Gość: mb IP: *.lodz.mm.pl 24.02.08, 19:37 Czy podczas nauki jazdy można jechać "L" na autostradzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.mokry Re: Ważne pytanie! 24.02.08, 19:46 Raczej... Przeciez w trzydziestu godzinach nauki zawarte sa godziny na autostradzie i kazdy kursant powinien sie tam znalezc,choc na 2 godziny. Jezeli uczeszczasz na kurs a instruktor zapomnial o tym- musisz mu przypomniec. Wiem z doswiadczenia, ze to jest bardzo wazne bo jazda po miescie a na autostradzie to dwa rozne stresy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Ważne pytanie! IP: *.lodz.mm.pl 24.02.08, 21:21 Zamiast na zdrowie wolałbym na pozytywny wynik egzaminu:P Odpowiedz Link Zgłoś
2hot4u Re: Ważne pytanie! 25.02.08, 15:04 u mnie na zajęciach teoret. wykladowca mowił że eLką nie można jezdzic po autostradzie, jedynie po drodze ekspressowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.mokry Re: Ważne pytanie! 25.02.08, 15:46 mnie instruktor zabral na 2 godz na autostrade. przydala mi sie ta lekcja bo to jest zupelnie inna jazda. Musicie zapytac instruktora ale moj mowil mi, ze taka lekcja jest obowiazkowa. Powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś