Dodaj do ulubionych

Instruktorzy nauki jazdy z Częstochowy

IP: 80.50.255.* 03.10.07, 17:35
Hej wszystkim. ja robiłam kurs prawo jazdy w Częstochowie w OSK "Format"
Bardzo miły ośrodek, mili wykładowcy. Ale główne podziękowania należą się
mojemu instruktorowi panu Marcinowi, który z dużą cierpliwością tłumaczył mi
"trudną sztukę" opanowania jazdy samochodem. doceniam jego cierpliwość,
punktualność i miłe towarzystwo. Egzamin zdany pozytywnie, polecam ośrodek.
Czy ktoś podzieli się opinią o swoim ośrodku?
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: Instruktorzy nauki jazdy z Częstochowy 03.10.07, 22:00
      Podzielam twoje zdanie:] Panie Piotrze, pozdroo:):)
      • Gość: usia Re: Instruktorzy nauki jazdy z Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:00
        teorie tez mialam w Formacie, wszystko ok pozdrawiam prowadzacego Pana Artura,
        teraz moj instruktor chyba sprawdza moja cierpliwosc i psychiczna wytrzymalosc
        umwaiajac sie i odwoalujac lub przesuwajac terminy jazd, szkoda gadac ale teria
        w Formacie the best
        • bujaka_jamajka Re: Instruktorzy nauki jazdy z Częstochowy 05.10.07, 08:28
          Gość portalu: usia napisał(a):

> teorie tez mialam w Formacie, wszystko ok pozdrawiam prowadzacego
          Pana Artura,

Pana Darka chyba?
          • Gość: usia Re: do bujaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 08:48
            a kto Cie uczyl jezdzic podaj imie jak mozesz?
            • bujaka_jamajka Re: do bujaka... 05.10.07, 09:53
              Uczył mnie jeździć pan Piotr T:]
              • Gość: througue Re: do bujaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:32
                Co do pana Piotra T... Ktos moze cos wiecej na temat tego pana? :)
                • Gość: maxwel Re: do bujaka... IP: 89.174.23.* 12.01.08, 15:41
                  chodzi o pana z Tarmaxu/czy jakoś tak/??na początku słodki, potem grrrr wychodzi
                  z niego kawał chama...
                  • bujaka_jamajka Re: do bujaka... 13.01.08, 00:04
                    Nie przesadzajmyy:) Chociaż nie raz pewnie miał ochote mi przy...
                    zdzielić mnie w łeb to tego nie zrobił;) a to już dobrze o nim
                    świadczy:) A z tą słodyczą to nie wiem.. po prostu normalny,
                    sympatyczny człowiek i tyle:)
                    • Gość: Julie Re: do bujaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 13:29
                      Też chodziłam do Formatu, ale o wykładowcy Arturze ani instruktorze
                      Piotrze nie słyszałam. Na teorię chodziłam wrzesień/październik i
                      prowadził ją p. Darek. Jazdy miałam z p. I. Strzelczykiem. Ani razu
                      na mnie nie nakrzyczał (choć parę razy mi się należało :)) i nie
                      stracił cierpliwości. Już po pierwszej godzinie jazd przekonałam
                      się, że zawsze w razie potrzeby mi zahamuje czy wykręci kierownicą.
                      Poza tym, bardzo sympatyczny, inteligentny i fajnie się z nim
                      rozmawia :)
                      Co do OSK Format - mogę z czystym sumieniem polecić.
                      • Gość: Wiki Re: do bujaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:49
                        Równiez polecam OSK Format!!!!
                        • Gość: Karola Re: do bujaka... IP: *.compower.pl 08.04.08, 19:31
                          Tez konczylam kurs w formacie, teoria bez zarzutów, po prostu super,
                          nawet nie wiem kiedy mi minelo te 30 godzin :) A pan Darek... moj
                          idol, uwielbialam go sluchac :) Jazdy mialam z Piotrem T (OSK
                          Tarmax) i nie narzekalam :) ktos tu pisał ze wychodzi z niego cham -
                          nie doświadczylam tego nigdy, zawsze byl mily, draznilo mnie tylko
                          ucinanie po dobre kilka a nawet 10 minut z kazdej godzinki,
                          zaczynanie 5 minut pozniej, konczenie wczesniej... Jedzilam tez
                          czasem z jego zona, ktora tez jest instruktorem i jakbym miala
                          polecac komus to bym polecala wlasnie ja :) Nikt sie tak nie dogada
                          jak blondynka z blondynka :) Ogolnie wrazenie pozytywne, zdałam za
                          pierwszym razem (chociaz byla w tym duza zasluga szczescia :p) wiec
                          narzekac mi nie wypada :) Ogolnie na plus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka