smierdziucha 18.11.07, 02:06 Boje sie tego egzaminu. juz 20.11. jestem chora. Ledwo jezdze po miesie, jedynie luk jest ok jak nie zdam-to ta kasa wszystko znow od poczatku jezu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Mi Re: boze,jak ja cierpie IP: *.chello.pl 18.11.07, 10:01 Jeśli czujesz się tak niepewnie, to może przełóż termin egzaminu... Piszesz, że ledwo jeździsz po mieście- może lepiej jeszcze trochę poćwiczyć i iść na egzamin jak sama będziesz miała poczucie, że umiesz jeździć. Ja założyłam sobie, że podejdę dopiero wtedy, jak będę czuła,że mam szansę zdać. Licz na własne umiejętności a nie na fuksa i szczęscie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: boze,jak ja cierpie IP: *.chello.pl 18.11.07, 21:40 Na razie czekam na egzamin- dopiero 7.12. Ale jeszcze będę jeździć do tego czasu kilka razy, bo boję się, że wypadnę z formy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdziucha za kilka godzin mam!!! IP: *.chello.pl 20.11.07, 13:51 luk, ok gorka tez jazda =srednio wyjezdizlam juz tyle godzin,ze musze teraz podejsc!!! poza tym przleozylaM JUZ 2 RAZY!@!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś