07, 00:08 Mi pomogła herbatka z melisy- > ukoiła nerwy :))) na mnie niestety nie podzialala nawet podwójna herbatka z melisy którą piłam bezpośrednio przed egzaminem:/nastepnym razem zaaplikuje sobie wieksza dawke- byleby nie uśpila mojej czujności zbyt bardzo :D bo znowu bedzie "masakra" ;-) Życzę powodzenia w kolejnym zmaganiu. dzieki, dzieki... w poniedzialek ide sie zapisac na kolejny termin...zobaczymy kiedy bedzie ... i jak pojdzie za drugim razem, po zapewne dwumiesięcznej przerwie. Czekając na "egzekucje" podsłuchałam na kiedy przepisują- 10 październik-lekka przesada!!! > Pozdrawiam:))) również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D 05.08.07, 12:40 witam.napisz na kiedy masz nastepny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.08.07, 21:49 chudy31 napisał: > witam.napisz na kiedy masz nastepny termin. no wiec nastepny termin mam na 28 wrzesnia, wiec jeszcze 1,5 miesiaca przedemna:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: no to teraz ja sie"pochwale"moim egzaminem:D 06.09.07, 19:20 witam.08.09.2007 godzina 7-30 leszno .drugie podejscie.jest ktos chetny:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Zastanawiajace.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:51 Nie rozumiem ludzi, ktorzy tak panicznie boja sie egzaminu na prawo jazdy...moze te osoby po prostu nie nadaja sie do prowadzenia samochodem?Moze powinny sobie odpuscic?Przeciez jak kazda jazda bedzie pozniej Was tak stresowac to liczba wypadkow wzrosnie o 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: Zastanawiajace.... 07.09.07, 19:08 czesc Mela.nie rozumiem cie.czy ja napisalem ze sie boje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Zastanawiajace.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:11 A czy moja wypowiedz byla skierowana do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: Zastanawiajace.... 07.09.07, 21:30 Gość portalu: Mela napisał(a): > A czy moja wypowiedz byla skierowana do Ciebie? NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudy31 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin 08.09.07, 13:47 Bylo jak bylo ale ZDALEM:)POWODZENIA DLA ZDAJACYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdająca w paździer Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.09.07, 11:56 Gratuluję! Napisz coś więcej, bo ja w październiku zdaje w Lesznie. Jak tam się zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 20:59 a ja zdaje juz jutro w lesznie. czekalam cos ponad 1,5 miesiaca. niestety egzaminatorzy nie sa zbyt mili:/ale uwaga!! o jednego dziada mniej :))PERKA juz niema wiec moze zatrudnia jakiegos nowego, z innym podejsciem do zdajacych :)wszystkim zdajacym zycze "trafienia" WROCLAWSKIEJ... wszyscy ja chwala, podobno mila i rozladowuje napiecie... mam nadzieje ze to wlasnie na nia jutro trafie :)podrawiam wszystkich zdajacych, juz "po" napisze i pochwale sie na czym uwalilam :D CHUDY na kogo trafiles ?i jak wrazenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:04 wrazenia z dzisiejszego egzaminu mam takie same jak wynik:) POZYTYWNY!!!! trafilam na świetnego egzaminatora( nazwisko chyba prątkiewicz ale dokladnie nie pamietam), przez godzine którą jezdzilam czulam sie jak na jazdach z moim instruktorem! a nawet lepiej, caly czas ze mna rozmawial, robil sobie zarty i tym sposobem rozladowal napiecie... ktore jakby nie patrzec bylo powodem mojego poprzedniego niezdanego egzaminu:) a teraz czeka mnie prawdziwa nauka jazdy, juz bez instruktora... :)pozdrawiam wszystkch zdajacych i zycze powodzenia i takiego samego egzaminatora jaki "trafił" się mnie :)papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdająca w paździer Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.09.07, 14:44 Gratuluję :) Powiedz mi, jak jest z łukiem w Lesznie? Czy można patrzeć w lusterka? Jak Ty jeździłaś po łuku - przez tylną szybe, czy lusterka, czy i tak i tak? Nie wiesz czy wystarczy jak przez tylna szybę będe oglądała sie w momencie jak wyjde na prostą? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.10.07, 22:30 no czesc zdajaca :)niewiem na jakim luku Ty sie uczyłas, ale ja na zupelnie innym... ten na wordzie w porownaniu do "mojego" byl krotszy i tak jakby węższy... mozliwe ze z nerwow tylko tak mi sie wydawalo ;-)jesli chodzi o patrzenie w lusterka to nie bylo z tym problemu zadnego... jednak zostalam nauczona aby kozystac i z lusterek i tylnej szyby" zeby nie mieli sie do czego przyczepic". po wyjsciu na prosta patrzylam sie tylko przez tylna szybe, z lusterek korzystalam tylko w polowie luku do zakonczenia manewru:) no i tak jakos przeszlam luk, pozniej górke z poprawka no i miasto :) i teraz tylko czekam na odbior plastiku i pewnie dopiero jak bede go miala juz w kieszeni uwierze :)zycze ci zdania egzaminu i zero stresu, bo z doswiadczenia wiem ze tylko on jest sprawca wyniku negatywnego :) podejdz do tego jak do jazd ze swoim instruktorem, wiem ze nie bedzie latwo ale da sie to zrobic :)no i zycze ci przyjemnego egzaminatora ktory nie przyczepi sie byle czego, byleby tylko ulac. pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajaca w pazdzier Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.07, 13:18 Hej Kasiunia :) Ja robię tak samo - samo wyjście z łuku na lusterka, a później juz tylna szyba może być :) Jestem po 2 godzinach jazdy po Lesznie i jestem załamana!!! Jakie Wy tam macie wąskie te uliczki, dziwnie sie jeździ miejscami - pełno poparkowanych samochodów w bliżej nieokreślonych miejscach :) No, ale przede mną jeszcze 5h po Lesznie zanim będę zdawała egzamin, więc może się oswoję z tym miastem ;) Pozdrawiam. P.S. Gratuluję prawka, bo pewnie masz je już w kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0310 Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 23:10 no leszno hmmm czasami zastanawiam sie co za bencwaly jezdza po tym miescie a z parkowaniem to rzeczywiscie makabra :) plastik mam juz w kieszeni a wlasciwie w portfelu ale kurcze jak tylko mam to prawko to momentalnie dostalam takiego stresa ze sama boje sie wsiadac do auta :d musi zawsze ktos ze mna byc... boje sie tego ze nnie poradze sobie w trudnych sytuacjach jak np wariaci drogowi nie stosujacy sie do przepisow- tacy niestety sie zdarzaja i to bardzo czesto:/ albo piesi samobojcy :d tak ich nazwalam poniewaz na slepo wlaza na ulice i nie przejmuja sie wogole tym ze kierowca moze ich poprostu nie zauwazyc... wiec radze zwracac uwage na takie typy na egzaminie, ale takze w pozniejszym zyciu jak juz sie sama przekonalam :D kiedy masz egzamin ? mam nadzieje ze dasz zdac jak ci poszlo ?:) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 23:16 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajaca w pazdzier Re: LESZNO 26.o7.2007 egzamin MOJE wrazenia :)) IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.10.07, 08:48 Egzamin mam teraz w czwartek: 25.10. Nawet nie wiesz Kasiu, jak dobrze wiem o czym piszesz. Ja jestem z Głogowa i troszkę zaczynam żałować, że zapisałam sie na egzamin w Lesznie, bo koszmarnie mi się po tym mieście jeździ. jestem załamana!!! Szczególnie w okolicach rynku, gdzie jak piszesz; piesi łażą jak święte krowy, auta jeżdżą jak chcą (tekst faceta z którym jeździłam w Lesznie: bo oni mają już prawo jazdy), a do tego ciągłe ograniczenia prędkości, której na egzaminie przekroczyć nie możesz, więc pilnuję tego prędkościomierza i tych pieszych i te auta i te biegi i pełno innych rzeczy, aż czasem nie zauważam jakiś znaków :( nie udało mi się przejechać 40 min, żeby nie zapytać w międzyczasie czy my teraz na jednokierunkowej jesteśmy, czy dwukierunkowej, bo już zgłupiałam :( boję się, ze sobie w tym Lesznie nie poradzę :( załamka totalna :( Zastanawiam się czy nie pojechać jeszcze dzień przed egzaminem na 2h do Leszna, ale z drugiej strony nie wiem czy nie lepiej w końcu odpocząć, bo zaczynam czuć się zmęczona. Najgorsze jest to, że mam sprzeczne informacje od mojego lokalnego instruktora i tego z Leszna. Na tej drodze koło rynku, która jest dwujezdniowa, gdzie piesi łażą i trzeba uważać, gdzie można zawracać między (nie wiem jak to wytłumaczyć, bo nie znam Leszna) mój instruktor kazal mi jechać lewym pasem, bo mówił, że prawy jest do skręcania w prawo (co jakiś czas było takie oznaczenie znakiem wyznaczającym strzałki na jezdni), natomiast instruktor leszczyński mówił, że mam się trzymać prawego pasa. To są dość istotne w kontekście egzaminu informacje i, niestety, sprzeczne. Tak samo jak mój instruktor każe mi wrzucać 2 dopiero jak skręcę (jeśli zatrzymuję się przed skrzyżowaniem i mam za krótką drogę, żeby wrzucić 2kę przed skrętem), a tel leszczyński mówi, że nie ważne czy skręcam czy co, ale 2kę muszę wrzucić jak najszybciej. No i podczas jazdy co jakiś czas miałam: za długo na 1ce. A tak zostałam nauczona. Mój instruktor wręcz zwrócił uwagę koleżance, która przerzucała na 2 w czasie skrętu, że na skrzyzowaniu ma nie mieszać z biegami, tylko skupić się na manewrze, a po jego zakończeniu dopiero wrzucić na 2kę. Po co ja w ogóle jadę na ten durny egzamin?? Odpowiedz Link Zgłoś