Dodaj do ulubionych

Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecacie?!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 14:19
Wczoraj oblałam po raz drugi...

Chcę pojeździć dodatkowo- które szkoły i instruktorów polecacie?

Z góry dziękuję za namiary:)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Agga Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 14:26
      Ja polecam Sukces-nie tylko ja osobiscie sie do tej szkoly
      przekonalam.Naprawde super.
      • Gość: Ktoś Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 14:29
        Ja tez polecam sukces pana marcina he...
        • madziq81 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 09.12.07, 15:43
          Dziękuję za wskazówki:)
          A jakieś nazwiska, ewentualnie namiary ?
          • Gość: Ktoś Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 18:58
            www.prawojazdy-sukces.pl
            • e_paulina_m Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 26.06.08, 23:22
              polecam sukces, wlasnie ukonczylam tam kurs. instruktorzy, ktorych polecam to
              pan waldek i pan leszek, bardzo cierpliwi, potrafia nauczyc jezdzic. egzamin mam
              za jakis czas, ale szkole szczerze polecam. zadna z moich jazd nie zostala
              odwolana, co jest ogromnym plusem. poza tym cierpliwosc instruktorow naprawde
              nie zna granic:)
        • Gość: Agga Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 19:15
          "He" hmm:) no fajna szkola.Z Waldkiem tez sie dobrze
          jezdzi.Przykladaja sie do tego co robia.
          • Gość: SUKCES Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.sarmacka.net 09.12.07, 21:08
            SUKCES :):) TYLKO I WYLACZNIE. PAN MARCIN:)
          • Gość: lusia Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:57
            sprobuj AR. 35/h. benzyna. jezdzilam z ziemkowskim i przemkiem. obaj
            super. cieprliwi i konkretni. czlowiek ani sie obejrzy a
            godzina/dwie jazd zleca nie wiadomo kiedy.

tez zdalam za ktoryms razem. bedzie dobrze. zreszta poczytaj sobie
            wpisy na innych tematach, tez poswieconcyh prawku. poczytaj i
            podejmij decyzje :L)
      • Gość: mati Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 23:00
        Raczej nie polecam szkoły Sukces. Jakoś nie radzą sobie z organizacją, często zmieniają instruktorów - zdarza się, że jeden kursant ma 5 instruktorów albo i więcej! Zajęcia teoretyczne były odwoływane 2-3 godziny przed, bez podania przyczyny. Nie oceniam tej szkoły jednoznacznie negatywnie - mają kilku dobrych instruktorów -głównie tych starszych (pan Waldek, pan Leszek) ale nie wybrałabym tej szkoły po raz kolejny.
        • Gość: mati sprostowanie do wpisu powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:08
          przepraszam za pomyłkę, miałam na myśli pana Marcina a nie pana Waldka (z tym
          drugim nie jeździłam więc nie mogę powiedzieć jaki jest), mogę jeszcze polecić
          pana Zenka (jeśli już ktoś koniecznie chce się do tej szkoły wybrać)- ma na
          prawdę anielską cierpliwość i dobrze tłumaczy
    • Gość: świetny SPAM :) Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.eranet.pl 11.12.07, 23:38
      Ostrożnie ze spamem. Wydaje się, że odpowiedzi na temat pojawiające się po kilku
      minutach (14:19, 14:26 itd) to zwyczajnie robota osoby która temat stworzyła ;)
      Czy to jest wiarygodna informacja na temat szkoły jazdy?
      • Gość: fakt Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: 88.220.176.* 22.01.08, 20:33
        Rzeczywiście wpisy o OSK Sukces są bardzo dziwne i bardzo proste jakby tworzyła je jedna i ta sama osoba i w rezultacie daje to do myślenia, że reklamowanie tej szkoły w taki sposób jest mało wiarygodne dla przyszłych kursantów.
    • ela-ruda Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 12.12.07, 14:45
      Hej, szczerze mogę polecić OSK High na Chwaliszewie.
      Świetni instruktorzy - wszyscy! Robiłam tam kurs i jestem bardzo
      zadowolona a właśnie dziś zdałam egzamin :) za drugim razem (za
      pierwszym zjadł mnie stres :() A w tym OSK uczą rewelacyjnie.
      Pozdrowienia dla wszystkich instruktorów. Aha i jazdę możesz zacząć
      w dowolnym miejscu Poznania. Powodzenia
      • Gość: GOŚĆ Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 21:02
        Hm ja tez uczyłam się w SUKCESie i moge polecić tą szkołę w 100%
        każdemu!!! nauczylam się tam wszystkiego, gdyż zapisując się nie
        umiałam dosłownie nic!!! a teraz już jestem posiadaczką prawa
        jazdy!!!
        • Gość: Gość Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.izacom.pl 14.12.07, 22:55
          Ja też polecam OSK HigH na Chwaliszewie byłam bardzo zadowolona
          i zadałam za pierwszym razem.
          • Gość: maris Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.icpnet.pl 23.01.08, 23:46
            Noo ja tez robiłam kurs w HIGH i chyba za dorze i zbyt swobodnie sie
            u nich czułam, bo juz 4 razy oblałam :) Ale polecam mimo wszytsko :)
            Swietni instruktorzy,ale teraz na jazdy doszkalajace zmieniam
            szkole, zeby pojezdzic z kims obcym.
          • Gość: piotr Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:14
            Hej ja polecam jazdy doszkalające w OSK PROFESSIONAL zrobiłem tam
            cały kurs i jestem zadowolony z cierpliwosci instruktora pMarka ,
            ciągle usmiechnięty. egzamin zdałem za pierwszym razem !!!! PIOTR
          • Gość: Z PROFESSIONAL Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:20
            Siema skończyłem kurs w OSK Professional na RATAJach polecił mi
            kolega i się nie zawiodłem . Naprawde BEZSTRESOWO !Z uśmiechem na
            twarzy Adam
    • Gość: Adam Adamczyk Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:35
      witam serdecznie, nie polecam nikomu osk alfa z ulicy Tomickiego, a zwłaszcza
      niejakiego Marcina Bendowskiego. Człowiek odwołuje jazdy, jest niesłowny,
      wymusza dopłaty.
      • Gość: Twoje-Prawko.net Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:16
        Zajrzyjcie tutaj www.twoje-prawko.net, można poczytać na forum o dobrych
        szkołach jazdy, wpisać swoją itp.
        • Gość: gość Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:40
          ja nie polecam osk malta w poznaniu żeby nie urazić dokładnie jednego
          instruktora jeździłem z jednym panem z tego ośrodka bardzo nerwowym
          niecierpliwym wręcz podnoszącym ton głosu atmosfera była wręcz nieprzyjemna
          • kamus79 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 28.07.08, 22:56
            ja w ogole chce sie zapisac na kurs i nie wiem gdzie...
            polecaja mi OSK Prawko ale czytalam tez m.in. tutaj dobre opinie o
            szkole High, no i teraz nie wiem :)
            Czy ktos kto chodzil tu lub tu moglby mi napisac cos wiecej albo
            polecic jakiegos cierpliwego fajnego instruktora?:)
            • Gość: Ninka Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:57
              Naprawdę szczerze polecam SUKCES, właśnie wczoraj zdałam egzamin za pierwszym
              razem,:)) bardzo przykładają sie do tego co robią i wszystko jasno wyjaśniają.
              Sama nie wierze w to ze tak już umiem jeździć gdzie nigdy wcześniej nie miałam
              styczności z prowadzeniem auta. od początku do końca miałam jednego instruktora
              (Marcin Konieczny sprawdźcie na NK)
              • kamus79 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 30.07.08, 21:23
                No faktycznie szkola wyglada zachecajaco tylko ze plac manewrowy
                maja przy Majakowskiego a tam teraaz sa ogroooomne korki wiec pewnie
                dojechac am i stamtad to masakra i sie traci czas ;)

Eh... trudno podjac decyzje ...
                • aisha_25 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 30.07.08, 21:44
                  ja uczę się w Sukcesie i wcale mi nie przeszkadza plac manewrowy na
                  Majakowskiego...przecież ty nie musisz się umawiać na placu z instruktorem tylko
                  w miejscu gdzie Tobie pasuje:)
                  • kamus79 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 30.07.08, 22:08
                    No tak ale zajecia sa tez na placu manewrowym :)
                    A moglabys mi napisac czy jestes zadowolona z teorii i z jazd? jak
                    tam wygladaja zajecia? i z kim sie uczysz? mozesz mi kogos
                    polecic?:)
                    • aisha_25 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 30.07.08, 22:55
                      zajęcia są na placu ale przy okazji dojazdu do miejsca wykonujesz manewry, które
                      są przydatne więc to naprawdę nie problem a fakt, że są tam utrudnienia w ruchu
                      to wychodzi na Twój plus bo wiesz ja sie zachować:)ja jestem zadowolona póki
                      co...instruktorzy są naprawdę fajni i wyrozumiali ale zanim bym Ci kogoś
                      poleciła to najpierw się zapisz:) generalnie to przykładają się do zajęć
                      teoretycznych, może inaczej zajęcia się odbywają i to jest duży plus... ale nie
                      chwal dnia przed zachodem słońca:) na razie jestem na półmetku moich
                      jazd...zobaczymy co będzie dalej...mam nadzieję że coraz lepiej.
                      • Gość: Ninka Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:41
                        Zgadzam sie z tobą co do tego placu, to jest żaden problem ze jest tam teraz
                        rozkopane, jeździłam tamtędy elka codziennie przez cały tydzień i nie stałam
                        w korkach, instruktorom też zależy żeby nie stać w korkach, no chyba ze masz
                        problem z ruszaniem wtedy korki sie przydają :)).Ukończyłam kurs i zdałam za
                        pierwszym razem,a tak szczerze mówiąc to na teorii byłam tylko 2 razy,to mi
                        wystarczyło, bo podczas jazd jest wszystko wyjaśniane.
          • Gość: potencjalny klient Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:36
            A którego konkretnie instruktora masz na myśli?? Bo ja aktualnie chodzę na
            teorię i nie chciałbym źle trafić ;-) Dzięki!!!
          • Gość: Nina Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 14:46
            Ja polecam OSK Malta a szczególnie Pana Leszka ,bo z nim miałam jazdy.Polecił mi ten ośrodek mój brat ponieważ był baardzooo zachwycony.Mogę powiedzieć,że z jazd jestem także zadowolona.Człowiek wręcz stworzony aby być instruktorem chociaz wiem,że nie byłam orłem na
            początku.
            Ps.Jutro egzamin,trzymajcie kciuki :-))
    • Gość: Luna87 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.icpnet.pl 04.08.08, 18:37
      Ukończyłam niedawno kurs w osk Sukces. Nie wybrałabym jej po raz
      drugi. Kupili dwie renówki i się nad nimi trzęsą. Poza tym
      zachowanie właściciela i pani sekretarki - czasami naprawdę to
      wygląda, jakby robili łachę, że rozmawiają z klientem. Właściciel
      rozmawiał ze mną gapiąc się w ekran komputera. Jeden plus to wielu
      instruktorów. Ja jeżdziłam z p. Leszkiem, Ulą, Maciejem, Darkiem i
      Zenonem - polecam naprawdę. Natomiast jedyna jazda z panem Waldkiem
      pozostawia we mnie niesmak. Nie jestem mistrzynią kierownicy, ale
      takie komentarze, jak mi serwował, na początku moich jazd, dobiły
      mnie i chciałam zmienić szkołę. (to nie tylko moja opinia o tym
      instruktorze).
      Plac na Majakowskiego duży, spokój, nie ma rzeszy gapiów, więc
      człowiek się skupi. Metoda pokonania łuku bardzo łatwa.
      • aisha_25 Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 04.08.08, 19:42
        Widzę, że nie tylko dla mnie pan Waldek był nieprzyjemny... on mnie strasznie
        zniechęcił do dalszej jazdy ale na szczęście są inni instruktorzy, którzy są
        mili i cierpliwi...ale tak to jest z burakami, mam nadzieję, że więcej tego pana
        nie spotkam w swoim życiu.
      • Gość: ania Nie polecam Akademii kierowcy i p. R. Baranowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:35
        Witam, ostrzegam przed tą szkolą i niekompetencją ich instruktorki,
        żenada ....
      • Gość: xxx Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:16
        niestety tez mialem przyjemnosc miec kilka jazd z panem waldkiem i
        to byl koszmar wogole nie nadaje sie do tego co robi!! a sekretarka
        o ktorej wspomniano hm to jest ich najlepsza wizytowka zawsze mila,
        usmiechnieta i widac ze zna sie na tym co robi w przeciwienstwie do
        innych!
        • Gość: xaxa Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.icpnet.pl 10.08.08, 19:53
          Bo jesteś facetem, przeważnie dla facetów niektóre kobiety są milsze
          niż dla innych kobiet. A kompetencja to już inna bajka, nie zawsze
          kompetencja idzie w parze z atmosferą.
          • Gość: xxx Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:11
            ale wybierajac OSK idziesz chyba po to zeby sie tam nauczyc jezdzic
            a nie oceniac ludzi ktorych widzialas dwa razy co innego jak bys np
            spedzila z nia 30 godz w samochodzie to wtedy mozna sie wypowiadac
            na temat jakiejs osoby gdzy troszke sie ja zna!!! i sama raczej tez
            idealem w swojej pracy nie jestes bo wiadomoz e ma sie te gorsze
            dni!!!
            • Gość: xxx Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:13
              i chcialbym zauwazyc ze tutak mamy polecic szkole ktora dobrze
              przygotuje nas do egzaminu czyli wypowiadajmy sie raczej jak ucza i
              te sprawy
              • Gość: xaxa Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.icpnet.pl 11.08.08, 20:29
                Czy chciałbyś jeszcze coś dodać Pani Kasiu?
                • Gość: xxx Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:57
                  jezeli bym nia byl to chyba bym pisal calkiem inne rzeczy o twj
                  szkole ale widac do ciebie to jest za trudne do zrozumienia ale
                  jezeli to jest trudne to ciekawe jak ty pojelas co to jazda
                  samochodem bo to jest o wiele trudniejsze
                  • Gość: xaxa Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.icpnet.pl 12.08.08, 19:52
                    Pojęłam szybciej, niż Ci się to zdaje. Nie emocjonuj się, bo trądzik
                    się od tego nasila.
                    Miłego dnia !
                    ps. Masz rację, nie jesteś panią Kasią. Ona wyraża się zgrabnie i
                    bez agramatyzmów.
    • Gość: Nina Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:07
      Ja polecam OSK Malta a szczególnie Pana Leszka ,bo z nim miałam jazdy.Polecił mi
      ten ośrodek mój brat ponieważ był baardzooo zachwycony.Mogę powiedzieć,że z jazd
      jestem także zadowolona.Człowiek wręcz stworzony aby być instruktorem chociaz
      wiem,że nie byłam orłem na
      początku.
      Ps.Jutro egzamin,trzymajcie kciuki :-))
    • Gość: nicki79 polecam szkole jazdy Formula w Naramowicach IP: 78.152.205.* 25.08.08, 19:22
      Firma rodzinna widac ze ucza bo lubia...no i do tego zdalam za
      pierwszym razem. polecam...moze nie sa najtansi ale warto
      • Gość: Długaaa :) Szczerze polecam OSK SUKCES!!!! IP: *.e-forum.com.pl 03.09.08, 10:18
        Naprawdę nie wiem dlaczego tak "wsiadłyście" na Waldka z Sukcesu??!
        Jeżdżę z nim od początku i Baardzo sobie chwalę,jest BAARDZOOOO!
        cierpliwy, sympatyczny, profesjonalnie podchodzi do sprawy, wiadomo
        każdy ma lepsze i gorsze dni nie można zbyt pochopnie oceniać innych!
        Nie mam NIC do zarzucenia!!!!!POLECAM :)
    • Gość: Madzik Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: 217.153.107.* 03.09.08, 09:58
      Hejka, polecam szkołe jazdy na Akademii Rolniczej(Akademia Rolnicza
      im. A. Cieszkowskiego Ośrodek Szkolenia Kierowców ; Poznań 60-637,
      Ul.Wojska Polskiego 50; Telefon: (0-61) 848-71-63)

Zadałam za pierwszym razem. Atmosfera super, instruktorzy również.
      Naprawdę polcam. Gdybym mogła poszłabym jeszcze raz do tego
      ośrodka!) Większość moich znajomych równiez uczęstrzała do tej
      szkoły i rownież zdali za pierwszym razem.
    • Gość: gość Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.wsl.com.pl 03.09.08, 10:23
      Szczerze polecam pana Marka Jarotę z OSK AS&VS na ul Sowińskiego w
      Poz. Kurs robiłam w innej szkole, u pana Marka miałam jazdy
      doszkalające, dzięki temu mam porównanie. Profesjonalny, RZETELNY-
      umówione jazdy zawsze się odbywały, trwały tyle ile powinny, a nie
      jak to bywa u innych instruktorów 15 min krócej bo gdzieś się panu
      instruktorowi spieszyło itd. Jazda oczywiście po WInogradach i
      Piątkowie ale także po ścisłym centrum Poz. Dokładnie omówione
      metody manewrowania. No i last but not least- atmosfera podczas jazd
      super- przyjaźnie z humorem i dużą dawką wiedzy. Czego chcieć
      więcej?:) Prawko zdane za 1 razem! Polecam serdecznie!
      • Gość: Kinga Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: 82.160.49.* 05.09.08, 18:16
        Zdecydowanie polecam OSK Sukces i zdecydowanie instruktora Macieja - bardzo kompetentny, spokojny i cierpliwy czyli wszystko czym dobry instruktor powinien się odznaczać. Bezstresowa nauka jazdy w dodatku w miłym towarzystwie no i egzamin zdany za pierwszym razem :)Co do innych instruktorów to fajnie jeździło się także z Emilą i Darkiem
    • Gość: kursantka Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci IP: *.eranet.pl 05.09.08, 19:09
      Hej, po oblanym pierwszym egzaminie dokupiłam 10 godzin w Sukcesie.
      Jest troche taniej, jeździłam z p. Leszkiem i Emilia, oboje mogę
      polecić. Co do sekretarki, to nie rozumiem, dla mnie była bardzo
      miła, zrobiła dobre wrażenie. Pozdrawiam
      • sarunia21 ja odradzam szkołe duet 22.09.08, 00:27
        2 lata temu robiłam tam prawko i kompletne dno! nawet dobrze
        manewrów na placu nie nauczyli, moja jazda po miescie wygladała tak
        ze woziłam zone pana instruktora do przedszkola po dzieci i do domu
        ich odwoziłam po winogradach raczej mało jezdziłam. w zeszłym roku
        wykupiłam 8godz jazd w sukcesie i zdałam, mysle ze to zasługa i
        instruktorów i mojego podejscia polecam p Leszka ;-)
    • klemciama Re: Poznań- jazdy doszkalające-który OSK polecaci 27.02.20, 11:01
      Ja po oblanym pierwszym egzaminie postanowiłam wziąć jeszcze kilka jazd ale w innej szkole. Kolega polecił mi Autodrive (pana Janusza) i spokojnie mogę go polecić. Przeszkolił mnie perfekcyjnie skorygował moje błędy i zwrócił uwagę co robię nieporwanie. No i egzamin zdany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka