Gość: ewelinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:21 chcę się zapisać na kurs prawa jazdy i myślę o AGRZE. Czy ktoś z Was robił kurs w tej szkole i może polecić jakiegoś instruktora? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kici Re: AGRA Łódź IP: *.toya.net.pl 15.11.07, 01:06 Agry nie znam... polecam M.Bajon na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 16:38 polecam tą szkołę i instruktora Jacka Kwiatkowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3_kropka Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:34 instruktor w porządku, miałam z nim kilka jazd; udowodnił mi, że "górkę" można zrobić na nożnym hamulcu i wyczulił na ustępowanie tym z prawej :) Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
yennyfer11 Re: AGRA Łódź 17.11.07, 16:34 ...opowiedz cos wiecej o tej 'gorce' na noznym, jak to niby ma wygladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:05 chodzi o to, że jak jesteś na górce to nie zaciągasz ręcznego tylko trzymasz cały czas hamulec nożny potem puszczasz sprzęgło aż poczujesz, że samochód chce jechać i puszczasz hamulec, szybko dodajesz gazu tak żeby samochód się nie zaczął staczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 23:10 ja miałam tam dodatkowe, jeździłam ze Sławkiem i jestem zadowolona - wreszcie zdałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: AGRA Łódź IP: *.80.rev.vline.pl 16.11.07, 12:34 W Agrze polecam Michała Sobantkę. Wymagający ale jednocześnie bardzo sympatyczny chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:15 a ja polecam Michała Rymarczyk:) przystojny i dobrze uczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 20:11 sama nie robiłam tam kursu, ale moi zanajomi byli zadowleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 23:18 nio slyszalam dosc pochlebne opinie o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (-: Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:49 mają chyba placyk pod m1, a instruktorzy wyglądają na symapatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Re: AGRA Łódź IP: *.tktelekom.pl 21.11.07, 12:48 Ja właśnie jestem na kursie w Agrze.Dzisiaj miałam pierwsze jazdy z instruktorem Michałem. Sympatyczny, spokojny chłopak, a teorie jest świetnie prowadzona przez właścicielkę szkoły, naprawdę dobrze tłumaczy i ciekawie tłumaczy. Plusem szkoły jest też to, że znajduje się przy rondzie solidarności i za każdym razem przejeżdża się przez ruchliwą drogę, dzięki czemu opanowywujemy ten teren. Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: AGRA Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 21:24 tak chwalicie te szkole ze chyba sam sie tam na kurs zapisze:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: AGRA Łódź IP: *.toya.net.pl 03.03.08, 19:07 Najlepsza szkoła na świecie! Kurs zrobiłam w LOK-u ale to była porażka! Dopiero jazdy z p. Jackiem Kwiatkowskim nauczyły mnie prawidłowych zachowań na drodze. Znakomity instruktor i człowiek - bardzo mi pomógł. gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś