Gość: kasiaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 14:19 jest tu ktoś z tarnobrzega co może coś opisać o egzaminie?? egzaminatorach i wszystkim co sie z tym wiąże!egzamin mam za 2 tygodnie:(powoli zaczynam mieć cykora!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Tarnobrzeg!! IP: *.mmpnet255.tnp.pl 22.08.07, 19:48 Przyłączam się do prośby! Odpowiedz Link Zgłoś
nati18.mielec Re: Tarnobrzeg!! 24.08.07, 14:03 zdawałam niedawniow tarnobrzegu i udalo sie za pierwszym razem. jesli chodzi o miasto to tzreba uważac jest dużo uliczek jedno kierunkowych i trzeba pamietac o ustawianiu sie przy krawedziach jezdni skrecajac bo na tym najczesciej uwalaja z tego co wiem. musisz patrezc dokladnie po znakach. egzaminatorzy maja jedno takie miejsce gdzie przewaznie biora na koniec egzaminu. najpierw jedzie sie droga jedno kieunkowa i skreca sie w lewo. wiadomo nalezy sie ustawic przy lewej krawedzi i po skrecie jest sie juz na dwu kierunkowej i tez skreca sie w lewo i tu juz ustawia sie przy osi jezdni. wuidzialam nie jeden przypadek ze własdnie w tym miejscu duzo osob oblewa. należy zapamietac to krzyzowanie. egzaminatorzy nie wiem jacy sa. wiem ze ten moj byl spoko gosciu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Tarnobrzeg!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:49 dzięki.ja juz za 1,5 tygodnia mam egzamin.ale cykor:(widze że jesteś z mielca.ja jestem z okolic mielca.w którym ośrodku tak dobrze uczą że zdałaś za 1 razem??wczoraj byłam na jeździe w tarnobrzegu ale zabardzo nie kojarze o które skrzyżowanie Ci chodzi.wiem że najgorzej tam jest z jednokierunkowymi, rowerzystami i pieszymi:(a ja jeszcze zdaje w środe jak bazar będzie.o Boże.jak to przeżyć?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nati18.mielec Re: Tarnobrzeg!! 24.08.07, 18:09 nom z mielca jestem. to skrzyzowanie jest kolo jakiegos kosciola miedzy takimi domkami.nie wiem dokladnie jakie to ulice. napewno wezmie cie tam twoj instruktor. ci piesi i rowerzysci to mnie przerazili jak pojechalam tam pierwszy raz. wchodza na ulice nie wiadomo jak i kiedy. masakra. trzeba uwazac. bo wejdzie ci na pasy i po egzaminie jak sie nie zatrzymasz. dasz rade. zycze zebys trafila na egzaminatora tego co ja. fajny gosciu i na luzie. a to duzo pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalka ehhh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 22:52 Przyjedźcie koleżanki do Krakowa, tam to dopiero mamy dramat - piesi i rowerzyści to jedno, a tramwaje, jednokierunkowe, estakady, tunele i inne drugie. Po paru jazdach w Krakowie będziecie śmigać po Tarnobrzegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: ehhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:53 Dzięki Kalka za zaproszenie.wiem że tarnobrzeg w porównaniu do krakowa to pikuś.i jak bym jeździla po krakowie to już całkiem porażka, ale może więcej by sie człowiek nauczył.wiesz jak sie jeździ po swoim mieście w tym przypadku w mielcu to sie drogi zna na pamięć i nie sprawiaja większych problemow.a jak pojade do tarnobrzega niby miasto pokroju mielca ale nie zna sie dróg trzeba bardziej patrzeć po wszystkim i wszystkich i robi sie mase błędów.A może jakoś przeżyje.nie pierwsza zdaje i nie ostatnia:)pozdrawiam:) ps.musze sie wybrać do krakowa na zakupy bo teraz zaczynają sie wyprzedaże ale to jeszcze autobusem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Tarnobrzeg!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:58 ok.Nati.Będe sie rozglądać za kościołem.mam w sobote ostatni wyjazd do tarnobrzega, trzeba jeszcze coś poćwiczyć.u nas w Mielcu te ludziska tak nie włażą pod koła aut.ale z drugiej strony im sie nie dziwie, bo tyle elek co sie tam zjeżdza to masakra.musieliby stać i długo czekać aż w końcu ktoś łaskawie by im sie zatrzymał:)a w którym ośrodku mieleckim robiłaś kurs??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Tarnobrzeg!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:35 Zdałam zdalam za pierwszym razem.pogoda była okropna lało jak z cebra ale dzięki temu nie było rowerzystów na drodze.hehe.tak sie ciesze że mam juz to za sobą!!jeździlam calutką godzine i już myślałam że tam nie wysiedze!!ale udało sie!!powodzenia wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tarnobrzeg!! IP: *.sta.vectranet.pl 19.01.08, 15:25 cześć mam takie pytanie, chciałabym zdawać w tarnobrzegu, chociaz teoretycznie powinnam zdawać w kielcach ale słyszałam ze tam jest łatwiej bo miasto jest mniejsze, powidzcie jak to jest, każdy mówi ze tam są tylko jedne światła i jedno rondo i sama nie wiem co mam juz robic :( u nas w kielcach normalne jest ze zdajesz z 5 razy minimum nawet jak jezdzisz dobrze, jesli ktos moze mi pomóc to napiszcie na meaila olakubik@poczta.fm , z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amicus Re: Tarnobrzeg!! IP: *.mtm-info.pl 25.03.08, 20:45 teraz najlepiej podobno jest zdawac w Rzeszowie,ale najwazniejsze to isc na egzamin na luzie,tak jak na normalna jazde,bo nerwy wszystko niszcza.Wiem ze to tak latwo powiedziec,a trudniej wykonac,znam to z wlasnego doswiadczenia,ale trzeba byc pewnym swoich umiejetnosci i zminimalizowac stres,a napewno powinno sie udac;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: Tarnobrzeg!! 26.03.08, 07:48 Właśnie wczoraj zdawałam w Tbg-u 4 raz i zdałam!:) Powiem ci, że opanować miasto nie jest trudno- nawet barzo łatwo. Jeśli chodzi o egzaminatorów to uważaj na taką młodą Lidke- niedawno zrobiła egzaminatora i bardzo się tam rządzi. 2 razy u niej nie zdałam.. Wczoraj jedziziłam chyba z najlepszym egzaminatorem- S.Bogdański- naprawde fajny facet:) No i przyznam, że 2 godzinki jazdy, które miałam przed samym egzaminem też dużo mi dały:) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: Tarnobrzeg!! 27.03.08, 00:02 lepiej zebys nie trafila na Zyska (wredota z wredna mordą), pani Lidia popek tez jest "genialna". ja zdawałam 2 lata temu i sie bardzo ciesze ze juz tego nie musze powtarzac :) jeśli jeszcze jeździ to okropny jest Gospodarczyk, oblał mnie za pierwszym razem, za 2 też na niego trafiłam ale się już nie dałam :) i zdałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m7-1 Re: Tarnobrzeg!! 19.04.08, 17:17 Pytanie1 - Czy w Tarnobrzegu przy wyjeździe z każdej jednokierunkowej stoi jakiś znak, bo nie wiem w którą stronę patrzeć przy skręcie z niej w lewo i kogo mam przepuścić. Pytanie 2 - Czy przy pasach stajemy tylko wtedy,gdy piesi stoją po naszej stronie jazdy, czy także jeśli widzimy ich po drugiej stronie ale nie weszli na pasy. POMOCY. Odpowiedz Link Zgłoś