Gość: xara IP: *.gprs.plus.pl 17.02.08, 11:18 Co sądzicie o OSK LOK w Waszych miastach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiaki Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? 17.02.08, 11:27 Gliwice = DNO. Tyle n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? IP: *.idk.net.pl 17.02.08, 12:10 ja wybrałam LOK i jestem bardzo zadowolona;u mnie na kursie było bardzo dużo osób (więcej niż w szkołach prywatnych) ,pomimo tego ,że kurs był droższy :) to świadczy o dużym zaufaniu do ośrodków LOKu,tak myślę choć nie generalizuję Odpowiedz Link Zgłoś
depresyja Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? 17.02.08, 12:25 Trudno uogólniać. Kursu w LOKu nie robiłam, ale wykupiłam sobie w tej szkole jazdy dodatkowe z uwagi na fakt, że tam plac manewrowy był super (w przeciwieństwie do placu w moim macierzystym OSK). Raz trafiłam na instruktora, który stale gadał i robił wszystko, żebym jak najmniej jeździła. Drugi instruktor, młody chłopak, to już w ogóle masakra. Spóźnił się na jazdę, musiałam sama po niego pójść do biura, bo bym się go nie doczekała. Niestety, przerwałam mu pogawędkę z panią z obsługi klienta! Jeździłam pół godziny. Nie polecam tej szkoły w moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia25 Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.02.08, 13:44 Ja też robie prawko w Loku i jestem zadowolona, ale to wszystko zależy od instruktorów, a nie od szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? IP: 194.181.194.* 10.03.08, 08:59 Gość portalu: joasia25 napisał(a): > Ja też robie prawko w Loku i jestem zadowolona, ale to wszystko zależy od > instruktorów, a nie od szkoły. Zgadzam się z tym, ja też robiłam prawko w LOK-u i miałam super instruktora. W życiu nie zamieniłabym na innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfer_3 Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? 09.06.08, 13:33 Depresyjo napisz jakie miasto? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek_234 Lok jest do dupy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:04 Ja robiłem prawo jazdy w Loku . Wyjeździłem 30 h i dopiero w tedy mnie zapisali na egzamin czekałem na niego 2 miesiące . Moi koledzy robili prawo jazdy w szkołach prywatnych i zapisywali ich na egzamin od razu że po wyjechaniu kursu od razu mieli egzamin nie musieli czekać więc jeśli nie chcesz czekać Idzi do szkoły prywatnej , ale to zależy od ciebie może w twoim loku jest inaczej . Co do instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 16:51 Nie chcieli mnie przyjac na dodatkowe przed egzaminem,bo nie bylam ich kursantka. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: Szkoły LOK,co o nich sądzicie??? 17.02.08, 21:25 w tarnobrzegu LOK to jest dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? lucyfer ? :-) IP: 80.48.90.* 09.06.08, 19:24 Świetny "nick" :-) Na drodze mnie nie pokonasz :-) :-) :-) , a jeżdżę zgodnie z przepisami(przeważnie). Gdybyś przejżał najróżniejsze wypowiedzi, to stwierdzisz, że nie nazwa "szkółki" jest ważna, ale INSTRUKTORZY i pojazdy których używają. PS. zauważ datę pierwszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś