Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zdaje 30.08.07r. w krakowie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:20
Czeka mnie przeprawa i mam stracha jak diabli.Czy ktoś jeszcze ma egz. o 16.30
w Krakowie 30.08.07r?Nie wiem jak sobie poradzić z nerwami bo na samą myśl o
spotkaniu oko w oko z egzaminatorem w to mam motyle ze strachu w brzuch.
Obserwuj wątek
    • bestaga1980 Re: Czy ktoś zdaje 30.08.07r. w krakowie? 14.08.07, 11:02
      Ja mam 28 sierpnia' Także o 16.30 :((((
      Podejrzewam że zdajesz 1 raz'
      Ja także :(((((

Pozdr'
      • Gość: Agacool Re: Czy ktoś zdaje 30.08.07r. w krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:32
        Tak pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni!!!!!A gdzie uczyląś się jeżdzić?
    • crayzolka Ej laski! 14.08.07, 12:10
      No z takim podejściem to daleko nie zajedziecie i to dosłownie -
      wiem co mówię, bo strach przed krakowskimi egzaminatorami sprawił,
      że egzamin musiałam powtarzać.
      Dopiero jak wypracowałam w sobie postawę - a niech tam - raz kozie
      śmierć, przecież umiem jeździć, na tyle by przekonać egzaminatora,
      żeby pozwolił mi wyjechać na ulicę - no wtedy poszło :)
      Będzie dobrze! Uszy do góry :)
      • Gość: Agacool Pozytywne podejście górą!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:31
        Wiem że strach to nic dobrego ale..... czasem jest silniejszy .A tak na serio to
        wiem że jestem dobrze przygotowana ale zdaje sobie sprawę że najwięcej zależy
        od egzaminatora i mam nadzieja że trafi mi się jakiś ludzki.
        • crayzolka Oj nie 14.08.07, 12:47
          Gość portalu: Agacool napisał(a):

> A tak na serio to
          > wiem że jestem dobrze przygotowana ale zdaje sobie sprawę że
          najwięcej zależy
          > od egzaminatora i mam nadzieja że trafi mi się jakiś ludzki.

Ojj zupełnie się z Tobą nie zgodzę - wszystko zależy od Ciebie i
          tylko od Ciebie - jeśli jestes dobrze przygotowana, egzaminator nie
          przeszkodzi Ci w zdaniu egzaminu.
          • Gość: Agacool Re: Oj nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:55
            A ty zdawałaś w Krakowie? Kiedy?
            • crayzolka Re: Oj nie 14.08.07, 16:17
              Tak w Krakowie, od 18 do 21. lipca, tu opisałam swoje przygody :)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=66262646
              • Gość: gigi Re: Oj nie IP: *.n4u.krakow.pl 14.08.07, 16:39
                ja mam 28 sierpnia o 20dziestej.Sama niewiem czy to dobrze czy źle ze tak późno
                • crayzolka Re: Oj nie 14.08.07, 16:52
                  Wiesz, jak masz trochę szczęścia i trafisz na fajną babkę w okienku,
                  czasem zechce coś doradzić - ja na przykład miałam do wyboru 12.30 i
                  7.30 - na 12.30 pokręciła głową, wiem, że wieczorem też fajnie -
                  mniejszy ruch, można skupić się na jeździe, myślę, że to fajna
                  godzina :)
                  • Gość: Agacool Re: Oj nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:52
                    Ja miałam do wyboru 12.30 ale wybrałam 16.30 doszłam do wniosku że zanim zdam
                    testy to troche czasu minie i zanim wsiąde do auta to już będzie wieczór i pusto
                    na ulicach
                    • crayzolka Re: Oj nie 14.08.07, 19:41
                      No pewnie - nie wiem czemu, ale ta 12.30 nie budzi we mnie
                      zaufania ;)
                      Poza tym, nie wiem jak wy, ale ja wolałam, żeby było pusto, bo
                      przynajmniej niczego nie wymuszę, będę mogła skoncentrować się na
                      jeździe, ponieważ miałam wcześniej o innych porach, zdecydowanie
                      polecam mniejszy ruch - im większy, tym większe korki i tym dłużej
                      trwa egzamin, bo nie ma co liczyć, że jak postoi się w korku 10
                      minut, to egzaminator uzna to za część egzaminu.
                      • Gość: Agacool czy mogłagyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 08:21
                        Słuchaj mam prośbę czy możesz mi opisać jak cały egzamin się odbywa.Teoria +
                        praktyka? Czytałam twoją opowieść o tym jak zdawałaś i muszę ci pogratulować.Ale
                        chodzi mi jak to wygląda gdy wchodzę na ustalony termin na koszykarskiej
                        i.....no właśnie jak to dalej jest.Dzięki z góry
                        • crayzolka No problem :) 15.08.07, 11:28
                          No więc pojawiasz się o wyznaczonej godzinie, szukasz swojej sali
                          komputerowej, przy wejściu masz plan budynku, wszystko jest dobrze
                          oznakowane, czekasz w poczekalni przed salą na początek egzaminu. Ja
                          i wszyscy moi znajomi zdawaliśmy w sali, która znajduje się w
                          korytarzu po lewej stronie od okienek, w których do tej pory
                          zalatwiałaś wszystkie formalności. Punktualnie zjawia się pan lub
                          pani z listą osób i kolejno wyczytuje nazwiska. Przygotowujesz
                          dowód, gość sprawdza, jeśli nosisz okulary bądź soczewki, pyta czy
                          masz przy sobie. Następnie informuje Cię o numerze stanowiska
                          przypisanym Tobie, zajmujesz miejsce i czekasz. Kiedy wpuści już
                          wszystkich chętnych na salę, wszystko dokładnie tłumaczy, obsługę
                          urządzenia, co kiedy nacisnąć i najpierw przeprowadzany jest egzamin
                          próbny z jakimiś dziwnymi pytaniami (tym się nie przejmuj) - 3
                          pytania, żeby sprawdzić, czy zdający potrafią obsłużyć się
                          urządzeniem. Rozpoczynacie wszyscy razem, jak skończysz wołasz
                          gościa, on każe wcisnąć koniec i natychmiast na monitorze pojawia
                          się wynik egzaminu łącznie z ilością popełnionych błędów, jeśli
                          wszystko ok, pan Ci dziękuje i każe przejść wskazanymi drzwiami do
                          poczekalni na egzamin praktyczny.

I znowu czekasz, co chwilę ktoś wraca z egzaminu, co chwilę wychodzą
                          egzaminatorzy i wywołują kolejne osoby, ponieważ dobór jest
                          komputerowy, nigdy niewiadomo kiedy Cię wywołają. Kiedy już
                          zostaniesz wywołana, wstajesz, pokazujesz dowód, niektórzy chcą go
                          oglądac jeszcze w poczekalni, inni dopiero na placu. I w ten oto
                          sposób, wychodzicie na plac manewrowy, najpierw egzaminator sprawdza
                          kamery, nagrywa czyj to egzamin, kto egzaminuje i w jakim
                          samochodzie, pyta czy znasz zasady egzaminu, po czym pokazujesz
                          płyny, światła i jedziecie na łuk i górkę - zależnie od
                          egzaminatora, podjeżdżasz sama lub podjeżdża on. Po wykonaniu
                          manewrów placowych, on opowiada jak będzie wyglądał egzamin na
                          mieście, jakie polecenia będzie wydawał, i ziuuuuuum jedziecie :)

Gdybym jeszcze jakoś mogła pomóc daj znać :) Nie wiem czy czegoś nie
                          pominęłam, także w razie co pisz :)
                          • Gość: Agacool DZięki Wielkie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:25
                            Nawet nie wiesz jak się cieszę że znalazłam tu na forum taką osobę jak ty .Tak
                            bardzo zależy mi na prawku że chcę się jak najlepiej przygotować do tego teorii
                            nawet sie nie boję ale no cóz z jazdę gorzej.Czuję się jak przed egzaminem
                            końcowym w szkole.Tragedia.Naprawdę dzieki jeszcze raz.
                            • crayzolka Nie ma sprawy :) 15.08.07, 21:55
                              Wiem jak to jest, więc jak tylko będziesz miała jakieś wątpliwości -
                              wal śmiało :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka